Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Saadet Partililer neden Ak Parti'yi Parçalamaya çalşıyrlar? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56631)

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 01:51

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562277)
Kesinlikle hayır, chpden vs. daha ağır konuşmuyoruz ama size öyle geliyor.

Hani ne demişler:

Düşmanın taşından çok, dostun gülü yaralar.

Siz şimdi o pozisyondasınız.

Size karşı saadetten gelen her şeyi adeta bir kurşun olarak görüyorsunuz.

halbuki bunları bir eleştiri olarak görseniz, yanlışları düzeltmek için bir fırsat olarak, bir uyarı olarak görseniz, bunu yapabilseniz, tahammüllü olmayı, hazmetmeyi öğrenebilseniz göreceksiniz ki bizim söylediklerimizin chp ile veya bir başkasıyla hiç zerre kadar alakası yoktur.

Bir baba bir anne oğlunu eleştirirken, azarlarken ne oluyorsa bizimki odur.

Daha geçen erbakan ONLAR BENİM KARDEŞİMDİR demedi mi?

El insaf yahu... eleştiriyi hemen görüyorsunuz ama bunu hiç görmüyorsunuz.

yapma kardeşim ak parti dinden soğutuyor demek eleştiri mi? bizansın evladı demek eleştirimi? cehennemlik demek eleştirimi eleştiriye hep açığız biz ama sizinkiler eleştiri yapmıyorki
inan bizide chpden dspden daha din düşmanı yahudi ve amerikan yanlısı olarak göryorlar yanlışmı ?

redyellow 03-29-2009 03:06

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562282)
yapma kardeşim ak parti dinden soğutuyor demek eleştiri mi? bizansın evladı demek eleştirimi? cehennemlik demek eleştirimi eleştiriye hep açığız biz ama sizinkiler eleştiri yapmıyorki
inan bizide chpden dspden daha din düşmanı yahudi ve amerikan yanlısı olarak göryorlar yanlışmı ?

akp dinden soğutuyor tam cümle değil, bu basında verilen şekil, bu şekilde akp ile saadetin arasına soğukluk sokmaya çalışıyorlar.

Bantını bulun tam izleyin.

Bir konuşmadan sadece 3 kelimeyi çıkarırsanız yanlış olur.

Cehennem konusunu tasvip ettiğimi söylemedim, tamtersi gereksiz buldum.

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562280)
davet etmiş etmese başka laflar bulurdunuz eminim demokratik bir adam değer vermiş etmişler
daha normal ne varki siz ne yapıyosunuz şimdiki seçimlerde? onlar kişisel olarak çağırmışlar ama siz kitleler halinde bölmeye çalışıyorsunuz

Davet etmeseydi mesela nasıl bir laf bulabilirdik:)

Ya bizim genel başkanı, başkan adayını niye davet etmiyor diye kızarmıydık:)

kitleler halinde bölmeye mi çalışıyoruz? iyi de tüm partiler kitleler halinde oy almak için uğraşırlar.

Ve şu an en büyük kitle kimde:) bu suçsa en büyük suç kimde olmuş oluyor:)

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 03:12

o zaman genel başkanınız değildiki davet edildiğinde hem sizi bilmem ama bulan bulurdu

redyellow 03-29-2009 03:16

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562297)
o zaman genel başkanınız değildiki davet edildiğinde hem sizi bilmem ama bulan bulurdu

"Başkan adayı" da dedim:)

Siz "davet etmiş etmese başka laflar bulurdunuz eminim" dediniz ya....saadette bulunan birisini akpye davet etmediler diye saadetciler size nasıl kızardı, ben bunu anlamadım:)

Bizim partidekileri akpye davet etmiyorlar diye kızılır mı?

k.dangir 03-29-2009 16:54

ARKADAŞLAR SUNU SÖYLEMELİYİMKİ BAŞKA Bİ KONUDA CVP YAZARKENDE YAZDIN DEMİNDEN.... BİZ KAZLIÇEŞMEDEYDİK SAADETLİLER ÇAĞLAYANDA ERBAKANIN SÖYLEDİĞİ SÖZ ::: KAZLIÇEŞMEDEKİLER BİZANSIN TORUNU ÇAĞLAYANDAKİLER FATİHİN TORUNU::: BU BÖLÜCÜLÜK DEĞİLDE NEDİR.... BİZ DÜŞMANMIYIZDA FATİHİN TORUNLARI VE BİZANSIN TORUNLARI OLARAK AYRIŞIYORUZ....BU OLAY 22 TEMMUZ 2007 SEÇİMLERİ ÖNCESİ KAZLIÇEŞME MİTİNGİ GÜNÜNDE OLDU.. AYRICA TARİH ERBAKANIN YAPTIKLARINI HİÇBİR ZAMAN SİLMEYECEK...... erbakan kaddafinin yanındayken kaddafinin osmanlının torunlarını ayanıza getirdim demesi üzerine erbakanın sesi çıkmamıştır.... israilin ili oluyoruz diyen erbakan israille döneminde 20 kez masaya oturmuştur....yine erbakan konya hava üstünü israile açan anlaşmayı imzalamış trajikomiktirki pilotların konya havaüstünde eğitim yapmasıyla ilgili akp yi suçlamışlardır... yine erbakan trilyon davasından aklanamamış ve hapis cezası almış fakat abdullah gül tarafından cezası ev hapsine çevirttirilmiştir.... yani bunlar gerçektir yalan değil kendilerinin yaptığı gibi iftira değildir .... SAYGILARIMLA

Yektâ-Ak 03-29-2009 17:12

Ya birde ahmet mahmut unlu hocanın videosunu izledim birşeyler diyor ama şaşırdım Ak partiye inanmayın tiyatro oynuyor...Kesin buda saadetli...

Manga_Sym 03-29-2009 17:34

O Çarşamba cemaati eğer şimdi rahat bir şekilde orada kendi kurslarında eğitim verebiliyor veya alabiliyorlarsa bunlar Ak Parti sayesindedir...
Ama maalesef talebeler bunu görebildikleri halde bazı büyük hocalar kalıplaşmışçasına bunu göremiyorlar...
Bunu en yakın gören ve bilenlerdenim...
Saygılar...

Yektâ-Ak 03-29-2009 17:49

Çok doğru liderimize şükretsinler Başbakanımın dediği gibi teşekür edeceklerine laf söylüyorlar ne yüzle kullanıcaksın vs..Çok doğru ama onlar yüzsüzler...Yani Hepsi değil laf atanlar...

düşünceli 03-30-2009 21:02

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562680)
ARKADAŞLAR SUNU SÖYLEMELİYİMKİ BAŞKA Bİ KONUDA CVP YAZARKENDE YAZDIN DEMİNDEN.... BİZ KAZLIÇEŞMEDEYDİK SAADETLİLER ÇAĞLAYANDA ERBAKANIN SÖYLEDİĞİ SÖZ ::: KAZLIÇEŞMEDEKİLER BİZANSIN TORUNU ÇAĞLAYANDAKİLER FATİHİN TORUNU::: BU BÖLÜCÜLÜK DEĞİLDE NEDİR.... BİZ DÜŞMANMIYIZDA FATİHİN TORUNLARI VE BİZANSIN TORUNLARI OLARAK AYRIŞIYORUZ....BU OLAY 22 TEMMUZ 2007 SEÇİMLERİ ÖNCESİ KAZLIÇEŞME MİTİNGİ GÜNÜNDE OLDU.. AYRICA TARİH ERBAKANIN YAPTIKLARINI HİÇBİR ZAMAN SİLMEYECEK...... erbakan kaddafinin yanındayken kaddafinin osmanlının torunlarını ayanıza getirdim demesi üzerine erbakanın sesi çıkmamıştır.... israilin ili oluyoruz diyen erbakan israille döneminde 20 kez masaya oturmuştur....yine erbakan konya hava üstünü israile açan anlaşmayı imzalamış trajikomiktirki pilotların konya havaüstünde eğitim yapmasıyla ilgili akp yi suçlamışlardır... yine erbakan trilyon davasından aklanamamış ve hapis cezası almış fakat abdullah gül tarafından cezası ev hapsine çevirttirilmiştir.... yani bunlar gerçektir yalan değil kendilerinin yaptığı gibi iftira değildir .... SAYGILARIMLA

ADMANINDA BİR ASALETİ VAR BU ŞOK BİLGİLER İNSANA ERBAKAN SİLDİRİR
BU DEDİKODULARA KAFA YORDA DÜNYADA HİC BİR ŞEYİN SPONDONE OLMADIĞINI ANLAMAK İÇİN GİZLİ DÜNYA DEVLETİNİ VE SİYON PROTOKOLLERİNİDE OKU BİR ZAHMET.???

Milli Gençlik 03-30-2009 22:32

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532447)
allah ıslah etsin seni,dinler arası diyaloğu kötü gösterenlere yazıklar olsun..bunu fırsat bilipte fethullah hocaya,recep tayyiop erdoğana dil uzatanlarada yazıklar olsun.
kafanızı kum torbasından sp,milligazete vs den çıkarıp tarafsız olarak bi araştır..ne olduğunu öğren ve yanlış varsa uyar..

Asıl dinler arası diyalog diye siyonizmin eline maşa olanları Allah ıslah etsin...

All times are GMT +3. The time now is 01:10.