Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Usama bin Laden in öldürümlesi hakkinda ne düsünüyorsunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148429)

HaArP 05-30-2011 13:27

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 899838)
işte bütün mesele de budur..usa yani senin deyiminle deccal sadece sadece silahla savaşmıyor..ona karşı kendi silahını kullanacak veya propagandasını yapacak ehli müslümanlar yani deccalin silahıyla silahlanan müslümanlar gerek..silahlanmak demek kılıç alıp cephe açmak değildir..hem gücünüz yok hemde düşmanınızın iştahını kabartmanın ne alemi var?

Kardeşim Meselenin siyak ve sibakını düşünmenizi istirham ederim... Elbette düşmanın silahıyla silahlanan ''Muhabbet fedaileri'' vardır... Allah c.c. yardımcıları olsun Lakin ! ''Şeriat'ın parlak kılınçlarını'' deccal ve ordularının kılıç kullandığı Harici cihad alanlarından bahsederek tek tipe indirme hatalarınızdan vazgeçiniz... !

Bu bir Hilal savaşıdır... Akıncılar vardır ! Tohumları sümbüllendirenler vardır ! Bu Hilal birleşecektir... ! Sabretmeyi ve Dahili alanda mesul olduğunuz hakikatleri Harici alana taşıma gafletine düşmemelisiniz...!!!

Terennüm 05-30-2011 13:33

kardeşim ben kendi vazifeme bakarım sonucu tayin edecek cenabı rabbul alemindir..kusura bakmayın bakış açım sizin kadar geniş ve yukarıdan değildir..yani avamım..o yüzden kusuruma bakmayın..

HaArP 05-30-2011 13:36

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 899842)
kardeşim ben kendi vazifeme bakarım sonucu tayin edecek cenabı rabbul alemindir..kusura bakmayın bakış açım sizin kadar geniş ve yukarıdan değildir..yani avamım..o yüzden kusuruma bakmayın..

Est. kardeşim sadece Dahili alandaki hizmetlerinize konsantre olunuz ve lütfen harici alanda veballer yüklenmeyiniz... Zaman Allahualem hakikatleri ortaya koyacaktır... Allah c.c. sabredenlerle beraberdir...

havace 06-04-2011 03:47

Bir insanın 10 Milyar doları olupda , neden bu serveti bırakıp mağaralarda yaşar ?...

Gidip deniz kenarında bir adada bir villa alır gününü gün ederdi isteseydi ...

Bu sorunun cevabını anlayabilecekmiyiz ?

İntifada 06-04-2011 03:50

Ne biliyoruz mağarada yaşadığını ?

HaArP 06-04-2011 03:53

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 899932)
Ne biliyoruz mağarada yaşadığını ?

Neden bilmiyoruz ???

İntifada 06-04-2011 03:56

Mağaradamı öldürüldü (!)

HaArP 06-04-2011 03:57

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 899937)
Mağaradamı öldürüldü (!)

Öldürüldüğünü kim söyledi ?

İntifada 06-04-2011 04:02

O yüzden sonuna ünlem koydum
Ama oldurulmeyen bir adam niye çıkıp ölmedim demiyor ?

HaArP 06-04-2011 04:07

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 899941)
O yüzden sonuna ünlem koydum
Ama oldurulmeyen bir adam niye çıkıp ölmedim demiyor ?

Kardeşim hakkınızı helal ediniz... Amacım acizane size bir şeyler izah edebilmektir... Acizane olarak izahlarım ve paylaşımlarım arasında Deccali Orduların Uydu, Ajans, Televizyonlara hükmettiğini hakikatleri örtmek suretiyle filtreden geçirip işine yarayacak şeyleri kamuoyuna aktardığını bilmeniz yeterlidir...!

Müslüman olarak Hucurat Suresi 6ncı ayet uyarınca gerekli araştırmayı yapmanız icab eder...

All times are GMT +3. The time now is 20:56.