Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Erdoğan, Saadet Partisi'yle ilgili ilk kez konuştu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92107)

musab 03-31-2009 18:37

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563427)
Kim ya dimdik ayakta olan ben görmedim hani
Sayın başbakan önce kriz teget geçer dedi sonrada kriz var tedbir almamız gerek dedi.Başbakan bile kabullendi yav.
Ne teget geçmesi 12 den vurdu 12 den.

DOĞRU

musab 03-31-2009 18:40

Alıntı:

Beyazgülüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563423)
krize rağmen hala dimdik ayaktayız kıskanmayın laf salatası yapmayın

KEYFİ YERİNDE OLANLARDA ELBETTE SORUN OLMAZ.YALNIZ AÇ YAŞAYAN VATANDAŞ DOĞALGAZ FATURASINI ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SOĞUKTA YATAN VE İŞSSİZ KALIPTA HAYATTAN BİR BEKLENTİSİ KALMAYAN İNSANLARIN ARASINA KATILIRASNIZ KRİZİN NE OLDUĞUNUDA GÖREBİLİRİSİNİZ.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-31-2009 18:43

Alıntı:

musab Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 565687)
KEYFİ YERİNDE OLANLARDA ELBETTE SORUN OLMAZ.YALNIZ AÇ YAŞAYAN VATANDAŞ DOĞALGAZ FATURASINI ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SOĞUKTA YATAN VE İŞSSİZ KALIPTA HAYATTAN BİR BEKLENTİSİ KALMAYAN İNSANLARIN ARASINA KATILIRASNIZ KRİZİN NE OLDUĞUNUDA GÖREBİLİRİSİNİZ.

tvde hemde sizin kanallardan birinde sokakta kestane satan birisi tesadüfen çıkmıştı onu dinlemiş olsaydın bu kadar taraflı olmazdın
ha bide sizin gibi spliler yüzünden sp bu halde yellowred ve ümmü selemeden birazcık örnek alın ve taraflı yargıları ve eleştirileri bırakın ..........

rte_ts_52 04-02-2009 22:49

benim için saadet in diğerlerinden hiç bi farkı yok artık
başbakanmız ağzını açmazken onlar nerden vursak diye uğraşıyolar

HACI DEMiR. 04-03-2009 00:25

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561821)
Numan beyin söyledikleri işinize gelmiyor.yoksa bütün dünya duyuyor.

Sayin kardesim sôylermisin bûtûn dûnya neyi duyuyormus ,bu sôylediklerinden inanki bir sey anlamadIm ,lakin benim ûzûldûgûm bir sey var o da sadetin tutumu ve davranIslarI chp ve mhp den hiç bir farklarI kalmadI.Aman gôrûn BakInki BasbakanImIz Recep Tayip Erdogan sadet hakkInda hiç olumsuz bir konusma yapIyormU bence bundan almanIz gereken çok ders var.
SaygIlar kim hak ediyorsa.:gül:

&eylül& 04-03-2009 10:27

Alıntı:

HACI DEMiR. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569040)
Sayin kardesim sôylermisin bûtûn dûnya neyi duyuyormus ,bu sôylediklerinden inanki bir sey anlamadIm ,lakin benim ûzûldûgûm bir sey var o da sadetin tutumu ve davranIslarI chp ve mhp den hiç bir farklarI kalmadI.Aman gôrûn BakInki BasbakanImIz Recep Tayip Erdogan sadet hakkInda hiç olumsuz bir konusma yapIyormU bence bundan almanIz gereken çok ders var.
SaygIlar kim hak ediyorsa.:gül:

Bütün dünya milli görüşü duyuyor ama yahudilerin ve işbirlikçilerin işine gelmiyor.
Bizde sizin için çok üzülmüştük yıllar önce hala üzülüyoruzda...
o zaman aynı şeyleri biz dedik diğer partiler ile aralarında fark kalmadı diye.
Bizim için endilşelenemenize gerek yok biz hala aynı tutumdayız.çizgimizden ayrılmadık ayrılmayacagız inş...

ilkertuna 04-03-2009 10:47

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569853)
Bütün dünya milli görüşü duyuyor ama yahudilerin ve işbirlikçilerin işine gelmiyor.
Bizde sizin için çok üzülmüştük yıllar önce hala üzülüyoruzda...
o zaman aynı şeyleri biz dedik diğer partiler ile aralarında fark kalmadı diye.
Bizim için endilşelenemenize gerek yok biz hala aynı tutumdayız.çizgimizden ayrılmadık ayrılmayacagız inş...

siz SP liler o çok övündüğünüz tutumunuzdan devam ettiğiniz sürece biraz zor iktidarı görürsünüz.Erbakanın başkan dönemini kimse unutmaz..müslümcüler,fadime şahinler o zaman da türedi. sizi öyle bir devirdikki bi daha zor kendinize gelirsiniz.insanları dinden soğutmaktan başka,itici davranmaktan başka bi işe yaradığınız yok.Dua edin Numan Bey hepinizden ileri görüşlü oda olmasaydı o övündüğünüz oy yükselmesi biraz zor olurdu !!!

&eylül& 04-03-2009 10:51

Alıntı:

ilkertuna Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569858)
siz SP liler o çok övündüğünüz tutumunuzdan devam ettiğiniz sürece biraz zor iktidarı görürsünüz.Erbakanın başkan dönemini kimse unutmaz..müslümcüler,fadime şahinler o zaman da türedi. sizi öyle bir devirdikki bi daha zor kendinize gelirsiniz.insanları dinden soğutmaktan başka,itici davranmaktan başka bi işe yaradığınız yok.Dua edin Numan Bey hepinizden ileri görüşlü oda olmasaydı o övündüğünüz oy yükselmesi biraz zor olurdu !!!

sen git ii araştır bakalım erbakanın başbakan olduğu dönemi.başka bişelerde varmı

ilkertuna 04-03-2009 10:52

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569861)
sen git ii araştır bakalım erbakanın başbakan olduğu dönemi.başka bişelerde varmı

Araştırmaya ne hacet herşey ortada

&eylül& 04-03-2009 10:54

Alıntı:

ilkertuna Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569862)
Araştırmaya ne hacet herşey ortada

ne ortada kardeşim boş konuşma yahu.%200 zam da ortadada unutunuz sanırım

All times are GMT +3. The time now is 23:09.