![]() |
Ben halk kahramını olduğumdan bakan yapmıyolar :ayutandım:
|
urfalı kardeş, teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Cumhurbaşkanı: Gönülden
Başbakan: özgün genç Başbakan Yardımcısı: ecifci Dış İşleri Bakanı : FarukArslan Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Opjektif İç İşleri Bakanı: Mpektaş Kültür ve Turizm Bakanı: Ak kelebek Diyanet Bakanı: Elif Zeynep Milli Eğitim Bakanı: Dirili F Maliye Bakanı: Karaeşref Tarım Bakanı: hakan11 Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: duyguseli Ulaştırma Bakanı: olcay atay genel kordinatör bakanı : Adem etyemez |
Alıntı:
|
Cumhurbaşkanı : Yalçın Karaca
Başbakan : Elif Zeynep Başbakan Yardımcısı : Ferm@n (ben oluyorum kendileri :karizmatik: ) Devlat bakanı: Adem Etyemez Milli Eğitim Bakanı : Abdullah Enes Kültür bakanı : Objektif Milli savunma bakanı : Faruk Arslan Dışişleri bakanı : AK KELEBEK Kültür bakanı : Tarihsever Diyanetten sorumlu bakan : Redyellow Sağlık Bakanı : Düş Hekimi Spordan sorumlu bakan : Gölge Medya İletişim Bakanı : Erhan KARACA Dipnot : Forumdaki diğer kardeşlerimi de bakan yapmadım fakat meclis üyelerim arasındalar ... :güzel: |
Alıntı:
Allah razı olsun abicim :) |
Cumhurbaşkanı: Ukba
Başbakan: Ay Yıldız Başbakan Yardımcısı: _Fırat Dış İşleri Bakanı : Paradise Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Furkanca Bakış İç İşleri Bakanı: gönülden Kültür ve Turizm Bakanı: Ak kelebek Diyanet Bakanı: adem etyemez Milli Eğitim Bakanı: milli_mücahide Maliye Bakanı: siyah_gül Tarım Bakanı: Noktaların Efendisi Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Hatice Ulaştırma Bakanı: akıncı 34 |
Alıntı:
|
Başbakan yardımcısı :)
Teşekkürler Murat :) |
| All times are GMT +3. The time now is 03:08. |