![]() |
TÜM ZAMANLARIN EN İYİ SİYASETÇİSİ KİMDİR?
Alıntı:
Sonucta ak parti degisik görüslerden gelen insanlardan olusuyor o yüzden kendi dogrularimizi lütfen genele empoze etmeye calismayalim!.. |
[quote=Enfal ]
Alıntı:
Devrimleri siyasi dehalar yapar.. varsa yoksa recep tayyip ERDOĞAN..tüm zamanların en iyi siyasetsici.zaten en anlamıyorum burdakileri.utanmasalar che guevera diycekler.devrimcilik iyi şeyler üzerinden olmadıktan sonra neye yarar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
seceneklerde neden yok anlamadım yoksa benim kararım değişik olcaktı yani...
1-ÜSTAT RECEP TAYYİP ERDOĞAN 2-ABDULLAH GÜL 3-BÜLENT ARINÇ bence bu üçlü osmanlıdan sonra gelen en iyi üçlü..bidahada gelmez zaten kolay kolay.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
2-ABDULLAH GÜL 3-BÜLENT ARINÇ umarım busfer anlamışsındır..sen hengi partilisin merak ediyorum iyi olduğuna inanmadığın kişilerin kurduğu partinin forum sitesinde ne işin var ya.. |
Alıntı:
Burasi ak parti forum olabilir ama burada körü körüne siyaset yapilmiyor kardes ;) |
Alıntı:
|
Demek basbakanimiz öyle diyor, o zaman ona uy sende 8)..bu arada emrivaki konusma istersen cevap yazmak yada yazmamak benim bilecegim istir burada birilerinin hosuna gidecek cevaplar degil, kendi dogru buldugumuz cevaplari yaziyoruz..
Eger körü körüne bir ak partili olmasaydin benim mesajlarimi cok iyi sekilde anlayabilirdin ama malesef benim ak partililigimi sorgulamak gibi haddini asan bir ise kalkarak populizm yaptin ;) |
| All times are GMT +3. The time now is 04:47. |