Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Fenerbahçe Sohbet Mekanı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=224)

politikaci 05-21-2008 20:00

ŞANLI FENERBAHÇE SOHBET MEKANI

ALLAHIM SEN BANA SABIR VER ... YA NE DİYORUM BEN SİZİN İÇİN BURDAYIM DİKKAT EDERSENİZ SİZİN BENİM İÇİN EN BÜYÜK SUÇLAMALARINIZA CEVAP VERİYORUM .. ALLAHIM YA BEN VE FENERBAHÇE TÖVBE

ayhan_42 05-21-2008 20:01

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
ALLAHIM SEN BANA SABIR VER ... YA NE DİYORUM BEN SİZİN İÇİN BURDAYIM DİKKAT EDERSENİZ SİZİN BENİM İÇİN EN BÜYÜK SUÇLAMALARINIZA CEVAP VERİYORUM .. ALLAHIM YA BEN VE FENERBAHÇE TÖVBE

tamam tamam kızma .......

ayhan_42 05-21-2008 20:02

neyse arkadaşlar benim çıkıyorum yine görüşürüz hayırlı forumlar

KAmusal mışş 05-21-2008 20:03

Alıntı:

Politikçim bu fanatikliğin devam ederse seni döveceğimi daha önce söylemiştim de mi ???
Şaka yapıyoruz şurda ki o sözü ben söyledim arkadaş sadece haklısın dedi ne diye sinirleniyosun ya hu
sakin ol ;)
Kızıyosan demem olur biter

__
ayhan_42 hayırlı günler

ayhan_42 05-21-2008 20:04

Alıntı:

KAmusal mışş Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Politikçim bu fanatikliğin devam ederse seni döveceğimi daha önce söylemiştim de mi ???
Şaka yapıyoruz şurda ki o sözü ben söyledim arkadaş sadece haklısın dedi ne diye sinirleniyosun ya hu
sakin ol ;)
Kızıyosan demem olur biter

__
ayhan_42 hayırlı günler

saolun sizede

politikaci 05-21-2008 20:04

bu olay fanatiklikten değil .. baksanıza ben sizin için geliyorum siz nediyorsunuz

KAmusal mışş 05-21-2008 20:06

Alıntı:

bu olay fanatiklikten değil .. baksanıza ben sizin için geliyorum siz nediyorsunuz

ya tamam da canım benim bunda ciddiye alacak bi şey yok ki ben sana fenerbahçelisin desem öyle mi olacaksın
bu konuda şaka yapılmayacağını bi kez daha anladım
tamam söylediklerimizi unut ;)

Neşe 05-21-2008 20:07

selamun aleyküm arkadaşlar.......

RDönmezs 05-21-2008 20:07

Tamam politikacı gaz yapma sakin ol :D

politikaci 05-21-2008 20:08

Alıntı:

KAmusal mışş Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ya tamam da canım benim bunda ciddiye alacak bi şey yok ki ben sana fenerbahçelisin desem öyle mi olacaksın
bu konuda şaka yapılmayacağını bi kez daha anladım
tamam söylediklerimizi unut ;)

sen fenerbahçelisin icek galatasaraylı arkadaşlarda göricek sonra tüm yorumların yalanmış diyecek.birde ben galatasarayı çok eleştiriyorum buda üste gelince adım 2yüzlü olucak sıkıntım bu :-*

All times are GMT +3. The time now is 04:13.