Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=222)
-   -   Temmuz Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131314)

EZEL 07-05-2010 20:25

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764945)
Farklı bir bakış açısı..

Teşekkürler Sedat üstat..

Ah ben sizin geveziliğinize ölürüm kopuyorum resmen ;;)

Beylerbeyi 07-05-2010 20:26

Alıntı:

barışcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764728)

En Ciddi Üye: ....... murat,

En iyi Yorum yapan Üye: ....... murat,

spas :)

Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764837)

En Çok Rastladığınız Üye: M-u-r-a-t,

En Kibar Üye: M-u-r-a-t

En Paylaşımcı Üye: M-u-r-a-t

En uykucu üye:M-U-R-A-T

çok utandım :ayutandım:

en uykucu üyeymişim :w: valla bugün 8 de yattım 12.30 da kalktım. 4 buçuk saat çok mu aşk olsun :utangaç:

dün de 7 de yattım 12 de kalktım 5 saat,

şimdi de feci uykum geliyor :şaşkın:

teşekkürler Gül, unutulmamak güzel :)

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764923)
En Aktif Üye: ....... HaArP,Feride ,Fırat,_kübra_ ,barışcan ,Ertuğrul ÖZGÜL,siyah gül 07 ,Gönülden ,Vuslata Hasret,Ak-Fırtınası, AKıncı 34 ,Furkanca Bakış, .:Ay_Yıldız:. ,ALmi´, Hüdaverdi ,Minikkelebek ,Hıfz-ı lisan ,Ukbâ ,ALmi,´M--U--R--A--T ,Sukût-u_Hayal, BuRaKReiS ,Duygu'Seli~ ,rıfat gökalp, redyellow ,
cnntülfirdevs, OTTOMAN ,Adem Etyemez ,ÜMİT-AK, alperen, Cihannur, rizzelli sertkaya, Noktaların Efendisi ,akgurbetci,unnamed , uranyum,Hatice, vaktileyl, BenHu,r .::NûN::. ,Vuslata Hasret, dux ,ALmi´, Hakan Özkan, novek

En Yardımsever Üye: barışcan ,Minikkelebek ,HaArP

En Ciddi Üye: .......Ertuğrul ÖZGÜL,Adem Etyemez

En Çok Rastladığınız Üye: ....... Hüdaverdi

En Fanatik Üye: .......AKıncı 34

En Tatlı Başbelası üye: ....... novek .

En Geveze Üye: ....... Fırat, .:Ay_Yıldız:.,

En Karizmatik Üye: ....... ALmi´,

En Kibar Üye: ....... HaArP,Feride ,Fırat,_kübra_ ,barışcan ,Ertuğrul ÖZGÜL,siyah gül 07 ,Gönülden ,Vuslata Hasret, AKıncı 34 ,Furkanca Bakış, .:Ay_Yıldız:. ,ALmi´, Hüdaverdi ,Minikkelebek ,Hıfz-ı lisan ,Ukbâ ,ALmi,´M--U--R--A--T ,Sukût-u_Hayal, BuRaKReiS ,Duygu'Seli~ ,rıfat gökalp, redyellow ,
cnntülfirdevs, OTTOMAN ,Adem Etyemez ,ÜMİT-AK, alperen, Cihannur, rizzelli Ak-Fırtınası, sertkaya, Noktaların Efendisi ,akgurbetci,unnamed , uranyum,Hatice, vaktileyl, ,BenHu,r .::NûN::. ,Vuslata Hasret, dux ,ALmi´, Hakan Özkan, novek

En Komik Üye: ....... .:Ay_Yıldız:.,

En Daimi Üye: ....... HaArP,Feride ,Fırat,_kübra_ ,barışcan ,Ertuğrul ÖZGÜL,siyah gül 07 ,Gönülden ,Vuslata Hasret, AKıncı 34 ,Furkanca Bakış, .:Ay_Yıldız:. ,ALmi´, Hüdaverdi ,Minikkelebek ,Hıfz-ı lisan ,Ukbâ ,ALmi,´M--U--R--A--T ,Sukût-u_Hayal, BuRaKReiS ,Duygu'Seli~ ,rıfat gökalp, redyellow ,
cnntülfirdevs, OTTOMAN ,Adem Etyemez ,ÜMİT-AK, alperen, Cihannur, rizzelli Ak-Fırtınası, sertkaya, ,akgurbetci,unnamed , uranyum,Hatice, vaktileyl, BenHu,r .::NûN::. ,Vuslata Hasret, dux ,ALmi´, Hakan Özkan, novek

En Paylaşımcı Üye: ....... Rizzelli , Ertuğrul ÖZGÜL,Hüdaverdi,

En Sevimli Üye: .......Fırat, .:Ay_Yıldız:.,OTTOMAN,Vuslata Hasret

En Heyecanlı üye: ....... Cihannur

En Sabırlı Üye: ....... AKıncı 34 (Novek'e sabrediyor :w:)

En iyi İmza: ....... barışcan

En iyi Kullanıcı Adı: ....... Duygu'Seli,Hıfz-ı lisan,Gönülden,Sukût-u_Hayal

En Efendi Üye: ....... Noktaların Efendisi ;D

En Muhalefet üye: ....... Zilzal -Novek

En Bilimsel üye: ....... OTTOMAN

En Milliyetçi üye: ....... ALmi´ ;D

En Aykırı üye: ....... Zilzal

En iyi Yorum yapan Üye: ....... .:Ay_Yıldız:.,HaArP,Feride, barışcan
En Kendine güvenen Üye: ....... Feride,barışcan , .:Ay_Yıldız:.,Hüdaverdi,
En Anlaşılamaz üye: ....... Zilzal

En Yeteneğini yansıtan üye: ....... OTTOMAN ,Hatice, Minikkelebek , Rizzelli

hacı ne yaptın sen, kopyala yapıştır yapmışsın isimleri :w:

teşekkürler EZEL.

Alıntı:

Ak-Fırtınası Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764763)
Kedi, köpek, tavuk derken haklısınız ...

Çünkü tavukta var resimde ... :)
Babanın yastığının hemen yanında birde kedicik var, oda uyuyor ... :)
Ufaklıkla kafa kafaya vermişler ...
Mutluluğun resmi işte bu...:güzel:
Teşekürler murat ...

senin imzanı kontrol etmeden içerisinde kedi de var demiştim, sonra resme baktım "kedi yokmuş" dedim. bakmasaymışım daha iyiymiş :)

gerçekten mutluluğun resmini çok güzel çizmiş sanatçımız. teşekkürler.

Fırat 07-05-2010 20:30

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764949)

teşekkürler

En güzelini yaptı hacı kimse alınmaz herkes var içinde yediden yetmişe. Bende öyle yapacam bir dahaki aya kısmetse inşallah..

EZEL 07-05-2010 20:45

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764949)
spas :)

teşekkürler EZEL.

Muratçım kopyala yapıştır yapmadım aksine o isimleri nasıl seçtiğimi anlatayım yeni mesajlar butonundan faydalanarak sayfa sayfa inceledim konu açanları, yorum yapan katılımcıları geçmiş günlere giderek baktım sonuçta 1 aylık bir değerlendirme yapıyoruz kimseyi unutmamayı vede kimsenin hakkını yememeye gayret gösterdim bir kaç arkadaşımızıda pozitif destek vermek amacıyla yazdım inan tam 1 saat uğraştım böyle bir yorum getirilmesine üzüldüm .

.:Ay_Yıldız:. 07-05-2010 20:46

Ezel Teşekkürler.. Yarın bi gün çok kıyak geçeceğim sana ;;):hihi2:

Feride 07-05-2010 20:48

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764965)
Muratçım kopyala yapıştır yapmadım aksine o isimleri nasıl seçtiğimi anlatayım yeni mesajlar butonundan faydalanarak sayfa sayfa inceledim konu açanları, yorum yapan katılımcıları geçmiş günlere giderek baktım sonuçta 1 aylık bir değerlendirme yapıyoruz kimsenin hakkını yememeye gayret gösterdim bir kaç arkadaşımızıda pozitif destek vermek amacıyla yazdım inan tam 1 saat uğraştım :)

: )) Enteresan..

Neredeyse her unsuru göz önünde bulundurmuşsunuz: )

BlueMoon 07-05-2010 20:49

bu enlerde kendimize yer bulamadık ama bir sonrakilerine kısmet :D

EZEL 07-05-2010 20:50

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764971)
: )) Enteresan..

Neredeyse her unsuru göz önünde bulundurmuşsunuz: )

Evet öyle hatta seçerken bazı arkadaşları 2 kere gözününde bulundurmuşum kendileri uyardılar düzelttim :) Copy paste yapsaydım kimseyi 2 kere yazmış olmazdım değilmi ;;)

Beylerbeyi 07-05-2010 21:06

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764965)
böyle bir yorum getirilmesine üzüldüm .

yanlış anlaşıldım sanırım. 3 "en" e aynı kişileri yazmışsın ve aynı sırayla o yüzden öyle söyledim. tabiki geneli için zaten kopyala- yapıştır mümkün değil.

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764923)
En Aktif Üye: ....... HaArP,Feride ,Fırat,_kübra_ ,barışcan ,Ertuğrul ÖZGÜL,siyah gül 07 ,Gönülden ,,Ak-Fırtınası, AKıncı 34 ,Furkanca Bakış, .:Ay_Yıldız:. ,ALmi´, Hüdaverdi ,Minikkelebek ,Hıfz-ı lisan ,Ukbâ ,ALmi,´M--U--R--A--T ,Sukût-u_Hayal, BuRaKReiS ,Duygu'Seli~ ,rıfat gökalp, redyellow ,
cnntülfirdevs, OTTOMAN ,Adem Etyemez ,ÜMİT-AK, alperen, Cihannur, rizzelli sertkaya, Noktaların Efendisi ,akgurbetci,unnamed , uranyum,Hatice, vaktileyl, BenHu,r .::NûN::. ,Vuslata Hasret, dux ,ALmi´, Hakan Özkan, novek

En Kibar Üye: ....... HaArP,Feride ,Fırat,_kübra_ ,barışcan ,Ertuğrul ÖZGÜL,siyah gül 07 ,Gönülden ,Vuslata Hasret, AKıncı 34 ,Furkanca Bakış, .:Ay_Yıldız:. ,ALmi´, Hüdaverdi ,Minikkelebek ,Hıfz-ı lisan ,Ukbâ ,ALmi,´M--U--R--A--T ,Sukût-u_Hayal, BuRaKReiS ,Duygu'Seli~ ,rıfat gökalp, redyellow ,
cnntülfirdevs, OTTOMAN ,Adem Etyemez ,ÜMİT-AK, alperen, Cihannur, rizzelli Ak-Fırtınası, sertkaya, Noktaların Efendisi ,akgurbetci,unnamed , uranyum,Hatice, vaktileyl, ,BenHu,r .::NûN::. ,, dux ,ALmi´, Hakan Özkan, novek

En Daimi Üye: ....... HaArP,Feride ,Fırat,_kübra_ ,barışcan ,Ertuğrul ÖZGÜL,siyah gül 07 ,Gönülden ,Vuslata Hasret, AKıncı 34 ,Furkanca Bakış, .:Ay_Yıldız:. ,ALmi´, Hüdaverdi ,Minikkelebek ,Hıfz-ı lisan ,Ukbâ ,ALmi,´M--U--R--A--T ,Sukût-u_Hayal, BuRaKReiS ,Duygu'Seli~ ,rıfat gökalp, redyellow ,
cnntülfirdevs, OTTOMAN ,Adem Etyemez ,ÜMİT-AK, alperen, Cihannur, rizzelli Ak-Fırtınası, sertkaya, ,akgurbetci,unnamed , uranyum,Hatice, vaktileyl, BenHu,r .::NûN::. ,, dux ,ALmi´, Hakan Özkan, novek

ben yukarıdaki 3 en için söylemiştim. takıldım öylesine, üzülmene üzüldüm ):

hüma 07-05-2010 21:09

[QUOTE=EZEL;764923]En Aktif Üye: ....... HaArP,Feride ,Fırat,_kübra_ ,barışcan ,Ertuğrul ÖZGÜL,siyah gül 07 ,Gönülden ,,Ak-Fırtınası, AKıncı 34 ,Furkanca Bakış, .:Ay_Yıldız:. ,ALmi´, Hüdaverdi ,Minikkelebek ,Hıfz-ı lisan ,Ukbâ ,ALmi,´M--U--R--A--T ,Sukût-u_Hayal, BuRaKReiS ,Duygu'Seli~ ,rıfat gökalp, redyellow ,

cnntülfirdevs, OTTOMAN ,Adem Etyemez ,ÜMİT-AK, alperen, Cihannur, rizzelli Ak-Fırtınası, sertkaya, Noktaların Efendisi ,akgurbetci,unnamed , uranyum,Hatice, vaktileyl, ,BenHu,r .::NûN::. ,, dux ,ALmi´, Hakan Özkan, novek

cnntülfirdevs, OTTOMAN ,Adem Etyemez ,ÜMİT-AK, alperen, Cihannur, rizzelli Ak-Fırtınası, sertkaya, ,akgurbetci,unnamed , uranyum,Hatice, vaktileyl, BenHu,r .::NûN::. ,, dux ,ALmi´, Hakan Özkan, novek

çok aktif olamasamda "en"lerinde olmak güzel,teşekkürlerimi sunarım...;1

All times are GMT +3. The time now is 15:11.