![]() |
1.14.33
2.azra 3.01.01.1988 4.hayır yok 5.hayır olmadım 6.hiç biri 8.6 9.pop slov müzik 10.beyaz gül 11.sevmediğim insanlarla sohbet etmeyi sevmiyorum 12.yeşilllll 13.bilemem 14.hayır değilim 15.ailemle yaşıyorum 16.galatasaray 17.ailem 18.var 19.yanlışlarımı 20.saate baktığım için otomatikman saati düşünürüm 21.var ama söylemim 22.kendimi seçerdim 23.hiç bişey 24.yok 25.basketbol,maçıda izlemeyi severim :evet: 26.ikiside var biraz:ayutandım: 27.türkçe 28.durmak yok yola devammm:karizmatik: 29.14.52 30.imam hatip mezunuyum:güzel: |
Alıntı:
2-Ayşe Nur. 3-20 Eylül 1986 doğumluyum ve Burcum Başak. 4-Yok tabi ki. 5-Olmadım sanırım belki bir defa olabilir.Ama o da platonik aşk. :utangaç: 6-Hiçbiri tabi ki. :) 8- 5 veya 7 olabilir. 9-Her telden takılırım ayıırt etmem pek. Kaliteli,anlamlıı ve güzel olsun yeter. 10-Gül,orkide,saray patı. 11-Dedikodu,gııybet, saçma sapan geyik muhabbetinden hoşlanmam. 12-Mavi,yeşil,siyah,gri,mor,kıırmıızıı,pembe,bordo.. 13-Geelceğği görmek gibi bir yeteneğğim yok ki benim. :w: 14-Hayır. 15-AiLemle birlikteyim. 16-Fenerbahçe. :güzel: 17-Annem.. 18-Var evet malesef.. 19-Çekingenliğimi.. 20-Saat kaç..Oh bugün de uyanabildim çok şükür.. :) 21-Hakaret,küfür,ön yargı,gereksiz şakalar.. 22-Çok seçenek var..Karar vermek oldukça zor. 23-Bilmem...O kişinin kim olduğuna bağlı.. 24-Takma adın derken.. :) AND kullanırım genelde. 25-Spor yapmıyorum ama futbol maçlarını izlemeyi severim. 26-Fazlaca utangaç biriyimdir. 27-Anadilim.Ama ingilizce de biraz anlarım. 28-Anne. 29-Bu çok mu önemli? :şaşkın: 30-Kıız Meslek Lisesi mezunuyum. |
1-Saat kaç ? 23:16 (00:16 türkiye)
2-İsim? Senem 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 02.01.1990, 19 4-Dövmen varmı ? yok.. günahtir :D.. ama olsa kolumun üstüne ampül yaptirirdim.. 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayir 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? hm... Cola turka desem :D 8-Tercih ettiğin rakam ? 25 9-Sevdiğin müzik türü? rock!! 10-En sevdiğin çiçek ? ... 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? dedikoduan nefret ederim... 12-Sevdiğin renkLer? sari kirmizi :D 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? gelecegimi düsünmek istemiyom.. 14-Aşıkmısın? Cimbomlu olupta asik olunmazmi.. bu imkansiz... 15-AiLeiLen mi tek mi? aileyle 16-Tuttuğun takım ? eh... buraya kadar okuyan anlamistir .. 17-OLmazsa oLmazın ? müzik... bide biraz strese hastayim galiba.. canim sýkýlýyo yoksa... 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? yanlis okuldayim :S.. 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? "bugün okul varmiydi?" 21-En nefret ettiğin hareket? yemek yerken agizdan cikan sesler... bide asiri küfür 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? kimseyi.. 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? valla söyledim söyleyecegimi pismanim... keske söylemeseydim.. :D 24-Takma adın ? seno.. senosh... bazi arkadaslar deli yada it der... zoruma gitmez hayvansever oldugum icin itleride severim... 25-En sevdiğin spor? futbol... ama izlemekle yetiniyorum 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? hem utangac hemde aciksözlü... 27-Konu$tuğun diLLer? türkce, almanca... ingilizceyile italyancayi gelistirmekteyim 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? ... 29-$imdi saat kaç? 23:28 (00:28) 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? hm.. nasil anlatsam.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1-Saat kaç ? 20:38
2-İsim? Seren Sadi 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 4 ağustos - aslan - yükselen : yengeç 4-Dövmen varmı ? henüz yok :) 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? oldum 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Farketmiyor 8-Tercih ettiğin rakam ? 5 9-Sevdiğin müzik türü? anadolu rock 10-En sevdiğin çiçek ? papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? dedikodu 12-Sevdiğin renkLer? Turuncu :) Sarı, Kırmızı, Beyaz, Lila, Erguvan, Mavi, Yeşil, Kırmızı 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Tarif edemiyorum 14-Aşıkmısın? Evet 15-AiLeiLen mi tek mi? Tek 16-Tuttuğun takım ? GS 17-OLmazsa oLmazın ? Düşünmek 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Hasiiii - erzurumda 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Sigarayı daha önce bırakmak yada hiç başlamamak 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? Az mı uyudum çok mu daha uyumalımıyım ? 21-En nefret ettiğin hareket? Böbürlenme 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Hayyam 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Merhaba 24-Takma adın ? Gaudi 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? duruma göre :) 27-Konu$tuğun diLLer? İngilizce, Türkçe :) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Fikir 29-$imdi saat kaç? 20:49 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Anadolu Üniversitesi |
1-Saat kaç ? : 21:34
2-İsim? İsmail 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 24 Aralık 1990/Oğlak 4-Dövmen varmı ? Hayır :olmaz: 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Evet, şu anda hala öyleyim. 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? İkisi de değil, cidden. 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 9-Sevdiğin müzik türü? Her biri, ama hafifinden rock birazcık daha ağır basar. 10-En sevdiğin çiçek ? Hmm.. Ayrım yapmam :) 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Her ağızdan bir ses çıkması ve aşırı gereksiz şeyler mesela. 12-Sevdiğin renkLer? Siyah, kırmızı, mavi falan. 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Ya çok başarılı ya da tamamen başarısız bir insan olarak :w: 14-Aşıkmısın? Çooooooooooooooooooook! 15-AiLeiLen mi tek mi? Ailemle. 16-Tuttuğun takım ? Galatasaray. 17-OLmazsa oLmazın ? "O" ;;) 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Yine "O" :( 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Bazı arkadaşlarımı, ama olmasa da olur 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? Yine "O" (çok önemli yer kaplıyormuş gerçekten de:utandım:) 21-En nefret ettiğin hareket? Birinin beni bile bile sinir etmeye çalışması. 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Sanırım kimseyi. 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Öyle bir kişi yok, içimde kalan bir şey yok şu anda ;) 24-Takma adın ? Morté 25-En sevdiğin spor? Basketbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Yerine göre değişir, genelde açıksözlü, bazen de saf bir açıksözlülük :utandım: 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe, İngilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? "Kimden ötürü?" :hihi2: 29-$imdi saat kaç? 21:43 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Anadolu Ünviersitesi/Halkla İlişkiler ve Reklamcılık |
1-Saat kaç ? 21.59
2-İsim? Abdullah enes 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 23 kasım/ yay 4-Dövmen varmı ? hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? ? 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? le-cola(en ucuzu doya doya...) 8-Tercih ettiğin rakam ? 4 9-Sevdiğin müzik türü? ezgi/ rap 10-En sevdiğin çiçek ? karanfil 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? dedikodu 12-Sevdiğin renkLer? mavi-kırmızı 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? hayırlı insallah :) 14-Aşıkmısın? hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? aile 16-Tuttuğun takım ? GS 17-OLmazsa oLmazın ? kendim-gerisi mühim değil :) 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? cok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? su anda yasımı :) 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? uyuyamıkaldım;) 21-En nefret ettiğin hareket? dürtülmek 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? kimseyi. 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? söylemek istediğimseyi :) 24-Takma adın ? yok 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? değişir 27-Konu$tuğun diLLer? ing-alm-turkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? yok 29-$imdi saat kaç? 22:03 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? binnaz ege anadolu lisesi |
vy be üşenmeden yazmışlar hll:)
|
1- 00:47
2- Muharrem 3- 13.08.1989 - aslan 4- yok 5- yok olmadı 6- hiç biri 8- 17 9- Laz Müzikleri 10- Gül 11- dedikodu türü olan sohbetlerden hoşlanmam 12- Sarı - lacivert ;) 13- cevap yok ;) 14- değilim 15- ailem ile yaşıyorum 16- Fenerbahçe 17- ''ALLAH c.c.'' 18- çok kişi var hangi birini yazsam :) 19- değiştirmek istediğim çok şeyler var ;) 20- Sabah namazını kılmak :) 21- birinin gelip beni gıdıklaması 22- öle birşey düşünmedim düşünmemde 23- öle bi durum olmadığı için bişe diyemem 24- CanDostu ;) 25- Basketbol, Futbol 26- 2 sinin arasında birşey :) 27- Türkçe, Lazca 28- ALLAH c.c. Sizlerden Razi ve hoşnut olsun inşaALLAH :gül: 29- 01:05 30- okul filan yok malesef ;) |
1-Saat kaç ? 01:26
2-İsim? Sanal ortamda herkes "Tek hece" olarak tanır. 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 29.12.1977 4-Dövmen varmı ? hayır. 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? beni aglatacak bir sevgilim olmadı .. yani sevgilim beni aglatmadı üzmedi. 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? ikisine de protesto. 8-Tercih ettiğin rakam ? 2 9-Sevdiğin müzik türü? güzel olan her müzik. sanat - halk müzigi . serbest tarzlar. 10-En sevdiğin çiçek ? papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? karşımdakinin kendini bi şey zannederek konuşması . 12-Sevdiğin renkLer? bordo- mavi 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? sacları agarmış beli bükülmüş bir pir-i fani .. 14-Aşıkmısın? ilk günkü gibi. 15-AiLeiLen mi tek mi? ailem. 16-Tuttuğun takım ? Trabzonpor 17-OLmazsa oLmazın ? Ailem - kızım.. 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Osman ( diyarbakırda imam ) 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? univerisite sınavındaki kat sayısını degiştirip bilg muhendisligi okumak isterdim. 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? işe geç mi kaldım acaba ?? 21-En nefret ettiğin hareket? düşünmeden verilen cevaplar.. 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? anlamsız bir soru .. başka biri olma durumu yok.. 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? ya söylerim ya da hic bir şey söylemem .. 24-Takma adın ? tek hece 25-En sevdiğin spor? Futbol - hız sporları ( F1 - rally yarışları ) 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Duruma göre degişkenlik gösterir. 27-Konu$tuğun diLLer? İngiilizce orta seviye. - arapça anlayabilecek kadar sadece .. konuşma iyi degil. :S 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? nasılsın .. ? 29-$imdi saat kaç? 01:35 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Mezun olalı 8 sene oldu marmara univ. den.. [/QUOTE] |
1-Saat kaç ? 13:21
2-İsim? Baris Ada 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 20.01.1981 4-Dövmen varmı ? yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? evet 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? ColaTurka 8-Tercih ettiğin rakam ? 64 9-Sevdiğin müzik türü? türkü 10-En sevdiğin çiçek ? gül Peygamber Sembolü 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? fazla geyik 12-Sevdiğin renkLer? yesil-beyaz-acik kahve 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Ölü 14-Aşıkmısın? evet 15-AiLeiLen mi tek mi? aile 16-Tuttuğun takım ? GalataSaray 17-OLmazsa oLmazın ? her konuda farkli!!! 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? var,gurbetteyim sonucta:-( 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? 10 yil gerisini... 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? sevdam... 21-En nefret ettiğin hareket? yorumsuz... 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Allah´im beni ben yaratmis... 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? o kisi yok... 24-Takma adın ? pilot derler ama caiz degil... 25-En sevdiğin spor? Futbol,m.tenisi... 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? yerine göre ikiside olmam gerekiyor... 27-Konu$tuğun diLLer? Almanca,Ingilizce,TÜRKCE... 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? sükür... 29-$imdi saat kaç? 13:31 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??----- |
1-Saat kaç ? 18:17
2-İsim? ALİ ÖZGÜR SARI 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 3 MAYIS- BOĞA 4-Dövmen varmı ? KESİNLİKLE BÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU OLAMAZ.. 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? BİR KERE 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? COCA COLAYI HİÇ ALMAM AMA BAZEN PEPSI VEYA COLA TURKA 8-Tercih ettiğin rakam ? 26ESK. 9-Sevdiğin müzik türü? ARABESK 10-En sevdiğin çiçek ? HEPSİ GÜZEL 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? TÜRKÇEYİ KATLEDEREK KONUŞMA 12-Sevdiğin renkLer? KIRMIZI-SİYAH 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? SİYASETTE GÖRÜYORUM 14-Aşıkmısın? HAYIR 15-AiLeiLen mi tek mi? AİLEMLE YAŞIYORUM. 16-Tuttuğun takım ? ESKİŞEHİRSPOR 17-OLmazsa oLmazın ? SİYASET VE ES-ES 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? ------ 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? HİÇ BİRŞEYİ ALLAHA ŞÜKÜR İYİYİM. 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? GÜNDEME GÖRE DEĞİŞİYOR. 21-En nefret ettiğin hareket? ROCKÇILARIN YAPTIĞI SİZ BİLİYORSUNUZ 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? SİYASETÇİ BİRİSİ OLABİLİR. 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? ALLAHINDAN BUL 24-Takma adın ? AĞIR ABİ 25-En sevdiğin spor? FUTBOL 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? ORTASI GEREKTİĞİNDE KONUŞURUM 27-Konu$tuğun diLLer? İNGİLİZCE ÇOK İYİ 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? LAN.. ANCAK ZAMAN ZAMAN KULLANIYORUM 29-$imdi saat kaç? 18:23 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??ANADOLU ÜNV. |
1-Saat kaç ? : 13:27
2-İsim? Murat 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 03/Şubat/1964 - Kova 4-Dövmen varmı ? Hayır.Kesinlikle karşıyım :olmaz: 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Lise yıllarında olmuştum. 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Colanın hiç bir şeklini sevmiyorum. Çünkü fare idrarı ve leşi içmeye hiç sevmiyorum. 8-Tercih ettiğin rakam ? 9 9-Sevdiğin müzik türü? Dinlendiren her türlüğ müziği severim. Ama fazla dinlemem. 10-En sevdiğin çiçek ? Allah şeytanı bile severek yarattı. Ama şeytan isyan etti. Şeytandan başka her türlü mahlukatı severim. :gül: 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Az ve öz olan cümlelerin kurulduğu , hayır ve sabrın telkin edildiği , moral ve şevk veren yapıcı ileriye dönük sohbetler. 12-Sevdiğin renkLer? Bütün renkler güzel. 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Yaş 45 . Unumu eledim eleği duvara astım. Dünya ve ahiret görüşlerim ile çevreme bu yaştan sonra mümkün olduğu kadar yapıcı , dedikodudan uzak bir insan tavrı ile yaklaşacağım. Kariyer ise Allah'ın nasip ettiği olur.:evet: 14-Aşıkmısın? Her insanın sevdiği bir mutlaka olur . Ama gerçek aşk Allah'a ve peygamberine olmalı. 15-AiLeiLen mi tek mi? Boşandım ve tek yaşıyorum. Biliyorum yanlış ama bazen insan yanlış olduğunu bile bile bazı şeyleri yapıyor. İleriye bakmakta ve keşkelerden çok hayırlısı ne ise o olsunlar ile yaşamak lazım. 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçe . Ama alternatif sporlarda ülkeme hizmet veren bütün takımları tutuyorum. 17-OLmazsa oLmazın ? Sistemimi bozmamak ve prensiplerimi çiynememek. Bunları yaparken insanları kırmamaya özen göstermek.:hmm 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Çok :( 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Bu günkü aklımla çocukluğuma dönmek isterdim. 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? Hemen yüzümü yıkamak.;;) 21-En nefret ettiğin hareket? . Başkasını küçümser davranış ve söylemler. Bir de aslında kendisinin yapmak istediği halde başkasının aynı doğruyu yapması halinde karşı çıkılması. 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Çocukluğumu. 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Her zaman söylemek istediğimi uygun bir dille kırmadan söyledim. ;;) 24-Takma adın ? Nikel :karizmatik: 25-En sevdiğin spor? Alternatif sporlar . 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Her zaman düşündüğümü uygun bir dille mutlaka eveleyip gevelemeden söylemişimdir. ;;) 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe, İngilizce,az Rusça 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Hayırdır. ??? 29-$imdi saat kaç? 13:49 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Ankara Üniversitesi /Kastamonu Meslek Yüksek Okulu 1985 Mezunuyum. |
1-Saat kaç:22:10
2-İsim:Müslime 3-Doğum tarihin ve burcun ne:1990*akrep 4-Dövmen varmı:yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu:yok:ayutandım: 6-Pepsi mi Coca coLa mı:hiçbiri:olmaz: 8-Tercih ettiğin rakam:5-8 9-Sevdiğin müzik türü:ezgi-Türk halk müziği 10-En sevdiğin çiçek:gül-karanfil 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı:lafı tersten anlama derecesine gelen yani şöyle diim karşısındaki kişiyi anlamadan konuşulan sohbetler.(gerçi buna sohbet denmez ya neyse;)) 12-Sevdiğin renkLer(kırmızı,siyah...) 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun(gazeteci:cool:) 14-Aşıkmısın(değilim;1) 15-AiLeiLen mi tek mi:ailemle:) 16-Tuttuğun takımGalatasaray:güzel: 17-OLmazsa oLmazın:arkadaşlarım,ailem 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın:var adı Dilek:ağla: 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin:kötü anılarımı.. 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey:acaba bugün beni neler bekliyor??? 21-En nefret ettiğin hareket:kendini beğenmişlik:kızdım: 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin:annemi;1 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin:seni seviyorum;1 24-Takma adın:müss veya kıvırcık:ayutandım: 25-En sevdiğin spor:futboll 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü:duruma göre değişir:hmm 27-Konu$tuğun diLLer:türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük:green(gırin)kardeşime böyle hitap etmek hoşuma gidior;1 29-$imdi saat kaç:22.16 30-hangi okulda/lise de okuyorsun:cumhuriyet üniv.Halkla ilişkiler;1 |
1- 14.30
2- Eda Çoban 3- 28.06.1991 - yengeç 4- yhok 5- hiç öle bi hata yapmadım :d 6- hiçbiri... 8- 3-4 9- rock.. 10- gül 11- bayalık... 12- siyah,pembe,yeşil.. 13- başarılı,güçlü.. 14- hayırrr... 15- ailemle... 16- galatasaray 17- ailem dostlarım. 18- yhok 19- hiçbişiyi haatımdna gayet memnunum :)) 20- çok şükür yaşıorum.. 21- kendini beğenmişlik 22- başka birisi olmak istemem böle gayet mutluyum.. 23- düşündüklerimi sölerim genellikle.... 24- eDaLı 25- basketbol.. 26- ne çok utangaç ne de çok açıksözlü 27- türkçe, ingilizce 28- cNm vs.. 29- 14.40 30- amasya lisesi.. ne yasık ki son üç ay:'( |
Alıntı:
hoş geldiniz... amasya dan mı acaba? ;1 |
1-Saat kaç ? 14:32
2-İsim? Yücel 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 1989 Oğlak 4-Dövmen varmı ? Hayır Yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Olmadım 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Hiç biri - Cola Turka en iyisi 8-Tercih ettiğin rakam ? 9 - 10 9-Sevdiğin müzik türü? Rap ve Diğer Müzik türleri (Pop Hariç) 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Dedikodu 12-Sevdiğin renkLer? Sarı - Kırmızı - Mavi ve Siyah 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Her alanda lider konumda (inşallah) 14-Aşıkmısın? Hayır değilim 15-AiLeiLen mi tek mi? Ailemle 16-Tuttuğun takım ? GALATASARAY 17-OLmazsa oLmazın ? Galatasaray ve Ailem 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Hayatımdan menmunum :) 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? herşeyi düşünürüm 21-En nefret ettiğin hareket? el kol hareketleri 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Gene kendim olmayı tercih eylerdim.Yada Fatih Sultan Mehmed gibi asil birisi olmayı 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? Nobre 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? İkisinin ortası 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Selam vermek ve Allah razı olsun demek 29-$imdi saat kaç? 14:37 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Hitit Üniversitesi |
Alıntı:
|
Alıntı:
İlk okulda plaka ezberleme hastalığım vardı... :w: ;D Benim abim de merzifon da okudu üniversiteyi... :evet: Bende RİZE / GÜNEYSU... :karizmatik: |
hımMm.. heP meRak etMişİmdir rİze taRafını fLn aMa bitÜrLü geLmeK nasip oLmadı... Aslende Rize limisin?
|
Alıntı:
Evet has RİZELİYİM... ;D :karizmatik: ama malesef ankara da ikamet ediyorum... :ağla: :( |
1-Saat kaç :16 55
2-İsim:adem 3-Doğum tarihin ve burcun :15.09.1979 başak 4-Dövmen varmı :yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu:evet 6-Pepsi mi Coca coLa mı :hiçbiri 8-Tercih ettiğin rakam :7 9-Sevdiğin müzik türü:türkülerimiz 10-En sevdiğin çiçek : lale 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı:boş ve amaçsız konuşmalar 12-Sevdiğin renkLer:yeşil 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun:rabbim bilir 14-Aşıkmısın:aşksız insan olur mu? 15-AiLeiLen mi tek mi:ailemle 16-Tuttuğun takım :fenerbahçe 17-OLmazsa oLmazın : dost 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın:var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin :eğitimimle ilgi olabilir 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey:namazımı kılmışmıydım 21-En nefret ettiğin hareket:el şakası 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin:sahabelerden biri olmak isterdim 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin:....... 24-Takma adın :hacıabi 25-En sevdiğin spor:futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü:ortama göre değişir 27-Konu$tuğun diLLer:TÜRKÇE 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? 29-$imdi saat kaç? 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? ___________ |
Alıntı:
|
Alıntı:
gellllllllll vatandaaşşş gggeeeeeellllllllllllll... ;D ;1 |
Alıntı:
|
1-Saat kaç ? 22:15
2-İsim? şeyma 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 1987- yay 4-Dövmen varmı ? hayır. 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır. 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? hiçbiri.. boykot israil 8-Tercih ettiğin rakam ? 1 .p 9-Sevdiğin müzik türü? değişkendir.. güzel olan herşeyi dinlerim. bu gece müzeyyen senar dinlerken yarın cem karacaya kulak kabartabilirim mesela. 10-En sevdiğin çiçek ? kaktüs .) 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? kişileri konuşan, sevmediğim insanlarla yapılan , laubali ve sıradan sohbetler.. 12-Sevdiğin renkLer? siyah 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? göremiyorum çok karanlık ;Pp 14-Aşıkmısın? hayır. 15-AiLeiLen mi tek mi? ailem ile. 16-Tuttuğun takım ? tabii ki fenerbahçe. 17-OLmazsa oLmazın ? olmazsa olmazımın olmamasının bir olmazsa olmaz olması. ironi gibi gözüksede durum bu .. 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? şehir dışında , yurt dışında biçok arkadaşım var. 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? kesinlikle kendimi .) 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? değişken olmakla birlikte biraz daha uyusam nolur onları düşünüyorum .) 21-En nefret ettiğin hareket? izin vermediğim samimiyetler. 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? hayalimdeki beni .) 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? hiç.. 24-Takma adın ? terminatör 25-En sevdiğin spor? tenis 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? her ikiside. 27-Konu$tuğun diLLer? ing. ve az buçuk almanca 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? 29-$imdi saat kaç? 22: 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? |
tanitim
1- 11.07
2- Seyma Betul 3- 14-02-1990 Kova 4- Yok 5- Evet, ama bu Ilahi ask icindi. 6- Hic biri 8- 14 9- enstrumental, slow, Turksanatmuzigi 10- Gul 11- Ses yukselterek konusmak 12- Butun renkler 13- Basarili bir avukat, iyi bir siyasetci. 14- Hayir 15- Ailemle 16- Kayserispor ve Besiktas;1 17- basortum ve seccadem. 18- Istanbulda yakin bir arkadasim var.... 19- Hayatimda dogdugum ve yasadigim yeri degistirmek isterdim:( 20- Bisey dusunmuyorum sadece Rabbimden gunumun guzel ve hayirli gecmesini diliyorum. 21- dedikodu ve yalan soylemek 22- Hickimse 23- Boyle birsey yok 24- Seymow 25- Kayserispor 26- ikiside :hihi2: 27- Turkce, Hollandaca ve ingilizce 28- Okadar cokki 29-11.28 :w: 30- Hollandada yuksek okul |
1-Saat kaç ? ::>13:34
2-İsim? ::>Onur 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? ::>14.09.1990 / Başak 4-Dövmen varmı ? ::> Hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? ::>Hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? ::>Ayran 8-Tercih ettiğin rakam ? ::>1907 9-Sevdiğin müzik türü? ::>Ruhuma Hoş Gelen Her Türlü Müzik 10-En sevdiğin çiçek ? ::>Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? ::>Dedikodu 12-Sevdiğin renkLer? ::>Sarı-Lacivert-Kırmızı-Beyaz 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? ::>Allah Bilir. 14-Aşıkmısın? ::>Hayır 15-AiLeiLen mi tek mi?::>Ailemle 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçe 17-OLmazsa oLmazın ? Ailem-->Akparti Forum :) 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? ::> 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? ::>Chp'yi 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? ::>Kahvaltı 21-En nefret ettiğin hareket? ::> Kavga 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? ::>Başbakan 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? ::>Birşey Söylerdim 24-Takma adın ? ::>Artist 25-En sevdiğin spor? ::>Futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? ::>Diğer :) 27-Konu$tuğun diLLer? ::>Türkçe(!) :) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? ::>Akparti 29-$imdi saat kaç? ::>13.39 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? ::>Okumuyorum |
1-Saat kaç ? 20:48
2-İsim ? Zeynep 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 07.12.1990 / Yay 4-Dövmen varmı ? Hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu ? Asla 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Hiçbiri 8-Tercih ettiğin rakam ? 27.02 9-Sevdiğin müzik türü ? .... 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı ? .... 12-Sevdiğin renkLer ? Sarı,Turuncu,Mavi,Lila,Yeşil 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Hiçbir fikrim yok 14-Aşıkmısın ? Asla 15-AiLeiLen mi tek mi ? Ailem ile 16-Tuttuğun takım ? Galatasaray 17-OLmazsa oLmazın ? Ailem ve Ak Parti 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın ? .... 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? .... 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey ? Ak Parti mitinginde ne giyeceğim,hazırladıklarım 21-En nefret ettiğin hareket ? .... 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin ? Recep Tayyip Erdoganın sağ kolu 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin ? Hiç düşünmedim 24-Takma adın ? .... 25-En sevdiğin spor ? Boks,Tenis 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü ? Her ikiside 27-Konu$tuğun diLLer ? Türkce,Arapca biraz,İngilizce biraz 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük ? Durmak Yok Yola Devam,İyi ki Varsın Başbakanım 29-$imdi saat kaç ? 20:50 30-Hangi okulda/lise de okuyorsun ? Universite, ilahiyat |
1-Saat kaç ? - 21:23
2-İsim? - Muhammet 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? - 31.08.1989 - Başak 4-Dövmen varmı ? - Hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? - Hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? - Hiçbiri 8-Tercih ettiğin rakam ? - 6 9-Sevdiğin müzik türü? - Ruhsal durumuma göre =) 10-En sevdiğin çiçek ? - Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Boş sohbet 12-Sevdiğin renkLer? - Sarı-Kırmızı 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? - Bakalım hep beraber görücez =) 14-Aşıkmısın? - Evet (Allah'a) =) 15-AiLeiLen mi tek mi? - Bazen aile,bazen tek,bazen arkadaşımla... 16-Tuttuğun takım ? - GALATASARAY 17-OLmazsa oLmazın ? - İmanım 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? - Çoookk =) 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? - Hiçbişeyi 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? - Okula geç kalıp kalmadığım =) 21-En nefret ettiğin hareket? - İftira 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? - Yine kendimi seçerdim =) 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? - Allah sana hidayet versin... 24-Takma adın ? - Mami =) 25-En sevdiğin spor? - Bowling,futbol,tenis,basketbol... 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? - Bazen çok utangaç,bazen açıksözlü =) 27-Konu$tuğun diLLer? - İngilizce,Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? - Hamdolsun 29-$imdi saat kaç? 21:36 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? - Balıkesir üniversitesi ayvalık myo bitti...Şuan İstanbul Maltepede ingilizce dil okuluna gidiyorum... |
1-Saat kaç ? 14:34
2-İsim? Erdemir 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 199* Aslan 4-Dövmen varmı ? Yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Hiçbiri 8-Tercih ettiğin rakam ? 748 9-Sevdiğin müzik türü? Rock 10-En sevdiğin çiçek ? papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Slm,nbr xD 12-Sevdiğin renkLer? Turuncu,Gri 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Bilemem. 14-Aşıkmısın? Hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? Aile 16-Tuttuğun takım ? FENERBAHÇE 17-OLmazsa oLmazın ? Pc 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? Össs 21-En nefret ettiğin hareket? **** 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? Erdemir 25-En sevdiğin spor? FUTBOL 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Yerine göre 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe, azcık ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Lennn 29-$imdi saat kaç? 14:36 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? ** |
Buda bennnn :)
1-20:08
2-Yasemin 3-14.12.1985 - yay 4-hayırrr 5-hayır :V 6-Ne pepsi nede coca cola.sadece türk malı :güzel: 8- 3 ( bu arada 6dan sonra 7 geliyo sanıyordum kübra :P:) 9-pop, rock, metal 10-Papatya 11-Dedikodu içerikli sohbetlerden nefret ediyorummm 12-Pembe, lila, beyaz, mor 13-Geleceği göremiyorum :D 14-Aşkı kim kaybetmiş ben buluyum :neki: 15-Ailemle 16-BJK :karizmatik: 17-Kitap, bilgisayar, fıkıh 18-Duygu :ağla: 19-Benden çalınan son 8 yılı geri almak isterdim 20-Değişiyo :karasız: 21-İnsanların sokaklara tükürmesi :@ 22-Bebek 23-Söyleyemediğim hiç bişey yok :) 24-valla bi takma adım yok ama babam bana küçükken badagül derdi ne alaka bilmiyorum :D 25-Tenis çok severim ama kimse benle oynamıyo ;D 26-Açıksözlüyüm ( ama açıksözlü olmak kaba olmak demek değildir ! :cool:) 27-Arapça, ingilizce 28- "bebemmm" ;D 29-20:30 30-Malum sebeplerden dolayı, açıköğretim :) |
1- 21.59
2- Elif 3- 20.08.1992 / AsLan 4- Dövmeden nefret ederim . Abdest oLmuo bi kere xD 5- Evett! =) 6- Colayı sewmem suyu tercih ederm xD 8- 10 9- Rock 10- Papatya 11- Saçma sapan sırf konuşmuş olmak için yapılan sohbetler 12- Mavi ve siyah 13- Hem çocuk hem kariyer sahibi ,hem işinde iyi, hem de ailesine, devletine hayırlı evlat, kocasına hayırlı eş olan biri olarak =D 14- Evet 15- Ailemle 16- Forever GaLataSaray 17- Mp3 üm, günLüğüm ve kitapLarım 18- Çok war 19- Yaptığım için çok pişman oLduğum herşeyi 20- Ofh biraz daha uykuu! 21- Çok biLmişLik 22- Kendimden memnunum =) 23- Ne düşünüosam direk söLerim zaten ;) 24- Yok 25- Atletizm 26- AçıksözLüyümdür =) 27- Tabi ki Türkçe =) Bi de okulda İngilizce ile Almanca öğrenmeye çaLışıorz xD 28- Çok şükür, Allah Razı Olsun 29- 22:09 30- AnadoLu Lisesi 11. sınıf |
1-Saat kaç ? 22.23-
2-İsim? sevde 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 1990 mart(8) 4-Dövmen varmı ? Yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu?yorumsuz 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? evet 8-Tercih ettiğin rakam ? 8 9-Sevdiğin müzik türü? rock rap 10-En sevdiğin çiçek ? papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? erkelerin kız gibi konuşaması 12-Sevdiğin renkLer? pembe mor kırmızı 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? ögretmenlik okuduğum için bir okulda ögretmen olarak görüyorum 15-AiLeiLen mi tek mi? Aile 16-Tuttuğun takım ? BEŞİKTAŞ 17-OLmazsa oLmazın ? TUBAM VE TÜM SEVDİKLERİM (TUBA KANKAM OLUR) 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? (TUBAM ÇANAKKALEDE ÜNİDE OKUYOR) 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? (BAZI DOST SANDIKLARIMLA HİÇ TANIŞMAMAIŞ OLMAK İSTERDİM) 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? KAHVALTI YAPMAK :) 21-En nefret ettiğin hareket? AYNI ŞEYİN BİRDEN FAZLA TEKRARLANMASI. BİRŞEY 2DEN FAZLA SÖYLENİNCE ÇILDIRIYORUM 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? ELİMDEKİYLE YETİNMEYİ BİLİRİM. GENE KEDİM OLAMAK İSTERDİM 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? GEZEGENDEKİ SON GEMİYE BİNİP ÇEK GİT 24-Takma adın ? YOK 25-En sevdiğin spor? YOK 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? AÇIKSÖZLÜ 27-Konu$tuğun diLLer? TÜRKÇE ÇAT PAT İNG 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? HOŞŞİK :D 29-$imdi saat kaç? 22.27 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? GAZİ ÜNİ. SOSYAL BİLGİLER ÖGRETMENLİĞİ |
fati06'dan alıntı :
5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? evet 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? hiçbiri şalgam 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 :D:D |
1-Saat kaç ? 20:25
2-İsim? burak 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 19.7.1990 yengeç 4-Dövmen varmı ? yok olamazda 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? coca cola 8-Tercih ettiğin rakam ? ordulu olsamda bu bi sevda -61- 9-Sevdiğin müzik türü? güzel olan herşeyi dinlerim 10-En sevdiğin çiçek ? papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? yapılan iyilikleri görmemezlikten gelen konuşmalar 12-Sevdiğin renkLer? BORDO-MAVİ 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? allah bilr şuan ben bilmiyorum ne desem yalan 14-Aşıkmısın? hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? aile 16-Tuttuğun takım ? TRABZONSPOR 17-OLmazsa oLmazın ? aile ve TRABZONSPOR 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? yok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? 2 mi yoksa 3 mü poğaça yesem 21-En nefret ettiğin hareket? 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? ben kendim den memnunum 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? seni çok seviyorum 24-Takma adın ? yok 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? utangaç 27-Konu$tuğun diLLer? türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? ah bi şampiyon olsak 29-$imdi saat kaç? 20:32 30-hangi okulda/lise de okuyorsun? çalışıyorum |
1-Saat kaç ? 14:06
2-İsim? arayışlarda... 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? terazi(: 4-Dövmen varmı ? hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır.. 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? ikiside değil.. 8-Tercih ettiğin rakam ? 5 ve 7 (: 9-Sevdiğin müzik türü? duuma göre,slov,rap,damarrr (: 10-En sevdiğin çiçek ? gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? :S hrzaman seviye ve saygı! 12-Sevdiğin renkLer? YEŞİL, sarı ve mavi (: 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? göremiyorum (: 14-Aşıkmısın? hayır.. 15-AiLeiLen mi tek mi? aile.. 16-Tuttuğun takım ? LOVE İS FB (: 17-OLmazsa oLmazın ? yok desek yeridir.. 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? yok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? çook şeyi..(: 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? off ya yine mi (: 21-En nefret ettiğin hareket? kendini beğenmişlik.. 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? kimseyi değil erkek olmak yeterli(: 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? sevdiğimi.. 24-Takma adın ? (: 25-En sevdiğin spor? futbol-baketbol... 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? kendimce.... 27-Konu$tuğun diLLer? (: Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? canım... 29-$imdi saat kaç? 14:14 (: 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? okul bitti maalesef.. ;1;1;1:D |
1-22:01
2-Recep 3-17 Eylül , Başak 4-Yok 5-EVET... 6-COLA TURKA 8-17 9-Marş 10-Gül 11-Saygısızlık içerenler. 12-Kırmızı-Beyaz 13-Büyük işlere imza atan 14-TABİKİ 15-AİLE 16-GALATASARAY!!! 17-Yer yetmez burda :D 18-Var 19-Hayatımı değiştirmek isterdim. 20-Her şey 21-Karşıdaki insanın seni anlamaması 22-Ahmedinejad :D 23-Anla artık! 24-WARHEAD 25-Havacılık(Paraşüt-Planör),Futbol tabiki 26-Yer Yer :D 27-Türkçe , İngilizce , Osmanlıca 28-Anten :D 29-22:07 30-DPU-Bilgisayar Programcılıgı |
1-Saat kaç ? 22.12
2-İsim? D.Can 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 1993 Boğa 4-Dövmen varmı ? yok... 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? hiç biri 8-Tercih ettiğin rakam ? 56 9-Sevdiğin müzik türü? Rap & Türk Sanat Müziği & Türk Halk Müziği 10-En sevdiğin çiçek ? Lale 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Kız Sohbeti 12-Sevdiğin renkLer? Mavi & Siyah 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? - :) 14-Aşıkmısın? hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? Ailem 16-Tuttuğun takım ? Galatasaray 17-OLmazsa oLmazın ? Sagopa 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Kardeşlerim 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Ülkemi 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? Okul :D 21-En nefret ettiğin hareket? el şakaları 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Fatih Sultan Mehmet 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? - 24-Takma adın ? - 25-En sevdiğin spor? Basketboll 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Açık sözlü 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe :D 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Şükür 29-$imdi saat kaç? 22.15 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Ticaret Meslek Lisesi Muh ve Finansman Bölümü. |
| All times are GMT +3. The time now is 08:28. |