![]() |
Lisede aldığınız en düşük not??
Alıntı:
ben intihar edyim o zaman...benim de 68den yukarı notum olmadı hiç ;D coğrafyadan 05 almıştım ama hiç de 1 olmadı coğrfayam...çenenin o zamanlar biraz maşallahı olduğu için...bi de 9.sınıfta fizik yazılısından 15 bekliyodum hoca 30 deyince havalara uçmuştum...ama lisede bu notlara rağmen hiç zayıf getirmedim |
en düşük notumu geçen aldım sinrlendim boş kağıt verdim hoca 05 yapmış ama haketmedim onuda :'(
|
Allahım bir polianna daha yaratmışsın sen.. prenses kulunu cennetine al Ya Rabbim
|
hehe :D
|
Alıntı:
|
Lisede aldığım en düşük not mu :'(
Sene 2001 ben ilkbaharımı yaşarken matematik hocamdan tirigonometriyle ilgili müthiş bir soru geldi bilemedim. :-[ Bana :"aa sen lazsın dime dedi aa bak saat 12 yi geçmiş" demesine izin vermeden evet hocam 12 den sonra sizin gibi normale dönüyoruz öncesinde çift beyin çalışıyor dedim.Sonrasımı?? :-X sözlüme kocaman bir "0" vermiş hıııh sanki geçemicektim pehh :D :D pişmanmıyım..hayııııııır :-* |
Alıntı:
bi gün bana da aynı şeyi dedi hoca... ingilizcecydi.... evet hocam dedim... bizim aklımız 12 ye kadar sizinkinin iki katı daha iyi oluyo... biz 12 den ssonra duruyoz ki bize yetişin diye demiştim... hoca benimle iki hafta konuşmadı... :D |
evet ben senden büyüğüm :( çokta değil yaw sadece 5 yıl kadar (!) cık ;)
Bravo kardeşim sözünü beğendim. ;D Heytt söleyen olursa yine derim. :P Bırak konuşmasınlar neymiş o öyle ıyy ne berbat bir tez.. >:( çürümüş ama hala hocaların ağzında. |
BEN DAHA LİSEYE GİTMİYORUM MAALESEF AMA BNEDE BU SENE 8.SINIFIMDAKİ EN DÜŞÜK NOTUM 35 MATEMATİK :D
|
ayy hatırladıkça gülüyorum :D :D
en düşük notumu sağlık dersinden almıştım :D 40tı sanırım :D |
All times are GMT +3. The time now is 12:49. |