![]() |
Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı
Alıntı:
:) :) :) |
Alıntı:
|
ÇOOOOOOOOOOOOOKKK
SEVİYORUZ DELİİİİİİİİ GİBİİİİİİİİİİİİİ .............. ( devamı ak parti forumdan bekleniyor .. ;D) |
Alıntı:
ISTE BESIKTAS TARAFTARI BUNU DER GIDIP ONLARIN BOLUMUNDE LAF ATMAZ MUKEMMELSIN SUMEYYE |
arkadaşlarr geçmiş olsun güzel maçtı ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKK BU SEVDANIN TARIFI ............. |
Alıntı:
:) YAAA SUMEYYE TOP SEN DE |
Alıntı:
seeeeeeeeeeeeeenn bu gönullerin sahibiiiiiiiiiiii KARTAAAAAAAAALLL |
Alıntı:
teşekkür ederiz sağol akzeinebu sizleri de tebrik ederiz TARAFTARLIK BİLİNCİNİZDEN DOLAYI... TÜM GS LİLERİ SİZLER GİBİ OLMAYA DAVET EDİYORUZ.. ;) |
Alıntı:
SEN BU GONULLERIN SAHIBIIIIIIIIIIIIIIIIIII KARTALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL |
YINE BASLADILAR BIR BIR DUSMEYE :)
|
Alıntı:
YA BU MARŞLARIN ARDINADN ALKIŞ EFEKTİ OLMADA OLMUO ;D |
arkadaşlar güzel bir maçdaha sona erdi bundan sonraki maçlarda başarılı olmanız dileklerimle
|
Alıntı:
oleeeeeeeeeyyy oleeeeeeeeeeeyyy oleeeeeeeeeeeeeeyyy oleeeeeeeeeeeeeeeeyyyy şampiyooooooooooonn fair - play ;D SAĞOL SERKAN |
Alıntı:
|
Alıntı:
:( EVET YAAA :( BIR COZUM BULMALIYIZ BU SORUNA |
YA ALLAHIM NASIL BİR TAKIM NASIL BİR TARAFTAR TOPLULUĞU
NA KADAR ÖRNEK.. NE KADAR ŞANSLIYIZ BEŞİKTAŞLIYIZ |
nese bitti onumuze bakalim giden 3 puan olsun daha cok 3 puan alacagiz insallah
eee sampiyonlar ligi var onumuz de hem de inonude porto maci ne diyorsunuz arkadaslar ???? |
Alıntı:
cunku besiktasliyiz :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.sendebizdensin.com/images/smiles/alkis.gifhttp://www.sendebizdensin.com/images/smiles/alkis.gifhttp://www.sendebizdensin.com/images/smiles/alkis.gif |
ARKADAŞLAR ÜZGÜNÜM BİRAZDAN ÇIKACAĞIM ÇÜNKÜ
AMA ÇIKMADAN AKLIMDA OLAN Bİ FİKRİ DİLE GETİRMEK İSTERİM BİZ BJK LİLER OLARAK BU MAÇINM ARDINDAN BJK RESİM AVATARLR BÖLÜMÜNDEN ORTAK BİR İMZA KULLANSAK EN AZINDAN BİRKAÇ GÜN İÇİN.. |
Alıntı:
SİZLERİ SEVİYORUZ ÇOK SAĞOL ALKIŞ İÇİn BİZDE SENİ ALKIŞLIYORUZZ ;D |
Alıntı:
tabiki de ben kullanacagim zaten imzami da degistiriyorum |
selahattin uygun bir imza bulursan yani seçersen bjk resimler başlığından sevinrim
allaha emanet olun iyi akşamlar ;) |
Alıntı:
sende allah a emanet ol hadi cici bak kendine |
arkadaşlar iddalıydınız ama ne yazıkki kaybettiniz...üzülmeyin bunlarda ggeçer..siz şimdi şampiyonlar ligine konsantre olun ve yenin şu cska yı...birde centilmence maç olamasını istedik ama kalecinizin yaptıgı çok ayıptı...hadi hepinize geçmiş olsun...
|
ya bu millet ne kadar merakli biz besiktaslilara, inadina geliyorlar mekanimiza ::) ::) iclerinden 'ahhh bir bjk li olamadim gitti' cekiyorlar ya napalim kaderiniz utansin arkadaslar.
BESIKTASLI OLMAK BIR AYRICALIKTIR. |
Alıntı:
cska mi ?????????? :) :) :) :) dostum fenerin rakibi degil mi idi o ???? bizim grupta bile yok herhalde :) iste taraftar :) bir baska gelsinler kussunlar gitsinler geldikleri gibi giderler :) |
Alıntı:
besiktas kalecisi ayip birsey yapmaz bu arada (ALLAH RAZI OLSUN HAKAN NE YAPTIN GORMEDIM AMA GIDE 3 PUAN OLSUN ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tek cumle
dostca gel karsilamaktan ote evimizi al ;) |
Alıntı:
|
arkadaşlar noluyor ya.. maç bitti tartışması devammı ediyor yapmayın ;)
|
1. bizim amacimiz da bu idi allah razi olsun gelmeyin lutfen burasi mac sonucunu degerlendirme laf atma mekani degil dikkat edersen BESIKTASLILAR SOHBET MEKANI
2. ne bir mac ne bir yorum da bulundum gese, ezikbahce bolumunde ama onlarca haber attim. neden sence bunlar olmasin diye 3. karsilamaktan gelmekten bahsediyorsan 44. sayfadayiz simdi 41-42- sayfalara bakar misin? nasil ev sahibiyiz anlarsin gecmis olsunlari nasil kabul ettik anlarsin ? bir kac kisi soyleyem serkan yucel sonra akzeinebu ne demis biz ne demisiz bak.. 4. cok ozur dilerim sizin bolumunuze girip insallah yenersiniz demistim bir keresin de uefa macinda yanlislik yapmisim sileyim onuda kirletmisim forumunuzu kusura bakma |
Alıntı:
Alıntı:
yardimci olur belki arkadasim bizim misafirperverligimiz nasilmis konusunda |
kayisi kentli devam edeyim mi arkadasim 2 ornek yeter mi??? daha var cunku ?? bizde hosgoru de sinir yok
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 14:25. |