![]() |
BAŞÖRTÜSÜ KONUSUNDA ÜLKÜCÜLERİN ÖLÇÜSÜ!
Biz onların ölçüsünü biliyoruz...
1999 da göstermişlerdi ölçülerini... |
Benim mhp den bu konuda ümidim millevekili secilen bayanin basini actirip, meclise sokmasiyla bitmistir!..
|
Alıntı:
Yani başını kapalı olarak meclise sokup,açtırmadan yemin ettirip bu meseleyi çözenleri mi? |
Alıntı:
|
bu sorunu çözme hakkı sırasıyla herkese verildi.
Mhp zamanında hiçbişey yapamadı.Bu milllet artık mhpye güvenmez. Bu sorunu çözmeyi başarabilen parti Ak parti oldu ;) Ama onunda karşısına darbeci zihniyet çıktı. Olsun. Biz ne engellerr aştık. Bunu da aşarızAllahın izniyle ;) |
mhp gerçekten bir parti olsaydı ecevit kuklası olmazdı ..millet tek başına getirmez sizi artık size koalisyon hayal.
|
[quote=Berika ]
bu sorunu çözme hakkı sırasıyla herkese verildi. Mhp zamanında hiçbişey yapamadı.Bu milllet artık mhpye güvenmez. Bu sorunu çözmeyi başarabilen parti Ak parti oldu ;) Ama onunda karşısına darbeci zihniyet çıktı. Olsun. Biz ne engellerr aştık. Bunu da aşarızAllahın izniyle ;) [/quote güzel kardeşim sorunu çözme fırsatı mhp ye verildi fakat başarılı olamadı demişsin mhp bir zamanlar bu ülkede 300 yüz küsür vekille tek başına iktidar 9olduda benmi hatırlayamıyorum ] |
Alıntı:
|
Alıntı:
darbecilerin vicdanlarını kontol edemiyoruz kusura bakmayın ;) eeee tabi ucuz muhalefet..sen de haklısın |
Alıntı:
+++ |
All times are GMT +3. The time now is 15:17. |