Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Ağustos Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=133971)

Gönülden 08-30-2010 13:38

[QUOTE=Ukbâ;792851]Son günlerdeki hissedilir artış için yönetimi incelemeye davet ediyorum. :) Hakan abi cılız hatta sönük yorumları ile bu kadar oy alması muhtemel değil.

Bu ne diyor Hakan üsdat cılız ve sönük mü :neki: birde canlı ve aktif yazsa sizin rekorunuza ortak olurdu herhalde sevgili Ukba :)

Evet yeni anketimizi yeni üyelerimizden düzenleyebiliriz...aktif bir şekilde yorumlarıyla bizlerle olacak arkadaşlarımız şimdiden başlasınlar yazmaya :)

Ukbâ 08-30-2010 13:42

[QUOTE=Gönülden;792892]
Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792851)
Son günlerdeki hissedilir artış için yönetimi incelemeye davet ediyorum. :) Hakan abi cılız hatta sönük yorumları ile bu kadar oy alması muhtemel değil.

Bu ne diyor Hakan üsdat cılız ve sönük mü :neki: birde canlı ve aktif yazsa sizin rekorunuza ortak olurdu herhalde sevgili Ukba :)

Evet yeni anketimizi yeni üyelerimizden düzenleyebiliriz...aktif bir şekilde yorumlarıyla bizlerle olacak arkadaşlarımız şimdiden başlasınlar yazmaya :)

Evet öyle , sürekli bana Ertuğrul kardeşimiz benden kat kat aktif ve canlı benim kendisine bu kadar yanaşmam bile başlı başına başarı , hakan abi ile ukba'yı aynı kefeye koymayın lütfen ukba yılmadan hem sosyal hemde sanal alemde çalışıyor. :utangaç:

Mavera 08-30-2010 14:11

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792851)
Son günlerdeki hissedilir artış için yönetimi incelemeye davet ediyorum. :) Hakan abi cılız hatta sönük yorumları ile bu kadar oy alması muhtemel değil.

Yönetim yeni liste için hazırlıklara başlasa iyi olur. Yeni üyelerin olacağı liste yarışmaya çok daha farklı hava katacak gibi. Hayırlısı artık.

abicim bencede ortada kpss gibi karisik bir durum var :) yök e söyleyelimde bu konuyada el atsin :)

El Emin 08-30-2010 14:14

[QUOTE=Ukbâ;792894]
Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792892)

Evet öyle , sürekli bana Ertuğrul kardeşimiz benden kat kat aktif ve canlı benim kendisine bu kadar yanaşmam bile başlı başına başarı , hakan abi ile ukba'yı aynı kefeye koymayın lütfen ukba yılmadan hem sosyal hemde sanal alemde çalışıyor. :utangaç:

Mütevaziliğine hastayım abi ;D;D;D

Gönülden 08-30-2010 14:44

Alıntı:

hakan abi ile ukba'yı aynı kefeye koymayın lütfen ukba yılmadan hem sosyal hemde sanal alemde çalışıyor.
Bu ne şimdi üsdat :) Hakan üsdad gelince cevabını verir artıkın bilemem artık ...(Hakan üsdat sana çalışmıyorsun diyor ;D)

Hile hurda yok oylamada Hakan üsdadın ismi yetiyor oyları alamaya :) kpss falan şeffaf anketimizi karalamayın..
Burda YÖK'ün sahibi belli ahmet kardeşim müdahale falan demeyin şimdi :w:

El Emin 08-30-2010 14:49

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792910)
abicim bencede ortada kpss gibi karisik bir durum var :) yök e söyleyelimde bu konuyada el atsin :)

Bu cemaat başımıza bela oldu.Artık ortamlara girmeye korkuyoruz.
Nereye girsek karşımızda bir tane cemaat adamı.
Her yeri ele geçirmişler.Her yerde kadrolaşmışlar..
Bak forumu bile ele geçirmişler..
Kendi adamlarını sürüyorlar sonra birinci yapıyorlar..

Oylamayı da kapalı yapıyorlar BAK BAK BAK!
Niye yapıyorlar biliyor musun ahmet abi sırf oyunları gün yüzüne çıkmasın.

Ukbâ 08-30-2010 14:49

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792983)
Bu ne şimdi üsdat :) Hakan üsdad gelince cevabını verir artıkın bilemem artık ...(Hakan üsdat sana çalışmıyorsun diyor ;D)

Hile hurda yok oylamada Hakan üsdadın ismi yetiyor oyları alamaya :) kpss falan şeffaf anketimizi karalamayın..
Burda YÖK'ün sahibi belli ahmet kardeşim müdahale falan demeyin şimdi :w:

Siz sivil dikta uyguluyorsunuz. Mevcut olan kast sistemi kalelerimizi korumak için gerekli. Bu yöndeki sızma yıldırma yorumlarınızdan ürkmüyorum. Bu anketin tek sahibi koruyucusu kollayıcısı varsa o da ideolojik çevre ve onların siyasi uzantılarıdır. :) Bugün çok yazdık ne yazdığımın farkında değilim afola.:)

Ukbâ 08-30-2010 14:51

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792985)
Bu cemaat başımıza bela oldu.Artık ortamlara girmeye korkuyoruz.
Nereye girsek karşımızda bir tane cemaat adamı.
Her yeri ele geçirmişler.Her yerde kadrolaşmışlar..
Bak forumu bile ele geçirmişler..
Kendi adamlarını sürüyorlar sonra birinci yapıyorlar..

Oylamayı da kapalı yapıyorlar BAK BAK BAK!
Niye yapıyorlar biliyor musun ahmet abi sırf oyunları gün yüzüne çıkmasın.

Siyaseten tükenen zümreler , ak partiden bunalan çevreler için referandum çok önemli o güne kadar her tarafı bulandırma korkular yayma kokuşmuş zihniyetin tek çıkar yoludur.

El Emin 08-30-2010 14:54

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792991)
Siyaseten tükenen zümreler , ak partiden bunalan çevreler için referandum çok önemli o güne kadar her tarafı bulandırma korkular yayma kokuşmuş zihniyetin tek çıkar yoludur.

Kokuşmuş zihniyet ben mi oluyorum.:)
Korkuyorum ALLAH ALLAH niye korkmayayım kardeşim.
Devlette sizsiniz Ergenekon da :)
Niye Korkmayayım :D

(ama ciddi soruyorum şimdi biz ne oluyoruz anlamadım :D biri şeriatçı diyor biri derin devletçi diyor :D sagdaki solcu etiketi vuruyor soldaki sagcı etiketi :D ne büyük kafaymış bu böyle her yerden çıkıyor :D )

Ukbâ 08-30-2010 14:56

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792999)
Kokuşmuş zihniyet ben mi oluyorum.:)
Korkuyorum ALLAH ALLAH niye korkmayayım kardeşim.
Devlette sizsiniz Ergenekon da :)
Niye Korkmayayım :D

(ama ciddi soruyorum şimdi biz ne oluyoruz anlamadım :D biri şeriatçı diyor biri derin devletçi diyor :D sagdaki solcu etiketi vuruyor soldaki sagcı etiketi :D ne büyük kafaymış bu böyle her yerden çıkıyor :D )

:) Sen bu bahçenin gülüsün kardeşim :)

şimdi gitmem lazım yoksa size derin devlete dair krokiler sunardım :)

All times are GMT +3. The time now is 12:37.