![]() |
Alıntı:
|
bilinmeyen bir yere defnedilmesinde ki gaye ileride mezarlar putlaştırılıp tapınak haline getirilmesin diyedir.
|
hayır efendim ne neo ottomanismi :)
partimizin adı devrimci adalet partisi :) ona göre davranın :) |
birazdan kapatma davası açılır..
|
devrim bana her türlü uyar.. ama simdi devrimin rengini belirlemek gerekir kirmizi, yesil, turuncu? bana kalsa bordo-mavi :D
|
Alıntı:
ayrıca asmalı mescit dedilen yerin ismi gerçeğe dönecek ve oraya üstü asma dallarıyla kapalı sade ama büyük bir mescit yapacağız... |
onu bırakta meclisi güngörene getirelim diyorum benim ev meclise çok uzak kalıyor..
|
başkent istanbul olacak merkezi güngören olacak...
kale center meclis olacak... |
üst katta bahçede olacakmı ?
|
adidas mağazası tuvalet nike mağazası abdesthane olacak...
yepyeni bir dünya olacak... havuzlar olacak caddeyi kapıyorum... |
Haşmetlü başbakanıma hürmetler..
Kabineyi bir kez daha gözden geçirmenizi talep ediyorum.. Alıntı:
|
azap şimdi o kırmızıları onların cemaatin oyunu almak için bakan yaptık :)
bi dahaki seçimde unnamed hepsine ben varım ya diyecek :) |
siz cemaati arkanıza almazsanız rüyanızda görürsünüz birazcık :)
sayın azap teessüflerimi iletiyorum size :) |
zaten dışişleri bakanımız materyalist dedi onlara yav :)
hem niye öyle diyorsunuz milli güvenlik bakanımız furkanca bakış cemaatin gönlünü çalar :) |
Alıntı:
|
okyanus ötesine teşekkür ederiz :)
|
sn.başbakan ctrl+a yapınız bakim..
cemaate sızma ve oylarını toplama konusunda bur-ak'ı kullanabiliriz.. kendisi şakirt görünümlü yobazdır bilginize.. |
Cumhurbaşkanı:Yalçın KARACA
Başbakan:Benim Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı:Hüdaverdi Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı:Azapctrl+a(bak bende seni kullanıyorum) İç İşleri Bakanı:Mavera Kültür ve Turizm Bakanı:Furkanca Bakış Diyanet Bakanı:Epivates Milli Eğitim Bakanı:Eşref Maliye Bakanı:Seyyah Tarım Bakanı:Akıncı34 Orman Bakanı:Hüdavendigar Kadından Sorumlu Devlet Bakanı:Duygu Ulaştırma Bakanı:Objektif Devlet Bakanı:Onurcan Devlet Bakanı:Azap Meteorolijiden Sorumlu bakan:Ammar |
burakcim evimde bile icisleri bakanim hanimken o görev bizi asar :D
|
Alıntı:
------------ Bu arada Tarantula'yıda Mit'in başına getireceğim... |
Alıntı:
|
akinci cok önemli bakanlikdasin sen istifa edersin hükümet yürümez :D
|
Alıntı:
Daha şartları konuşmadık...Önce bi soluklan İzmirde tribleks bir villa... Antalya'da arsalar... Bir kaç şirketede ortak yaparız seni ...dur hele nereye gidiyorsun. Daha yeni başlıyoruz...:) birde mavera giderim diyor seni iç işlere atarız belki... |
keşke genelkurmay başkanı olsam yav :)
|
Orman bakanımı , ;D
|
Alıntı:
|
tabi sevbanım :)
o kadar çiçek yetiştirdin :) |
Onu unuttuk üstadım...:)
En son ektiğim domateslerden 3 kilo ya yakın topladım... 1 kilo biber 1 kilo patlıcan;D |
burak isimli şahıs beni orman bakanı yaparak hakaret etmiştir, tez istifa ediyorum..
|
Alıntı:
Bu ne yavv bütün bakanlar istifa ediyor.. Siz böyle yaparsanız nasıl güven oyu alacağız...:w: |
Cumhurbaşkanı: Akıncı34
Başbakan: Hüdavendigar hazretleri Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Mavera Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: akobalı akkurt İç İşleri Bakanı: Furkan Kültür ve Turizm Bakanı: Rengahenk Diyanet Bakanı: Ammar Milli Eğitim Bakanı: Tarantula Maliye Bakanı: Serdary Tarım Bakanı: Sevban Fuzuli işler bakanı: bur-ak Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: _duygu_ Ulaştırma Bakanı: Unnamed Devlet Bakanı: Azap Devlet Bakanı: Bluemoon Devlet Bakanı: Merve G |
Bu kadından sorumlu devlet bakanıda maaşallah hiç değişmiyor...:)
Koltuğa yapışmış:) |
orman bakani burak :D
|
bence kadindan sorumlu devlet bakani pampis epivates olmalidir :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bende adamı orman bakanı yapmıştım... Sen benim havadan sorumlu bakanımı gördünmü? Ecevitin hükumeti gibi yeni bakanlıklar açtım:) |
bu arada burak orman bakanlığı sana biraz fazla geldi..yeni görevin hayırlı olsun ;D
|
burak atımı hazırla sefere çıkıyoruz...
hüdavendigar ülke sana emanet hadi görüşürüz... gidelim akobalı dingillerden kancıklardan gıçıgırıklardan hesap sorma vaktidir... |
ama hüdandigara emanet dimi bana değil yani
|
bu bakanlik cinayet sebebi :D
|
| All times are GMT +3. The time now is 20:45. |