![]() |
Alıntı:
"Huzur olmaz" derken, "o listede iken diğerlerine başarı gelemeyeceğini" demek istediniz demi :hihi2: Öyle düşünmeyin efendim, aslında işin esası derinlerden adam toplamak... Yeterki adamınız olsun :hihi2: Malüm ülkemiz yeraltı kaynakları bakımından zengin olduğu gibi yeraltı insanları bakımından da sayılı ülkeler arasındadır :hihi2: Derin insanlarız vesselam =)) "Yok ben kendi ayaklarım üzerinde durup, alnımın teriyle listeye girip, birinci seçilmek istiyorum" derseniz, boşa kürek çekersiniz :hihi2: Hiç olmazsa Cihannur Abimiz gibi yapın, bol keseden vaatte bulunun :hihi2: Vaat de parayla değil ya =)) |
:w: İyidi bak bu açıklamalar. Yalçın söylemişti Nun ile mücadele edemessin diye ama aldırış etmemiştim haklıymış. Birde Cihannur 'un takdiğine ben bir göz atayım.
|
:hihi2:
Arkadaşlar olmuyor ama. Siz böyle yaparsanız Messi gelmez ki foruma.http://img194.imageshack.us/img194/1484/fkelismiley.gif |
Messi nerden çıktı Cihannur. Maşaallah konu yarışmadan daha çok genel kültür zemini olmuş.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Belki şaka olarak demişsiniz ama gerçekleri içeriyor... Sonuna kadar katılıyorum sözlerinize... |
Alıntı:
Sen bu "derin" işlere fazla kafayı takmışsın.. Ama takılmayacak gibi de değil haklısın: D |
bende iki kişi dışında herkese oy verdim :) başarılar :)
biri zaten novek :))) |
24 Saat geçmiş başlıkta "tık" yok... Hadi beyler, hadi bayanlar canlanın! Başlık sünmesin aşağılara doğru :hihi2:
Sayın Ukbâ da açık ara önde ha :) Amaaaaa hiçbir şey için son değil, daha ben kullanmadım ben, anladınız cemaat! Hediyelerimi kargoya verin, istediğim adrese yollayın, malum ne kadar hediye o kadar oy :) Alıntı:
Estağfirullah efendim, sizler konuşunca susmasını biliriz, siz o değerli yorumlarınızı esirgemeyin yeterki :) |
Nun Abla başlık elbet sönecek, baktıkça üzülüyorum...
novek'e neden kimse oy vermiyor? adam yarışma başladığından beridir aynı... üzülüyorum gördükçe, yazıp konuyu güncellemek içimden gelmiyor:( |
All times are GMT +3. The time now is 02:54. |