![]() |
günün sözü
Her söze verecek cevabım var..Ama bi söze bakarım söz mü diye birde söyleyene bakarım adammı diye...!!!
|
günün sözü
Alıntı:
|
günün sözü
peşinden gidecek cesaretiniz varsa tüm rüyalarınız gerçek olabilir WALT DİSNEY
unutmayın herşey bir fareyle başladı WALT DİSNEY |
günün sözü
_߀nİ ßİr ߀n ßiLirİm ßİr YaRadaN !! ßana ßİr ߀N lazım ßİrd€ ßni anlayan__
|
günün sözü
Beni bir tek sen anladın...oda yanlış anladın ;D
|
günün sözü
hayatta kaybetmek olmasaydı,kazanmanın tadı olmazdı.....
|
günün sözü
geleceğini tahmin et geçmişinden utanma
|
günün sözü
Her söze verecek cevabım var..Ama bi söze bakarım söz mü diye birde söyleyene bakarım adammı diye...!!!
|
günün sözü
ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız bizim mezarımız ariflerin gönüllerindedir (hz.MEVLANA)
|
günün sözü
ölmek değildir ömrümüzün en feci işi,
müşkil budur ki, ölmeden önce ölür kişi..... Yahya Kemal Beyatlı.... |
günün sözü
"Canların canı dost, gel etme, dinle beni.
Küsme feleğe değmez, yeme kendini; Çekil, otur gürültüsüz bir köşeye, Seyret bu hengâmede olan biteni. |
günün sözü
zaman akıp giden nehirdir,sonu uçsuz bucaksız denizdir,eğer bu nehre kapılırsanigideceğin yer cehennemdir..... :(
|
günün sözü
|
günün sözü
Yapma be Azrail!! Bu seferlik acı... Mario 'nun bile 3 canı var.... :D :D :D
|
günün sözü
Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni
eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni... |
günün sözü
DOĞRU İNSAN GÜZEL SÖZ SÖYLEMESİNİ BİLEN İNSAN DEĞİLDİR SÖYLEDİĞİNİ YAPAN VE YAPABİLDİĞİNİ SÖYLEYEN İNSANDIR..
|
günün sözü
Çalışmaya azmin neden bu kadar süreksiz, sen mi yoksa davan mı yüreksiz?! |
günün sözü
Mademki benli hayat sana kafes kadar dar,
Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar. |
günün sözü
valla aklıma özlü söz gelmiyo :D
|
günün sözü
kula bela gelmez HAK yazmadıkça
HAK bela vermez kul azmadıkça................ :( |
günün sözü
Genç adam! Bundan böyle senden beklediğim, manevî babanın tabutunu musalla taşına, Anadolu kıtası büyüklüğündeki dâva taşını da gediğine koymandır. Necip Fazıl Kısakürek |
günün sözü
Bizi güçlü yapan
yediklerimiz değil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandıklarımız değil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarımız değil, kafamıza yerleştirdiklerimizdir. Ve bizi sevimli yapan, başkalarına verdiğimiz öğütler değil, onları kendimizde uygulamamızdır. Francis Bacon |
günün sözü
Anadolu'da bir köy
Köyün içinde bir ev Evin içinde bir adam Adamın içinde bir şeytan Kezban...Kezban mehmet akif ersoy |
günün sözü
İyiliğe karşı iyilik yaptığınız zaman
o çok çabuk unutulur. Ama bir ömür boyu unutulmayacak şey, kötülüğe karşı iyilikle mukabele etmektir... |
günün sözü
"Şahsınıza kötülük eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize kötülük eden bir kimseyi, asla affetmeyiniz. "Hz Ali
|
günün sözü
ben dostlarımı ne kalbimle,
ne de aklımla severim.. olur ya kalp durur, akıl unutur.. ben dostlarımı RUHUMLA severim.. o ne durur, ne de unutur! MEVLANA... |
günün sözü
DURMAK YOK YOLA DEVAM
|
günün sözü
KENDİNE MEZAR HAZIRLAMA, MEZARI KENDİNE HAZIRLA...
bu sözü dün duydum. çok hoşuma gitti. muhterem bir imamın kalp gözüyle görüp, kendisine mezar hazırlama karmaşası içerisinde olan kişiye söylediği manidar bir söz.. |
günün sözü
eğer kalbin benimleyse uzakta olsan da yanımdasın... eğer kalbin benimle değilse yanımda olsan da uzaktasın....
emir sultan |
günün sözü
karar vermiştim sana dünyanın en güzel,en şirin,en nadide,en göz alıcı hediyesini gönderecektim ama postacı"ÇIK O PAKETİN İÇİNDEN"dedi..... :D
|
günün sözü
keşkelerle süslenmiş bir yarının dünündeyim.....
|
günün sözü
göz göze yasası herkesi kör eder...
az önce okudum ya bi sitede :D :D :D |
günün sözü
Alıntı:
|
günün sözü
Alıntı:
|
günün sözü
Alıntı:
|
günün sözü
Alıntı:
on numara söz :) +1 |
günün sözü
' Kendiniz olun. Dünya, özgün olana hayran olur. '
|
günün sözü
Ne kadar bilirsen bil; söylediklerin karsindakinin anladigi kadardir.
(MEVLANA) |
günün sözü
Yaşamak bir gün uyanmaktır..
Birgün birden bire yanlız kalmaktır... Yaşamak alışmalardan sonra , Alıştığı her seyle savasmaktır...... |
günün sözü
Yalancıların yeminine inanılmaz, doğruların ise yemine ihtiyacı yoktur. Hz. Mevlâna Muhammed Celaleddin-i Rûmî (k.s.) |
All times are GMT +3. The time now is 23:50. |