Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Münazara (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=287)
-   -   Münazara ligi yorumlarınız... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=13186)

ümitli_bekleyis 11-27-2007 15:06

Münazara ligi yorumlarınız...

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ediyoruz ahmet abi...maşallah eleştirirken hiç kaçınmamışsın ;D sağol.... bu arada ehli münazara ekibini de tebrik ederim :)

Biz de sizi tebrik ediyoruz ;) Jürimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz :)

ak_mavish 11-27-2007 15:47

teşekkür ederiz sayın jüri :) ben doğrusu imla kurallarına falan dikkat edileceğini diüşünmemiştim ve fazla dikkat etmemiştim bundan sonra inş dikkat edeceğiz zamanla öğreneceğiz inşallah tekrar teşekkürler :)ehli münazara siz de tebrik ederim :)

Meftun 11-27-2007 21:15

sayın jüri birşey sormak istiyorum...mesela biz zeyneple ortak karar verip bir metin üzerinde anlaşıyoruz yazıyoruz..böyle tek tek eleştirince kişiselmiş gibi olmuyor mu...biz bir takımız ve sıraya göre ekliyoruz(zeynep istanbulda olduğundan ben ekledim hep)...yani bu takımruhuna aykırı değil mi??? ben mi yanlış düşünüyorum ???

ak_mavish 11-27-2007 21:30

Alıntı:

sayın jüri birşey sormak istiyorum...mesela biz zeyneple ortak karar verip bir metin üzerinde anlaşıyoruz yazıyoruz..böyle tek tek eleştirince kişiselmiş gibi olmuyor mu...biz bir takımız ve sıraya göre ekliyoruz(zeynep istanbulda olduğundan ben ekledim hep)...yani bu takımruhuna aykırı değil mi??? ben mi yanlış düşünüyorum ???

katılıyorum ::)

loneliness 11-27-2007 22:38

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

katılıyorum ::)

Arkadaşlar takım içinde sıralama durumu iptal edildi.. Sanal dünyada zaten bunu takip etmemiz de mümkün değildi.. Elinizden geldiğince takım ruhunu yansıtmak amacıyla sıra ile ekleyebilirsiniz.. Ancak bu bir zorunluluk değildir... :) :) :) ;) ;)

Duyurulur...

Meftun 11-27-2007 22:39

biz ona birşey demedik ki sanki eleştiriler kişilere yapılmış gibi halbuki takımız

ak_mavish 11-28-2007 00:09

Ak partiforum üyeleri sesim geliyor mu münazaramızı takip etmiyormusunuz ??? ??? ??? azcık yorum yapın hele eksiklerimizi görelim ::)

Meftun 11-28-2007 00:18

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
Ak partiforum üyeleri sesim geliyor mu münazaramızı takip etmiyormusunuz ??? ??? ??? azcık yorum yapın hele eksiklerimizi görelim ::)

sesimize ses veriiin!!!evet arkadaşlar hatta yorum yazmakla kalmayın sizler de katılın heyecanlı oluyor...

akzeinebu 11-28-2007 00:31

münazarayı kendimiz yapıyoz kızlar muhiihi ;D arkadaşlar okuyorlar sadece sanırım yorumda yapsınlar bencede bir yerde arkadaşlarımız için açalım onlarda yorum yapsın yahuu

Meftun 11-28-2007 00:32

yok ben okunduğundan da şüpheliyim bir kaç kişi dışında

All times are GMT +3. The time now is 13:38.