![]() |
bence %30 u kesinlikle geçiceğiz bunun altına inmemiz imkansız ak partiye çamur atmaya çalışanlara halk bir baksın asıl onlar çamur içinde eğer bu propagandalara halk gelmezse % 50 yi bile geçer medya nın taraflılığı da büyük etken tabi tarafsız haberleri izleyenlerin ak partiye oy vermemeleri gibi bi ihtimalde olmayacağı için artabilir ancak bu ihtimalin tam tersi de olabilir % 30 ile %40 arasında olur diyorum.
|
%10'dan Daha Az oyy alır diyenleri çok merak ediyorum kim olabilir, mhp, saadetçiler... :)
|
Gönlüm %50 den fazlasını istiyor tabi ama sonradan hüsrana uğramamak için çok fazla yüksekten uçmak istemiyorum . Ben 40-45 biraz daha yüksek ihtimal, 45-50 arası daha zayıf ihtimal olmak üzere 40-50 arası diyorum fazlası olursa da kaymaklı kadayıf olur.
|
%52 + insallah
|
in$allah daha da artarak yerel seçimleri geçecegiz, TR aydinlik gunleri bekliyor, istiyor ve bunu da Ak parti yapiyor
|
DUZCE MİLLET VEKİLİ METİN KASIK OGLU SAHSİ MENFAATLER İÇİN PERDE ARKASINDA OYUNLAR OYNADIGI SURECE İSİMLERLE OYNADIGI SURECE AKP DUZCE VE KAYNASLI DA BİTTİ SAYİLİRR ARTIK PARTİYE ZARAR VERİYOR PARTİ İÇİN CALİŞSİN HALKA HİZMET GETİRSİN
|
%45-50 arası
|
Geçen seçimlerde 47 aldığına göre yerelde belediyeler iyi çalışıyor benim tahminim %55-62 arası
|
YERELDE - %50 - 55 arası...
GENELDE ise - %43 - 47 arası... |
Size net tahmin %43.6 :) yazın bunu bir kenara @korfez demişti diyeceksiniz
ama gönlüm 60 70 80 hatta 100 ister ama herkes aynı düşünmüyor :) |
All times are GMT +3. The time now is 01:30. |