![]() |
Alıntı:
Düzelttim.... |
Eyvallah demir abi.
|
Alıntı:
|
Oh be netim geldi...
evde... vodafone teşekkürler... |
pazar günü bir en listeside ben ne yapayim :)
|
Alıntı:
Şubat ay'ı bitti bitecek abi.. ;1 |
En Aktif Üye: unnamed, Akıncı34, M.Atilla, Almi', demir_ex, yetkin1st En Yardımsever Üye: OTTOMAN, Fırat En Ciddi Üye: depare, Hakan Özkan En Çok Rastladığınız Üye: Akıncı34, unnamed, cihannur En Fanatik Üye: fatmaS, eski açık En Tatlı Başbelası üye: :ayutandım: En Geveze Üye: yetkin1st En Karizmatik Üye: EpiVaTes En Kibar Üye: ak sevda, Meçhul, ay_yıldız, "saliha" En Komik Üye: hüdaverdi, Furkanca Bakış En Daimi Üye: EpiVaTes, unnamed, Eşref, Yalçın Karaca, Neşe;1 En Paylaşımcı Üye: M.Atilla, Cihannur, EZEL, ÜMİT AK En Sevilen Üye: ??? En Sinirli Üye: unnamed:hihi2: En Heyecanlı üye: fatmaS, El Emin En Sabırlı Üye: ??? En Şair Üye: Mustafa Cilasu En iyi İmza: :ayutandım: En iyi Kullanıcı Adı: Darbeci Çoban En Efendi Üye: neşe;1, Cihan_Şümul, siyah gül 07, dilemma En Muhalefet üye: xfce ;D (böyle mi yazılıyordu yahu :hihi2:) En Bilimsel üye: Bergüzar En Entellektüel üye: Furkanca Bakış En Tekrarcı üye: :neki: En Milliyetçi üye: EZEL En Özgürlükçü üye: Asi_İsyankar En Aykırı üye: münih En iyi Yorum yapan Üye: depare, Ahmet Yasin, BENHUR En Kendine güvenen Üye: :neki: En Anlaşılamaz üye: CeVHeR (kurtul bakalım benim dilimden kurtulabiliyorsan :hihi2:) En Anlaşılır üye: Eşref, Adem Etyemez En Yeteneğini yansıtan üye: :neki: |
Teşekkürler merve..
|
Yahu herkes en komiğe yazıyor beni nerem komik yahu forumda en ağır konuşanlardan biri benim belki ama komik oluyorum :w:
|
En'lerinde bana yer veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Yoğunluktan ötürü forumu eskisi gibi takip edemiyorum. O nedenle bu aylarda "En" listesini doldurmuyorum... |
All times are GMT +3. The time now is 19:45. |