Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   En sevmediğiniz siyasi parti hangisidir (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=23769)

Demokrat 06-04-2008 23:39

En sevmediğiniz siyasi parti hangisidir

Yakinda bu ankette haber olursa hic sasirmam o nedenle bu son sansimi kacirmayim :) birisi beni kesfetmeli 8)

ENGİNEER 06-04-2008 23:40

((:Hiç düşünmemiştim durun bende karizmatik bi yorum yapayım CHP'ye laf sokarakta haber olursam beni koyarlar ...

Demokrat 06-04-2008 23:41

Dur bende bakayim alemdarin yorumu var mi sileyim, onun yorumu varsa avucumuzu yalarizda 8)

Kafes 06-04-2008 23:43

Ahmet abi :D +

ENGİNEER 06-04-2008 23:44

Sevgili vatandaşlarım...!

Bu anket aslında bize bir gerçeği gösteriyor.CHP isimli bu sapmış parti artık terör örgütünden bile tiksinç hale gelmiş, insanların gözünde mide bulandırıcı imajını gittikçe yükseltmiştir!
Darbe destekçiliği, burjuva özentisi yapısı, halk düşmanlığı, yargı ve basında tekelleşme ve bunun gibi birçok ayıbıda utanmadan işleyen bu parti sonunu kendi hazırlamıştır...

Bir zamanlar Adnan Menderes'in hazırladığı ve CHP'yi kapatma arzusu içeren ''Tahkikat Komisyonları''nın yeniden kurulması içten bile değildir...

Bu bela başımızdan en kısa sürede atılmalıdır!

Saygılar...

(Not: Mümkünse yazılarımı alırken bana danışılması bütün basın mensuplarından rica olunur)

ENGİNEER 06-04-2008 23:45

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Dur bende bakayim alemdarin yorumu var mi sileyim, onun yorumu varsa avucumuzu yalarizda 8)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kafes 06-04-2008 23:46

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili vatandaşlarım...!

Bu anket aslında bize bir gerçeği gösteriyor.CHP isimli bu sapmış parti artık terör örgütünden bile tiksinç hale gelmiş, insanların gözünde mide bulandırıcı imajını gittikçe yükseltmiştir!
Darbe destekçiliği, burjuva özentisi yapısı, halk düşmanlığı, yargı ve basında tekelleşme ve bunun gibi birçok ayıbıda utanmadan işleyen bu parti sonunu kendi hazırlamıştır...

Bir zamanlar Adnan Menderes'in hazırladığı ve CHP'yi kapatma arzusu içeren ''Tahkikat Komisyonları''nın yeniden kurulması içten bile değildir...

Bu bela başımızdan en kısa sürede atılmalıdır!

Saygılar...

(Not: Mümkünse yazılarımı alırken bana danışılması bütün basın mensuplarından rica olunur)

bilmiyorum Ahmet abininkini de gorelim oyle yorum yapariz :p

Demokrat 06-04-2008 23:47

Bu anket gösteriyor ki chp zararli bir parti, baskani idam edilmeli, milletvekilleri sürgüne gönderilmelidir..
chp ye oy verenle benim oyum asla bir olmamalidir yoksa bu demokrasiye terstir :)

yarin Cumhuriyette "Ak genclik delirmis olmali" diye bir baslik ve ismimi görmek istiyorum 8)

tayyipleyiz 06-04-2008 23:48

Meşhur olma çabası görüyorum ... Hemde CHP den nemalanarak. Bu şan kolay gelici olacaktır. :)

Kafes 06-04-2008 23:48

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Bu anket gösteriyor ki chp zararli bir parti, baskani idam edilmeli, milletvekilleri sürgüne gönderilmelidir..
chp ye oy verenle benim oyum asla bir olmamalidir yoksa bu demokrasiye terstir :)

yarin Cumhuriyette "Ak genclik delirmis olmali" diye bir baslik ve ismimi görmek istiyorum 8)

bence sen kazanacaksin Ahmet abi :-*

All times are GMT +3. The time now is 05:39.