![]() |
Tek Cümleyle Ak parti forum üyeleri..
Alıntı:
|
Anladığınız konusunda, haklısınız. Beni anlamak gelişme sayılır mı ... bu sorunun cevabını bilemiyorum :)
VesseLam |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aşağısı da yukarısı da ... bilemiyorum artık bi karar kaldık... :) |
Alıntı:
|
Ak Partiforum lugatına bir terimi daha sokmuş olduk böylece, ne dersin Ahmet Ağabey : ) 8)
VesseLam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Duygu: Nusret bana bir artı versene...
Ben: Vereyim ama neden ki? Duygu: Ya ver işte nedenini sorma... Ben: :o İyide nedensiz artu verilmez ki... Duygu: >:( Ya sen ver işte ya... Ben: Güzel bir paylaşımını görürsen veririm. Öyle bedavaya artı yok... :-X Duygu: Ya çok az artım var, bir tane versen ne olur ki... :-[ Ben: 1000'e merdiven dayamışsın ne azı ya... :o Duygu: Ama başkanların benden fazla artısı var, onları geçmem lazım... Ben: :oBaşkanları geçeceksin diye artımı verilir... Duygu: Tamam verme. >:( Hem pintisin hem cimrisin... Zaten hep kızıyorsun sen bana.. :( Ben: :o :o :o |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sadece necip fazıla ters düştüğüm ya da anlamlandıramadığım zamanlar olmuştur berika gibi bunu da dillendirmişimdir... tüm bunlar bana 'iskembeyi kübradan salliyorlar' demen için yeterli mi yoksa başka arkadaşlar var onlara mı dedin merak ettim... bu alınganlık değil... bu arada açıksözlülüğüne diyeceğim yok 8) |
berika, saliha neden espiriden anlamiyor 8)
|
Biz (+) konusunda konuşmayalım, malzeme olmasın ... ;)
|
Alıntı:
sorma simdi duygu damlar, dedikodumu yaptiniz diye arti ister 8) |
bana berika demeyin 8)
abi valla ne demek istediğini ben de anlamadım :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
çaktırmayım mı abi bundan sonra :o |
sanki biz yalcin abinin her yazdigini anliyoruz...yalcin abi yazmissa güzel yazmistir diyerek "abi harikasin, yalcin abiye katiliyorum, +1" diyerek caktirmiyoruz 8)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tamam abi haklısın, sana katılmamak elde değil,seni anlamayan kimmiş; şaşarım! amaaa + yok ;D |
Demokrat ;
- Arkadaşlar çok güzel bir paylaşım olmuş, gerçekten çok istifade ettim ( diyerek olaya yumuşak bir giriş yapar ve sonrası ... ) - Yani bukadar alakasız cevaplarda olmaz, konu ile alakalı yorum yapsak nasıl olur ? VesseLam |
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/hihh.jpgGereksiz..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/hihh.jpg |
Alıntı:
|
İyi..Densiz ve Gereksiz İnsan..Ve de pinti..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/hihh.jpg
|
Alıntı:
|
Ahmet abi bu aralar forumun neşesi oldun valla moral getiriyosun adama...Canım sıkılınca senin o kendine has esprilere bakıp bakıp gülüyorum (:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teessüf ederim 8)
Komik olmak için salak olmak yeter ama espriyi herkes yapamaz 8) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
ben arada kalmıyayım bari :D :D :D |
Alıntı:
|
Muhalif : akepe karis karis ülkeyi satiyor..
tayyibleyiz . güzel kardesim olaylara birde güzel yanindan bakarak, güzelliklerini yakalasak Muhalif : Ülke elden gidiyor diyorum, sen ne güzelliginden bahsediyorsun, sizin beyniniz yikanmis.. tayyibleyiz : aslinda düsüncelerimiz ayni ancak bakis acisindan olusan farklilar böyle ufak farklara neden oluyor Muhalif : adama kafayi yedirtsin, ben gidiyorum konyaya, sen gidiyorsun anyaya.. tayyibleyiz : bu ne güzelliktirki Mevlana diyari konyaya giderek, o manevi havayi soluyacaksin.. Muhalif : nerden cattim sabah sabah, bir rahat birak beni tayyibleyiz : bizler ayni agacin dallariyiz, nüans farklari bizleri ayriliga düsürmez, bu ne mutluluk ki senin gibi güzide kardesimle istiyakli bir hasbihal ettik.. Muhalif : tamam lan vazgectim, bir daha agzima akepe yi alirsam ajdar olayim, nereye düstük böyle ya.. tayyibleyiz : selametle kardesim, insallah bu güzel muhabbetimiz artarak ilerler.. |
All times are GMT +3. The time now is 09:38. |