Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   SIZCE MUSLUMAN BIRLIGI KURULSUN MU (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=9004)

CAGLAR 09-22-2007 21:15

SIZCE MUSLUMAN BIRLIGI KURULSUN MU

ınsallah kurulur

mavera, 09-22-2007 21:25

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Abdülhamit'e KIZIL SULTAN lakabını takan Yahudiler, VAHDETTİN'e hain diyende din düşmanı şerefsizlerdir...

Süleyman Bin Muhammed, atalarım ve liderlerim hakkında konuşurken biraz daha dikkat et ve Yahudilerle aynı dili kullanmamaya özen göster!

Hiçbir lider Abdülhamit kadar şerefli ve zeki olamaz ve hiç bir lider Vahdettin kadar vefakar olamaz!

imza ;)

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 21:47

Alıntı:

feyk 1905 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Abdülhamit'e KIZIL SULTAN lakabını takan Yahudiler, VAHDETTİN'e hain diyende din düşmanı şerefsizlerdir...

Süleyman Bin Muhammed, atalarım ve liderlerim hakkında konuşurken biraz daha dikkat et ve Yahudilerle aynı dili kullanmamaya özen göster!

Hiçbir lider Abdülhamit kadar şerefli ve zeki olamaz ve hiç bir lider Vahdettin kadar vefakar olamaz!

bir yanlış anlaşılma var sanırım...muhammede bin süleyman onlara hain demedi aslada demez...o onlardaki o ruhu tanıyarak yetişti...sanırsam o çerkez etemi anlatmaya çalıştı ...cümleyi hatalı anlamışsınız...sizin anladığınız gibi degil...böyle anlaşılmak çok kötü...vahdettine hain diyen tabiki din düşmanı ve şerefsizdir...kızıl sultan lakabı için dersinde sıfır alma pahasınada olsa hocasıyla tartışmışdır..biraz fazla tez canlı ve her şeye cevap vermeye çalışıyo..vede olaylar karışıyo sanırsam...lütfen dikkatli okuyalım..

abdulhamithan bizim ailemizde bir evliya hükmündedir..biz osmanlının şanına yakışır bir torunuz..ecdadımıza saygısızlık yapmayız...yaptırmayız..

kardeşler ben ablamdan ayrı düşünmedim benim ordaki maksadım onlara söylenenler ne kadar yalansa cerkez eteme söylenenlerde o kadar yalan... düzeltme için tşkle abla.

aşk-ı ilahi 09-22-2007 21:51

Alıntı:

muhammed-bin-süleyman Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

feyk 1905 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bir yanlış anlaşılma var sanırım...muhammede bin süleyman onlara hain demedi aslada demez...o onlardaki o ruhu tanıyarak yetişti...sanırsam o çerkez etemi anlatmaya çalıştı ...cümleyi hatalı anlamışsınız...sizin anladığınız gibi degil...böyle anlaşılmak çok kötü...vahdettine hain diyen tabiki din düşmanı ve şerefsizdir...kızıl sultan lakabı için dersinde sıfır alma pahasınada olsa hocasıyla tartışmışdır..biraz fazla tez canlı ve her şeye cevap vermeye çalışıyo..vede olaylar karışıyo sanırsam...lütfen dikkatli okuyalım..

abdulhamithan bizim ailemizde bir evliya hükmündedir..biz osmanlının şanına yakışır bir torunuz..ecdadımıza saygısızlık yapmayız...yaptırmayız..

kardeşler ben ablamdan ayrı düşünmedim benim ordaki maksadım onlara söylenenler ne kadar yalansa cerkez eteme söylenenlerde o kadar yalan... düzeltme için tşkle abla.

rica ederim...ablalık vazifesi...

KARAHANLI 09-22-2007 21:54

....

aşk-ı ilahi 09-22-2007 22:00

Alıntı:

KARAHANLI Nickli Üyeden Alıntı
Evliya hükmünde olmasından belli efendim. Bizim âilemizde Sultanımızdır Sultan 2. Abdülhamit... Evliya nere, Sultan nere? Ecdâdınıza lâyıksanız ne mutlu size, ŞEYH >:( !!!! Hüseyin'i hayırla anıyorsunuz, hain demiyorsunuz, Misak-ı Millî'ye ve Sultanlarımıza lâf atıyorsunuz. Soy inkâr etmek ne zamandan beri ecdada lâyıklıkı oldu?

soyu kim inkar etti..sultanlara kim laf etti...bilemem ama ...evliya derken evliya olduğundan değil saygımdan ve ilminden dedim...şeyh hüseyin diye kasteddiğiniz kim...biraz fransız kaldım galiba

KARAHANLI 09-22-2007 22:04

...

muhammed-bin-süleyman 09-23-2007 00:03

Alıntı:

KARAHANLI Nickli Üyeden Alıntı
Evliya hükmünde olmasından belli efendim. Bizim âilemizde Sultanımızdır Sultan 2. Abdülhamit... Evliya nere, Sultan nere? Ecdâdınıza lâyıksanız ne mutlu size, ŞEYH >:( !!!! Hüseyin'i hayırla anıyorsunuz, hain demiyorsunuz, Misak-ı Millî'ye ve Sultanlarımıza lâf atıyorsunuz. Soy inkâr etmek ne zamandan beri ecdada lâyıklıkı oldu?

bir misaki milli çizen atatürk ve iinönüdür bunu bil hanedan ailesi sürlmüştür hatırlarsın belki... ben inannki imanım kadar ABDULHAMİT hanı severim .... san ispatlamak zorunda değil ayrıca bir hadis söyliyim ama inanırmısn hadislere.... " araplara saygı ve sevgi imandandır " (şükran niyeti ile ) kütübü sittede vardır... İmam buhari ve imam müslüm de geçmekte... ( abdulhamit han aynı kuran gibi imam buhari kitabını açar hadisleri her gün şefaar niyetine okurmuş... -musatafa armağan ( ABDULHAMİDİN KURTLARLA DANSI KİTABINDAN )

maviinsan 09-23-2007 00:06

Misak-ı milli Arapları reddetmiyodu.Arap topraklarını' kaderi referandumla belirlenecek yerler' olarak gösteriyordu.Kaldı ki almak isteseyik bile oraları alamazdık...

muhammed-bin-süleyman 09-23-2007 00:09

şerif hüsyini haırla yad ederim çünkü allah resulü eb cehilin oğlu İkrime (r.a.) yanında babasını kötülüyenlere o ebu cehil için " ölüleri hayırla yad edin "buyuruyor.. el hamdulullah o nebini izinden gidenlere bu adam ayrıca sonradan çok bişman olmuş yaptığı bazı hataların olduğunu kabu etmiştir.... Rauf denk 'taşın ... bir anektodunda şöyle diyo... HAtırlatim şerif hüseyinin sürgün yeri kıbrıstır. ve şerif hüsyin Rauf denktaşın babsı Raif denkataşın çok samimi arkadaşıdır...diyor ki babmla onu ziyarete gitmeyi çok severdim her gittiğimde elime bir altın sıkıltırırdı ve bana biz hata yaptık deyip her seferinde ban sarılıp ağlarmış....

All times are GMT +3. The time now is 09:50.