Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Saadet'in Şişli ve Çankaya Açılımı (!) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=55326)

Üç mevsim 02-11-2009 00:38

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508898)
Bakınız bir milli görüşcü olarak bir bayana kesinlikle oy vermem bunu saadet partisi aday göstersede diğer partilerde göstersede kesinlikle oy vermem çünkü dinimizde bir emirdir.
Buradaki asıl mesele kadının kılık kıyafeti ve medeni haline atıfta bulunularak alay edici kelimeler sarf edilmiştir evet geride bıraktığımız 10 sayfada.
Bu türlü alay edici kelimeler saadet partisine yamanmaktadır.
Tamam buyrun saadet partisine kadın aday çıkardı diye tepki gösterin ancak insanların kılık kıyafet veya medeni haline dil uzatmayın.

Alay etmedik mehmetakif sadece mizahi bir dille iğneledik :evet:

FarukARSLAN. 02-11-2009 00:42

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508909)
Biz Deme sen beni gördüm veya Bir şahsı Gördün davamı değil !!!

Sen beni değil Davamı savunuşmu gördün...
Savunuşumda Gardım hatalıdır.. Ben değil...

Ben Hatalıyımdır... Davam Değil...

İşte sorun yalnıza 'sen' olmadğın için siz dedim ben.. Bu davanın 'gençleri' de değil miydiniz. Direği değil miydiniz?.. Direk çökmüş..
Yoksa merak etme davanın kutsallığını iyi biliyorum. Babamdan biliyorum yakınımdan akrabalarımdan biliyorum.. SİZ ile değil. Sizden kardeşte olmaz dostta. O davayı ayrı yere koymuşumdur ben her zaman. O davaya saygımdan ötürü burada AK Partili arkadaşlarla tartıştığımda olmuştur. Ama SİZin için değil.
Virgül idi bu. Konuya (açılım) devam...

islam 02-11-2009 00:44

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508910)

Ama Bir değim Vardır; İğneği Başkasına Çuvaldızı Kendine ....

mehmetakif24 02-11-2009 00:44

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508910)

Hayırlısı ne diyeyim:)

FarukARSLAN. 02-11-2009 01:08

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508912)
Ama Bir değim Vardır; İğneği Başkasına Çuvaldızı Kendine ....

Hımm.. Şu partime 'iğne'lerin yüzünden kaç kez ceza istedim ben yönetimden senin için..
Bir kez verildi yalnızca.. İstediğim ban gelmemişti. Yani? İğnelerin asıl sahibi bizzat sensin. Buna şahsen çok kez şahit oldum.
Ya Çuvaldız?..
Evet kendimize...

islam 02-11-2009 01:10

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508937)
Hımm.. Şu partime 'iğne'lerin yüzünden kaç kez ceza istedim ben yönetimden senin için..
Bir kez verildi yalnızca.. İstediğim ban gelmemişti. Yani? İğnelerin asıl sahibi bizzat sensin. Buna şahsen çok kez şahit oldum.
Ne ise...

Ah... en azından Açık sözlüsün ...

milletinadami 02-11-2009 13:41

islam aldigin uyarilari dikkate almani tavsiye ederim..
yoksa eskisi gibi sadece milli gorus forumda yazacaksin...

aslan1276 02-11-2009 23:00

bu açılım kelimesi midemi bulandırdı akp de binlerce başı açık var sesiniz soluğunuz çıkmıyorda saadetli 2 başı açık olunca mı diliniz açılıyor kendinize gelin bence

SEMTEM 02-11-2009 23:03

saadet şişlide 0.10 cankayadada binde .0.10 alır

Üç mevsim 02-11-2009 23:04

Alıntı:

aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509692)
bu açılım kelimesi midemi bulandırdı akp de binlerce başı açık var sesiniz soluğunuz çıkmıyorda saadetli 2 başı açık olunca mı diliniz açılıyor kendinize gelin bence

Bakıyorum çok rahatsız oldunuz aslan1276.... Bir zahmet önceki sayfalara uzanırsanız, sorunuzun cevabını bulabileceksiniz...

All times are GMT +3. The time now is 17:46.