Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Türkan SAYLAN öldü ( Ölüm bunun için güzel... ) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=103837)

Yıldırım 05-19-2009 21:00

Alıntı:

.SAHRA. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 616750)
kendisini alkışlarla uğurluyorum...

Biz bale gösterisi düşünüyorduk...

"Beritan" 05-19-2009 21:02

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 616747)
biliyorum sayın beritan hanım ikna odalrı kurdurmus dogrudur ama kıskırmalarna gelmemeliyiz hem ben kimseye bisey ögretmedim ne haddime sadece soru sordum:saygılar:

Bakın biliyormuşsunuz yarısını tabi birde bilmediklerimiz var neyse :utandım:

sevgisacan 05-19-2009 21:03

Alıntı:

"Beritan" Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 616760)
Bakın biliyormuşsunuz yarısını tabi birde bilmediklerimiz var neyse :utandım:

samanyolu türkan saylan gerçegi baktım onları gördüm yani ben seviyorum demedim hele çydd asla desteklemiyorum beritan hanım

sevgisacan 05-19-2009 21:05

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 616752)
sen ikna odalarını biliyorsan ataevlerinide biliyorsunudur...hani kızlarımız kendilerini kullanarak subay öğrencileri ellerinde tutsun diye biliyormusun....ÇYDD den çıktı bu belge...

biliyorum ben zaten çydd savunmuyorumki etö temizleyecek bu ülkede vatndaş gibi gözüken terörisleri temizleyecegiz sadece bu kin dedim bisey degil yani

Yıldırım 05-19-2009 21:10

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 616764)
biliyorum ben zaten çydd savunmuyorumki etö temizleyecek bu ülkede vatndaş gibi gözüken terörisleri temizleyecegiz sadece bu kin dedim bisey degil yani

pekala öyle olsun ozaman fazla ser bir tanışma oldu daim olmanız dileğiyle paylaşımlarınız bekliyorum...türkan saylana evet kinliyiz ve nedenlerinide söylüyoruz..zaten bakmışsınız samanyolunun türkan saylan haberine....

Yıldırım 05-19-2009 21:13

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 616693)
bu ne kin nefret siz ne bicim insanlarsınız bu kadın dinszi dahi olsa onun okuttugu cocuklar yeter yobazlık böyle bisey iyiyki laik bir devletteyiz müslümanım gurur duyuyorum ibadetim camide yapacagız ama yobazlıgın bu kadarı adeta kin kusmak kendinize gelin ak parti bumu yani ben ak parti bu kadar kindar oldugunu bilmiyordum siz amacınız farklı sizler hüseyiz üzmez gibilerin altında ruh sagşıgını bozmada tecavüz istiyorsunuz aydınlanmasın kimse cahil kalsın biray okuyun vakit dısında gazete okuyun

hüzeyin üzmez ne alaka....sanırım mideniz bozuk kusuyormuşsunuz gibi geldi....burada bir kişi bile bulamassınız üzmezi savunacak...

sevgisacan 05-19-2009 21:41

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 616776)
hüzeyin üzmez ne alaka....sanırım mideniz bozuk kusuyormuşsunuz gibi geldi....burada bir kişi bile bulamassınız üzmezi savunacak...

unutma burak bey daha düne kadar bu adam icin böyle bisey yapmaz diyordunuz yaspmsıtı sizde sonradan anladınız

eger kızları okutmaz cahil bırakırsak böyle kendini bilmez insnların altında buluruz konumuz

Yıldırım 05-19-2009 22:02

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 616793)
unutma burak bey daha düne kadar bu adam icin böyle bisey yapmaz diyordunuz yaspmsıtı sizde sonradan anladınız

eger kızları okutmaz cahil bırakırsak böyle kendini bilmez insnların altında buluruz konumuz

ben asla böyle bişey söylemedim...vakit gazetesini deokurum diğer 30 gazeteyi okuduğum gibi...ozaman genelleme yapamazsınız.....siz nasıl kendinizi bunu dışında görüyorsanız emin olun ben daha dışarıdayım...

Atlantis 05-19-2009 22:15

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 616756)
Biz bale gösterisi düşünüyorduk...

Kolbastida iyi giderdi :w:

Atlantis 05-19-2009 22:17

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 616793)

merak etme subay evlerinede kizlari servis yapiyordu çydd ;D

kötüyü kötüyü temizlemez :karizmatik:

All times are GMT +3. The time now is 09:52.