![]() |
|
BEN ŞAHSIM OLARAK AK PARTİ MİSYNUNU BENİMSEMİŞ BİRİSİYİM.
|
Ak Partiyi sevipte araştırma ruhu olan birisi olarak haberdar oldum...
|
:saygılar:MERHABA HOŞBULDUK NEM PARTMİZİN SİTESİNİ GEZERKEN ÖYLECE KENDİLİĞİMDEN BULDUM VE TEREDDÜTSÜZ ÜYE OLDUM :gül:AYRICA SEVEN NE YAPMAZKİ???:çiçek::güzel:
|
BİRDE BEN ASLINDA O HAREKETLİ VE İÇİNDE BAŞBAKANIMIZIN KONUŞMALARININDA GEÇTİĞİ DURMAK YOK YOLA DEVAM DİSCO TARZI SEÇİM ŞARKISINI ARARKEN ALLAH SİZLERE RASTLATTI BENİ: GEÇEN SEÇİM KULLANILMIŞTI SANIRIM ;1EĞER BANA BİR LİNK VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM İYİ GECELER ŞİMDİDEN HERKESE
|
MRB BENDE BAŞBAKANIMIZIN KONUŞMALARINIIN YER ALDIĞI GEÇEN SEÇİMİN MÜZİĞİİNİ ARARKEN ALLAH RASTLATTI SİZİ BANA TEREDDÜTSÜZ ÜYE OLDUM
|
MRB DURMAK YOK YOLA DEVAM MP3 ÜNÜ ARARKEN TESADÜFEN BULDUM
İZMİRDEN İM KARABAĞLAR DAN TEŞKİLAT ORAYA BAĞLI İZMİRLİYİM 1976 DOĞUMLUYUM |
ait olma
aidiyat duygusu:gül:
|
herhangı bırınden tavsıye almadım 8 yıldır partıye gonul verenlerdendım.partıye uyelıgım askerlık hızmetımden oturu sılınmıştı.tekrar uye olmak ıstedım.arama motorundan sıteyı buldum ve uye oldum.
|
Haber okumayı severim birgün yine geziniyorum yani.o birgün bugun :) baktım forum var üye olayım istedim uzun zamandır düşündügüm birşeydi zaten neyse hepimize hayırlı olur inşALLAH..sevgiler hepinize..
|
Herşeye ait bir forum var. Acaba partimle ilgili bir forum var mı, partidaşlarımla paylaşım yapabileceğim bir alan var mı diye bir arama yaptım internette. Burayı bulmam zor olmadı (:
|
All times are GMT +3. The time now is 10:20. |
|