Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Coca Cola'ya Karşı Seferberlik / Ramazan'da hiçbir eve girmesin ... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=114345)

*AZRA* 09-03-2009 16:08

Ben içmiyorum coco colanın tadını unuttum desem yalan olmaz..;1

hipermuhafazakar 09-03-2009 16:22

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 663585)
Kıtın önde giden bayrak sallayanı sensin.

İşte bak anlayacağın şekilde söylüyorum sana, orada burada saçma sapan bilgileri sırf işinize geldiği için buralarda paylaşıp birbirinizi kandırıp evcilik oynamaktan başka birşey yapmıyorsunuz.

Bende diyorumki bırakın artık oyun oynamayıda aklı selim düşünün her konuda, bomboş bakan zombilere döneceksiniz hepiniz.

"Din toplumların uyuşturucusudur" demiş bazı dangalaklar, bunları haklı çıkartmayın sizde. Her söyleneni, her okuduğunu, her duyduğunu mantık süzgecinden geçir öyle yorumla kafanda. Birilerinin fikirlerini değil kendi fikirlerini benimse.

Anladınmı şimdi.

ya sen kimsin bana onu söyle, kimsin sen, akademik kariyerin nedir, ne iş yapıyorsun ne araştırdın neye ulaştında bu kadar şeyi tekzip edebiliyorsun Allahın nasiplere kapanmış mahluku ??? isteyen istediği şeye inanır. aleme mantığına laf edeceğine kendi mantığını gözden geçir. senin mantığına göre bu israil yahudi iş adamlarından yardım almıyorsa yardım alması şehir efsanesiyse nasıl kuruldu, ordusu MOSSAD'ı nasıl bu kadar güçlü oluyor, o fosfor bombalarını misket bombalarını masum müslümanlara atma cürretini nereden buluyor bunu açıkla

Supraliminal 09-03-2009 16:25

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 663585)
Kıtın önde giden bayrak sallayanı sensin.

İşte bak anlayacağın şekilde söylüyorum sana, orada burada saçma sapan bilgileri sırf işinize geldiği için buralarda paylaşıp birbirinizi kandırıp evcilik oynamaktan başka birşey yapmıyorsunuz.

Bende diyorumki bırakın artık oyun oynamayıda aklı selim düşünün her konuda, bomboş bakan zombilere döneceksiniz hepiniz.

"Din toplumların uyuşturucusudur" demiş bazı dangalaklar, bunları haklı çıkartmayın sizde. Her söyleneni, her okuduğunu, her duyduğunu mantık süzgecinden geçir öyle yorumla kafanda. Birilerinin fikirlerini değil kendi fikirlerini benimse.

Anladınmı şimdi.

Bak adamım benim o paylaştığım bilgileri savunduğumuda nerenden uyduruyorsun.Hatta belirtmişim daha önce bu bilgileri paylaşmam bunları düşündüğüm anlamına gelmez şeklinde...

KIT KIT KIT ..... !:güzel:

Sen insanları deli etmek için mi yaratıldın eyy insan.

redyellow 09-03-2009 16:27

riko bey/bayan:

İnsanları tahrik edecek bir üslup kullanmaktansa ben bu sunulanlara inanmıyorum, cola içmeye devam edeceğim deseniz daha iyi olmaz mı?

Herkes sizin gibi davranmak zorunda mı?

Mesela ben tüketiciler birliğinin sunduğu belgeye inanıyorum.

Siz inanmayabilirsiniz.

Siz gidin için, sabaha kadar, akşama kadar coca cola için.

Ama bize karışmayın, zombi gibi vs. şeylerle hitap ederseniz ancak kendi seviyenizi düşürürsünüz.

Ve insanları tahrikederseniz kendi uslubunuzla cevap almaya başlarsınız.

birisi01 09-03-2009 18:47

RİKO KARDEŞİM BEN SENİN NE DEMEYE ÇALIŞTIĞINI COK İYİ ANLIYORUM SANADA HAK VERİYORUM. AMA SENİNDE ANLAMAN GEREKEN BİRŞEY VARKİ; KARŞINDAKİ İNSAN SENİN ANLATTIĞINI ANLAMIYORSA YADA ANLAMAK İSTEMİYORSA SUSMAK GEREKİYOR. BEN KAYNAKLI YAZI DAHİ GÖNDERDİM BANA HALA AYNI SLOGAN LAFLARI SÖYLEDİLER BENDE SUSTUM. EN İYİSİ SENDE SUS.. EN AZINDAN KENDİNİ ÜZME...

LeyaL 09-04-2009 00:18

Alıntı:

birisi01 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 663699)
RİKO KARDEŞİM BEN SENİN NE DEMEYE ÇALIŞTIĞINI COK İYİ ANLIYORUM SANADA HAK VERİYORUM. AMA SENİNDE ANLAMAN GEREKEN BİRŞEY VARKİ; KARŞINDAKİ İNSAN SENİN ANLATTIĞINI ANLAMIYORSA YADA ANLAMAK İSTEMİYORSA SUSMAK GEREKİYOR. BEN KAYNAKLI YAZI DAHİ GÖNDERDİM BANA HALA AYNI SLOGAN LAFLARI SÖYLEDİLER BENDE SUSTUM. EN İYİSİ SENDE SUS.. EN AZINDAN KENDİNİ ÜZME...

Körler sağırlar..birbirini ağırlar..

redyellow 09-04-2009 00:18

birisi'ni tebrik ediyorum:)

Colaya hayır!

Amerikan mallarına hayır!

İsrail mallarına hayır!

İsraile, amerikaya mali açıdan katkı yapan tüm mallara hayır!

İçinde şüpheli şeyler bulanan tüm içeçeklere hayır!

birisi01 09-04-2009 00:21

lisanı hal lisanı kalden entaktır...

birisi01 09-04-2009 00:21

anlayana tabi

redyellow 09-04-2009 00:38

:)

anlamam mümkün değil boşuna uğraşma.

Ne de olsa coca cola içmiyorum:)

All times are GMT +3. The time now is 11:33.