![]() |
günün sözü
susadım çeşmeye gitmez olaydım
ferdi tayfur |
günün sözü
göz görmeyince gönül unutur...muşş
|
günün sözü
Panik şaha kalkmış korkudur ve korku her zaman korkulan şeyden daha fazla zarar verir.
(Marie Curie) |
günün sözü
Bir klasik herkesin okumuş olmayı istediği ancak kimsenin okumayı istemediği eserdir.
(Mark Twain) |
günün sözü
yalnızım çünkü sen varsın............ ???
|
günün sözü
"Cennete giren hiçbir kimse yoktur ki bütün dünyaya malik olacak olsa dahi tekrar dünyaya dönmeyi arzu etsin."
(Hadis-i Şerif) "Allah yolunda ayağı tozlanan kimseye cehennem ateşi dokunmaz." (Hadis-i Şerif) "Doğruluk iyiliğe götürür iyilik de cennete götürür. Kişi doğru sözlülüğüğe devam ettikçe Allah katında "sıddıyk" olarak yazılır." (Hadis-i Şerif) "Sizden birinizin sırtına bir bağ odun yüklenip satması, herhangi bir kişiden dilenmesinden daha hayırlıdır. O da ya verir, yahut vermez." (Hadis-i Şerif) |
günün sözü
Gözün bir anda gördüğünü, dil yüz sene söylese anlatamaz.
|
günün sözü
Sen elinden geleni yap boşver seni taktir etmesinler.Elbet birileri farkında ;) ak_kelebek ;D
|
günün sözü
Asla sevme....Seversen ihanet etme...İhanet edenide asla AFFETME
|
günün sözü
kabirdekilerin pişman olduğu şeyler için dünyadakiler birbirini yiyor.... :(
|
günün sözü
Berxwedan Jinaye..Yaşamak Direnmektir..
|
günün sözü
bir mü'minin kalbini kırmak kabeyi yıkmak gibidir.
|
günün sözü
Alıntı:
|
günün sözü
Kalp kırmak çok kolay peki onu ne kadar tamir edebiliriz???
|
günün sözü
Günahlara keffarettir gönüldeki keder. Niyetler halis olunca ameller olmaz heder,biraz daha sabreyle bak göreceksin neler, mevlam ihmal değil yanlızca imtihan eder..
|
günün sözü
Alıntı:
|
günün sözü
çok sevme ya kaybedersin yada kendini mahvedersin
|
günün sözü
Verilmemis hesaplarin korkusuyla
Sana geldim ayaklarina kapanmaya geldim Af dilemeye geldim affa layik olmasam da Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim |
günün sözü
Mahlukata şefkat ve merhamette güneş gibi ol
İnsanların ayıbını örtmekte gece gibi ol Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol Hilmiyet ve ağır başlılıkta ölü gibi ol Sehavet ve cömertlikte akan sular gibi ol Olduğun gibi görün, göründüğün gibi ol... |
günün sözü
"İlim haya ile büyüktük taslama arasında barınamaz.
Sel yüksek binalara nasıl düşmansa ilim de böbürlenenlere öyle düşmandi" derler. |
günün sözü
Mevla bakalım neyler,neylerse güzel eyler...
|
günün sözü
Berxwedan Jinaye..Yaşamak Direnmektir..
|
günün sözü
Gel gelme önemli değil ama bekletme tamam mı?
|
günün sözü
beni ben olda anla
|
günün sözü
Bırakıp giden bir gün dönmek ister!!!! Bırak dönsün ne kaybettiğini görsün........
|
günün sözü
beni anlaman için benim gibi hissetmen lazım
|
günün sözü
"Her lafa verecek cevabım var ...
Ama... Bir lafa bakarım laf mı diye... Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..." |
günün sözü
''Aklımı ve kalbimi hep sağ elime verdim
Görevi olmasaydı sol kolumu keserdim'' (N.F.KISAKÜREK) |
günün sözü
kendi kader tayininde her insan bi kumarbaz
|
günün sözü
Umut farklı yönlerden farklı kullanımlara sahip olabilir. Kişi hiçbir zaman Allah'tan umudunu kesmemelidir.
|
günün sözü
söze gerek yok eskiler tanır bizi..... :)
|
günün sözü
Alıntı:
|
günün sözü
"Gülmek "SAFTIR" denme riskini göze almaktır.
Ağlamak ise "DUYGUSAL" görünme riskini... Birine yakınlaşmak "KENDİNİ KAPTIRMA" riskini göze almaktır. Sevdiğini söylemek "SEVİLENİ YİTİRME" riskini... Duygularını açmak "KENDİNİ ORTAYA KOYMA" riskini göze almaktır. Düşüncelerini söylemek ise "DOKUZ KÖYDEN KOVULMA" riskini... Umutlanmak "HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMA" riskini göze almaktır. Sevmek ise "KARŞILIK GÖREMEME" riskini... Ama riskler alınmalıdır, çünkü hayatımızın en büyük riski hiç risk almamaktır. Çünkü Yaşamak "ÖLME" riskini göze almaktır " |
günün sözü
Uzun bir tartışma her iki tarafında haksız olduğunun delilidir.
Voltaire |
günün sözü
Görelim bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler...
|
günün sözü
Insan bir yolcudur, yolcunun klavuzu Resulallah, haritasi kur'an, pusulasi akil, sermayesi iman, aziGi amel, yakiti sevgi, karakteri ahlak, aksesuari edep, sifati merhamet, adi seref ve izzet, modeli müebbet, parolasi sabir ve sebat olmalidir.
|
günün sözü
göç etmiş eski sevdalar,şimdi mevsim en son eylül.....
|
günün sözü
Güzel olan sevgili değildir, sevgili olan güzeldir
|
günün sözü
Önyargıyı yıkmak, atomu parçalamaktan daha zor.
Albert Einstein |
günün sözü
Her gün elim tokmakta,
Bir an irkiliyorum: Annem belki yatakta, Annem belki toprakta. Gün bitiyor şafakta: Biliyor, biliyorum: Tabut gıcırdamakta Ve hevesler damakta... N.F.K :'( :'( :'( |
All times are GMT +3. The time now is 18:48. |