Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   ANAYASA MAHKEMESİ DAVAYI KABUL ETTİ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=24369)

Üç mevsim 04-01-2008 00:33

ANAYASA MAHKEMESİ DAVAYI KABUL ETTİ

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Ben acikcasi bugün oy veren 4 üyeden ikisininde karsilikli danisikli, dövüsüklü olarak oy verdigini düsünüyorum;)..
Ne diyelim insallah yanilan biz oluruz, insallah bu sözleri bize yalatip, demokrasiden yana tavir alirlar!..

Neye dayanarak söylüyosun bunu ;)

RDönmezs 04-01-2008 00:34

Alıntı:

benide_kapatın Nickli Üyeden Alıntı
Biraz avamca bir ifade kullanacağım ama kusura bakmayın.!

Bizim buralarda bi söz vardır,

"Elin şeyi ile gerdeğe girilmez" diye,

İşte azgın azınlığın yapmaya çalıştığı budur.!

Halk desteğiyle, becerileriyle kabiliyetleriyle,çalışmakla iktidar sahibi olamayacaklarını anladılar,

Önceden ordu, şimdi orduyu ikna edemeyince de yargının desteği ile iktidara gelmeye çalışıyorlar.!

Beyhude artık onlara bundan sonra fayda getirmeyecek böyle iktidarlar.

ne iktidarı abi hayat boyu iktidar olamamışlar bu zamandan sonra zor olurlar mucize

RDönmezs 04-01-2008 00:35

harbi hiç sormadım kapatma için karşı oy kullananlar kimler birisi haşim kılıç birisi sacit adalı diğerleri kimdi.?

Üç mevsim 04-01-2008 00:36

Referandum abi! yoksa başka türlü ne onlar iflah olacak, ne biz iflah olacağız

Benide_Kapatın 04-01-2008 00:36

Yaşlandılar artık fizyolojik olarakta iktidar sorunları var.

Yürüyemeyen adamlara mı ülkeyi teslim edecez ! ;)

mavera 04-01-2008 00:37

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ben acikcasi bugün oy veren 4 üyeden ikisininde karsilikli danisikli, dövüsüklü olarak oy verdigini düsünüyorum;)..
Ne diyelim insallah yanilan biz oluruz, insallah bu sözleri bize yalatip, demokrasiden yana tavir alirlar!..

Sende chp gibisin be kardesim ne desek itiraz ediyorsun 8)..Neye göremi söylüyorum o iki üyenin gecmisteki önemli bir kararda(367) verdikleri oya göre!, 9-2 muhabbeti onlarida rahatsiz etti o yüzden bakin 2 kisi daha geri cevirdi denilerek akli sira adam kandiriyorlar..
Evet adam kandiriyorlar cünkü ayinesi istir kisinin, lafina bakilmaz!..

Benide_Kapatın 04-01-2008 00:37

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
harbi hiç sormadım kapatma için karşı oy kullananlar kimler birisi haşim kılıç birisi sacit adalı diğerleri kimdi.?

Kapatma davasının kabulü için karşı oy kullanan olmadı, sadece Abdullah Gülün yargılanmaması için 4 kişi karşı oy verdi.

Üç mevsim 04-01-2008 00:41

Alıntı:

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Sende chp gibisin be kardesim ne desek itiraz ediyorsun 8)..Neye göremi söylüyorum o iki üyenin gecmisteki önemli bir kararda(367) verdikleri oya göre!, 9-2 muhabbeti onlarida rahatsiz etti o yüzden bakin 2 kisi daha geri cevirdi denilerek akli sira adam kandiriyorlar..
Evet adam kandiriyorlar cünkü ayinesi istir kisinin, lafina bakilmaz!..

9-2 görünmesin diye diyosun, anlıyoruuum

mavera 04-01-2008 00:45

Arkadaslar konuya bir aciklik getirelim davayi kabul etmeleri normal bir prosedür yani olaya sadece sekil yönünden baktiklari icin seklen bir eksiklik görmemisler ama cok büyük bir eskiklik var aslinda cumhurbaskani vatana ihanet disinda baska bir sucla yargilanamaz bu noktada 4 üye serh koyarken diger üyeler davayi resmen "kadük(süpheli)" yapmislardir..

Üç mevsim 04-01-2008 00:47

Alıntı:

Arkadaslar konuya bir aciklik getirelim davayi kabul etmeleri normal bir prosedür yani olaya sadece sekil yönünden baktiklari icin seklen bir eksiklik görmemisler ama cok büyük bir eskiklik var aslinda cumhurbaskani vatana ihanet disinda baska bir sucla yargilanamaz bu noktada 4 üye serh koyarken diger üyeler davayi resmen "kadük(süpheli)" yapmislardir..

Hep şeklen bakıp karar veriyolar zaten. Bi de içeriğine baksalar.

All times are GMT +3. The time now is 00:23.