Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Haddinizi bilin.(Devlet Bahceli) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=96294)

novek 06-23-2010 18:36

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757990)
Gün gelecek Turan hayali gerçekleşecek.
Ata yurdum Türkistan'dan güzel vatanım Türkiye'ye kadar her yer yeşerecek.
Bu böyle biline.

işçiyim eziliyorum diyorsun. da mhp de diger partiler gibi patron partisi bence.
yani o dedigin turan falan olsa bile. işçilere bir faydası degil. patronlara zenginlere faydası olur.
bunu soyleyeyim
ab de oyle ab ye işadamları girelim diye niye can atıyorlar sanıyorsun?

Türkistan 03-27-2011 12:21

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758018)
Nooveek iki buçuk ay dayandı burda bakalım bizim turkistanlı ne kadar dayanacak.

bak iki sene olmuş ban hala burdayım.sen nerdesin.

İntifada 03-27-2011 14:36

Bize haddimizi iktidar koltuğuna dahi hakim olamamamış erken seçime koşmuş bahçelimi bildirecek :)
Bir kerede cücük demeyi öğrensin gerisine bakarız...
Şimdilik yavru muhalefetsiniz seçimlerden sonra sadece yavru olarak kalma ihtimaliniz yüksek :)
Ama merak etmeyin pkk koşar imdadınıza yine nemalanırsınız birbirinizden...

onurcan 03-27-2011 14:46

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583721)
Kardeş madem nefret ediyorda bu oylar nerden geliyor.Develt bahcelinin beğenmediğimiz tarafı bizedir size ne oluyo daha iyisi gelsin dersen senin zararına olmazmı .dondurulmuş olan milliyetci oylar geri geldiğinde sizin haliniz nicedir düşündünmü hep 38 demi kalacağınızı zannediyorsunuz.eriyosunuz bacım eriyosunuz siz.

biz mi eriyoruz yoksa seçimlerde barajı asarsak söyle aşmazsak böyle hesaplarını yapam MHP mi gerçekci olmak lazım ... ne oldu bu mesajından sonra AK Parti eridim yoksa yükseldimi? MHP yükseldimi yoksa baraj korkusu sardımı? nerde gerçek ülkücüler? söyle bakalım...

Türkistan 05-26-2011 18:38

MHP seçimlerde ummadığınız bir şekilde oy alacak bunu buraya yazıyorum .
eğer son seçimlerden daha fazla oy almazsa ben burada sizden özür dileycem.
MHP bu devletin emniyetidir.onun oluru olmadan adım bile atamazsınız.akp nin amacı bunu yok etmek ama nafile boşuna:olmaz:

Ebuzer 05-26-2011 19:03

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898734)
MHP seçimlerde ummadığınız bir şekilde oy alacak bunu buraya yazıyorum .
eğer son seçimlerden daha fazla oy almazsa ben burada sizden özür dileycem.
MHP bu devletin emniyetidir.onun oluru olmadan adım bile atamazsınız.akp nin amacı bunu yok etmek ama nafile boşuna:olmaz:

Aferin...

İntifada 05-26-2011 19:04

He he :)
Sen özrünü şimdiden dile...
Mhp bu memleketin hiç birşeyi değildir zaten olsa bunca senelik siyasi hayatı boyunca seçimlerden bir kere olsun birinci parti olarak çıkardı...
Pkk vuracak mhp barajı aşacak anca öyle...

serdary 05-26-2011 19:48

MHP barajı geçsin de %14,27'yi geçmesi kalsın :)

Türkistan 05-26-2011 19:57

daha öncede söyledim , bunlar mezarlıktan geçerken gelen ıslık sesleri .ama biraz ak ortu bozuk .:hmm

Türkistan 05-26-2011 20:01

ben tekrar ediyorum.eğer MHP bu meclise giremesin hepinizden tek tek özür dileyecem.
MHP li seçmenler her zaman partisine sadıktır.gider seçim sandığına bu sefer BBP ye verecem der ama o sandığa gittiğnde işler değişir .çünkü üç hilali görmüştür.ve kanı kaynamıştır.bu hep böyle olur.
sizdeki emanet oylar yeniden transfer edildiğinde bakalım siz ne hale geleceksiniz.

All times are GMT +3. The time now is 08:22.