Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   SIZCE MUSLUMAN BIRLIGI KURULSUN MU (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=9004)

KARAHANLI 09-22-2007 17:37

SIZCE MUSLUMAN BIRLIGI KURULSUN MU

...

aşk-ı ilahi 09-22-2007 17:40

Alıntı:

KARAHANLI Nickli Üyeden Alıntı
Neden biz olalım? Güvenmiyorum demişsiniz, bu yarın öbür gün bu birlik kurulursa -İnşallah kurulmaz- bize neler yapabileceklerinin göstergesi olur. Güven olmadan efendim, birlik mi olur? Oluyor da sonuçlarını görüyoruz...

kimsenin bize bir şey yapabilecegine inanmıyorum...ama alternatif bir birlikletik olmalı diye düşünüyorum...bu benim fikrim...sizede saygı duyarım..

KARAHANLI 09-22-2007 17:41

...

CAGLAR 09-22-2007 18:07

BENCE KURULMALI TURKIYENIN ONDERLIGINDE

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 18:50

Alıntı:

KARAHANLI Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

muhammed-bin-süleyman Nickli Üyeden Alıntı
vahdettin hain ise abdulhamit kızıl sultan ise eminm çerkez etem de şehit olmamıştır...yenilenlerin tarihini yenenler yazar

SEN OSMANLI DÜŞMANI, SOYUNU İNKÂR EDEN, ....... BİRİSİN. Tarih kitaplarını oku, Sultan 2. Abdülhamit Han ve Sultan Mehmet Vahideddin Han hakkında bilgi topla gel, duyduklarına inanma. Tarih tarafsızdır TARAFSIZ!!!! Daha tarih nedir bilmeden, gelmişsin bize tarih öğretmeye çalışıyorsun :D Sana tavsiyem, önce tarihin tanımını öğren, sonra da "TARAFSIZ" kaynaklardan araştırma yap. Eğer en tarafsızını istiyorsan, Sultanahmet Meydanı'nda Osmanlı Arşivleri var. Osmanlıca öğren, tetkiklerini yap, sonra da gel bize paşa paşa tarih öğret.

tabi ebni tanımadam bo keseye sallla canım salla.. ben tarihçi bi ailenin çocuğuyum ve dedem ALLAHU EKBER DAĞI FATİHİ CELAL'İ HASAN'DIR tanımıyorsan söyliyim kazım karabekirin emir eri id 80 kadar hayatta idi ben senin gibi başkarının yazdığını değil birinci ağızdan o olay ları öğrendim yiğidim inan mazsan araştır...

KARAHANLI 09-22-2007 19:57

....

TÜRK EVLADI 09-22-2007 20:08

Abdülhamit'e KIZIL SULTAN lakabını takan Yahudiler, VAHDETTİN'e hain diyende din düşmanı şerefsizlerdir...

Süleyman Bin Muhammed, atalarım ve liderlerim hakkında konuşurken biraz daha dikkat et ve Yahudilerle aynı dili kullanmamaya özen göster!

Hiçbir lider Abdülhamit kadar şerefli ve zeki olamaz ve hiç bir lider Vahdettin kadar vefakar olamaz!

aşk-ı ilahi 09-22-2007 21:03

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Abdülhamit'e KIZIL SULTAN lakabını takan Yahudiler, VAHDETTİN'e hain diyende din düşmanı şerefsizlerdir...

Süleyman Bin Muhammed, atalarım ve liderlerim hakkında konuşurken biraz daha dikkat et ve Yahudilerle aynı dili kullanmamaya özen göster!

Hiçbir lider Abdülhamit kadar şerefli ve zeki olamaz ve hiç bir lider Vahdettin kadar vefakar olamaz!

bir yanlış anlaşılma var sanırım...muhammede bin süleyman onlara hain demedi aslada demez...o onlardaki o ruhu tanıyarak yetişti...sanırsam o çerkez etemi anlatmaya çalıştı ...cümleyi hatalı anlamışsınız...sizin anladığınız gibi degil...böyle anlaşılmak çok kötü...vahdettine hain diyen tabiki din düşmanı ve şerefsizdir...kızıl sultan lakabı için dersinde sıfır alma pahasınada olsa hocasıyla tartışmışdır..biraz fazla tez canlı ve her şeye cevap vermeye çalışıyo..vede olaylar karışıyo sanırsam...lütfen dikkatli okuyalım..

abdulhamithan bizim ailemizde bir evliya hükmündedir..biz osmanlının şanına yakışır bir torunuz..ecdadımıza saygısızlık yapmayız...yaptırmayız..

TÜRK EVLADI 09-22-2007 21:08

Bende şaşırdım zaten çünkü kendisi Milli Görüşe sahip ve Abdülhamite bi an hain dedi yada demiş gibi oldu yanlışlıkla...

Neyse:)

aşk-ı ilahi 09-22-2007 21:14

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Bende şaşırdım zaten çünkü kendisi Milli Görüşe sahip ve Abdülhamite bi an hain dedi yada demiş gibi oldu yanlışlıkla...

Neyse:)

yanlışlığı düzeltmek büyüklere düşer.....ama o bunu görmedi görünce ne tepki verir bilemiyorum..

All times are GMT +3. The time now is 16:16.