![]() |
Forumdan nasıl haberdar oldunuz?
SADECE TEVAFUK DİYEBİLİRIM.
ANKARAYA MECLISE BİR GEZİMİZ VARDI GUNDEME TASIN DI MI DİYE BAKARKEN RESMİ SİTEYI DE ZIYARET EDEYIM DEDİM. VE SU AN UYE OLARAK TAKIP ETMEKTEYIMM |
internette gezinirken sevdiğim partinin sitesininde buldum
|
samimi bi dostum sayesinde zaten yeni oldum.iyikinede olmusum ama arkadasım baska siyasi görüse sahip ama senin savundugun partinin böyle bi forumu varmıs dedi ve saolsun söledi ye oldum..
SELAMETLE |
ben daha yeni haberdar oldum,gençlik kolları sitesini gezerken dikkatimi çekti,gayet güzel bi forum arkadaşlarımıda en kısa zamanda dahil edeceğim,uşak'tan slmlar!
|
ben trabzon gençlik kollarındandım ama bırakmak zorunda kaldım siyaset yasağı geldi de :Dforumdan sümeyra sayesinde haberdar oldum teşkilattan,o da burada şu an :)
|
Alıntı:
|
IYI AKSAMLAR ABDULLAH BEY BEN BALIKESIR AYVALIK ILCESIN DE OTURUYORUM BURDA BOYLE BI IMKAN YOK BELEDIYE BASKANIMIZ CHP DEN BEN DE INTERNETTEN KENDIM BULDUM.SIZLERLE OLMAK BENIM ICIN MUTLULUK VERICI.
|
Ailemize yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz!
Paylaşımlarınız ve yorumlarınız ile aramızda aktif olarak görmek istiyoruz sizi İyi vakit geçirmeniz dileği ile. ;) Kadim sevgilerle... |
Valla Bizim Arkadaş Tavsiye Etti...
|
Arkadaşa bir site söyle dedim canım sıkılıyor diye,ÜRK_EVLADI'da bu siteyi önerdi,ilk başta yanaşmadım ama zevkli diyince girdim :D
Tavsiye üzerine :) |
[i][b]Maşallah tek başına girmemişsin arkandan ordu gelmiş...:)
|
Ben mü ? :D
Topladık tanıdıkla la :D |
AKP gençlik kollarına üye olmak istiyorum. Bir araŞtırma yapayım dedim burası çıktı karŞıma..:p
|
slm ben ömer forumdan haberdar olmam koyu bir akpartiliyim.ve her zaman takip ederim.akşamleyin yine arkadaşlarla tartışdık.tabiki yine bastırdım onları .gerçekten partim çok güzel işler yapıyor.allaha emanet olun saygılarımla.
|
Sayın Başbakanımızın bugün katıldığı Ak Parti Gençlik Kolları Konferansından sonra merak ettim bir bakayım dedim.. ;)
|
Alıntı:
|
yalçın sağolsun.. o söyledi..
|
Sayın başbakanımıza bir siyasetçi olarak hayranlığım Ak parti sitelerinde dolaşmama vesile oldu.Dün de gördüm ve üye oldum iykide olmuşum Ak gençliği burdan takip edeceğim bundan sonra İnşallah...
|
Ak Partiye zaten bi ilgim vardı. Bi gün aklıma geldi internetten kendim aradım buldum ve üye oldum. İnşallah hayırlı olur hepimiz için.
|
AKP Gençlik Kollarına üye olmak istiyordum,bilgi edinmek için internette bi araştırma yapıyım derken sitenizi buldum.
Sitede Akpartiradyo'ya tıkladım. Radyo,forumdan daha çok ilgimi çekti :) Daha sonra ordaki arkadaşların sayesinde foruma üye oldum;) |
Hoşgeldiniz..
|
direk google'a akparti forum yazdım.. çıktı :)
|
Hürriyet gazetesine bakıyordum ak forum la ilgili haberden sonra burdayım hayırlı olur İnşaallah
|
google amca sağolsun :)
yazdım buldum :) |
google :)
|
o degilde hürriyet bizim reytingleri tavan yapti 8)
|
Emre bey sağolsun ;)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
eğlendim tabi habere bak ama açıklama yoruyo ;) |
Alıntı:
|
Emre sağolsun.
Emre (TÜRK EVLADI),Nisa (TürkKızı),Ali(AmasyAli) ve diğer arkadaşlara ödül vermesi lazım site yönetiminin :D Ben yokum ama olsun :'( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Neyse bugün dava açıcağını bir kişi daha söyledi (4-5 oldu) bakalım ama olmucaksanırım çünkü daha 17 17 17 yaşındaydı :'( Benim gibi ağzı silah sözleri mermi olan insanın yorumlarını nasıl yazmazlar,esefle sedefle herşeyimle kınıyorum >:( >:( Benim bir çok Çeçen ve Hamas ile ilgili nicklerim var zekte :D şuan bizimkilerin ünlerini konuşuyorlar :D ama ben yokum :'( |
Alıntı:
|
Bende bakıyordum siteye sonra kaydoldum iyiki oldum ;D
|
Ben Hürriyet internette duydum.
|
ak parti sitesine girmek için googleye tıkladım forumu gördüm hemen üye olmalıyım dedim.bir ak genç olarak
|
Bnde abim emre sayesınde haberdar oldum ve tüm arkadaslarım üye olucakkk :) süper bi forum akp ye kapatma davası acıcaklarına dtp ye acsalar ya :'(
|
Hepiniz Hoş geldiniz ::)
|
kapatma davası iyi oldu yav.. forum yeni üyelerle doldu..daha çok insan aydınlanacak demektir bu..
|
| All times are GMT +3. The time now is 14:01. |