Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Hakkında (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Dünden Bugüne AKPARTİFORUM! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=17750)

Mu-Alim 01-07-2008 23:48

Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
yoo tunahan izlemesi gayet zevkli :D :D ;D

Ya Ahmet abi laf ebeliği de okumuş...Gelinmiyor ki üstesinden...Aslında bende de çok diri belgeler var da işte, saygımızdan susuyoruz..Büyüğümüzdür diye, değil mi Ahmet abi!!! (:

Mu-Alim 01-07-2008 23:49

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Tunahan kandirmayalim birbirimizi..görüntüler var, ses kaydi var onlara ne diyekcesin..abi malum ak parti iktidar nemalanmak lazim, seneye ögretmen olacagim iyi bir yer düsmesi lazim diyen benmiydim, beni bilen bilri yalan söylemem 8)

Peki sen değil miydin ya bırak bu Ak Parti ayaklarını, sen şu yeşillere,kırmızılara bak, parti, forum nereye kadar,çoluk çocuk işleri bunlar diyen?

evet dedim cünkü seni forumdan uzaklastirmak icin cünkü senin gibi bir ülkücünün ak partili gibi yaklasip üyelerin aklini celmesini engellemek istiyordum o yüzden forum icin kendimi feda ettim ::) ::)

Abi gel seninle bir anlaşma yapalım...Sen benim söylediklerimi unutacaksın,ben de senin söylediklerini...Karşılığında sana taptaze bir haber vereceğim forumdaki saadetçilerle ilgili..Ne dersin?

ak_mavish 01-07-2008 23:50

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Tunahan kandirmayalim birbirimizi..görüntüler var, ses kaydi var onlara ne diyekcesin..abi malum ak parti iktidar nemalanmak lazim, seneye ögretmen olacagim iyi bir yer düsmesi lazim diyen benmiydim, beni bilen bilri yalan söylemem 8)

Peki sen değil miydin ya bırak bu Ak Parti ayaklarını, sen şu yeşillere,kırmızılara bak, parti, forum nereye kadar,çoluk çocuk işleri bunlar diyen?

evet dedim cünkü seni forumdan uzaklastirmak icin cünkü senin gibi bir ülkücünün ak partili gibi yaklasip üyelerin aklini celmesini engellemek istiyordum o yüzden forum icin kendimi feda ettim ::) ::)

Abi gel seninle bir anlaşma yapalım...Sen benim söylediklerimi unutacaksın,ben de senin söylediklerini...Karşılığında sana taptaze bir haber vereceğim forumdaki saadetçilerle ilgili..Ne dersin?

biz de duyacakmıyız 8)

mavera 01-07-2008 23:50

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Ahmet Abi tam Uğur Dündar'lık:)

Oda böcük filan bulur her yerden ya:)

böcük demisken tuna bana evini gösterdi evde bir ben eksiktim artik gerisini siz düsünün 8)

Mu-Alim 01-07-2008 23:51

Tabi duyacaksınız...Kambersiz düğün olur mu yoldaş; ;)

mavera 01-07-2008 23:52

Alıntı:

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
yoo tunahan izlemesi gayet zevkli :D :D ;D

Ya Ahmet abi laf ebeliği de okumuş...Gelinmiyor ki üstesinden...Aslında bende de çok diri belgeler var da işte, saygımızdan susuyoruz..Büyüğümüzdür diye, değil mi Ahmet abi!!! (:

Tuna bu magdur ve mazlum ayaklarini birak artik herkes gercekleri görecek.. 8)..belge dediklerin belkide bugünlere hazirlanmis yemdir 8)

TÜRK EVLADI 01-07-2008 23:52

Alıntı:

böcük demisken tuna bana evini gösterdi evde bir ben eksiktim artik gerisini siz düsünün 8)

Böcek deyince benimde aklıma geldi...Geçen gün KARAHANLI'yı gördüm...yine böcek dolaşıyodu ekranında:)

Mu-Alim 01-07-2008 23:52

Alıntı:

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Ahmet Abi tam Uğur Dündar'lık:)

Oda böcük filan bulur her yerden ya:)

Aa...Asıl şunu dinleyin siz:

Yenge bir hafta kadar yokken evde, Ahmet abi bana evi gösterdi.Tabi o,orasının ev olduğunu söyleyene kadar ben Ahmet Abi,Avusturya şehir çöplüğünün videosunu izletiyor bana sanıyordum...

şimdi kararı siz verin,bekar bir adam olan benim evimin mi,yoksa evli barklı bir insanın evinin mi dağınık olması daha makul?

ümitli_bekleyis 01-07-2008 23:54

:D :D

Mu-Alim 01-07-2008 23:54

Takdir yüce milletimizin...

Haydi Ak Gençlik,koyun elinizi vicdanınıza...

All times are GMT +3. The time now is 03:13.