Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Ağustos Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=133971)

Gönülden 08-30-2010 15:02

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792987)
Siz sivil dikta uyguluyorsunuz. Mevcut olan kast sistemi kalelerimizi korumak için gerekli. Bu yöndeki sızma yıldırma yorumlarınızdan ürkmüyorum. Bu anketin tek sahibi koruyucusu kollayıcısı varsa o da ideolojik çevre ve onların siyasi uzantılarıdır. :) Bugün çok yazdık ne yazdığımın farkında değilim afola.:)

Sivil dikta,ideoloji,referandum,kılıçtaroğlu,bürokrasi ...gelde dayan bu tempoya :)

Alıntı:

şimdi gitmem lazım yoksa size derin devlete dair krokiler sunardım :)

Bırak Muhammed bırak derin devlete bir girerse çıkamayız vallah...konu anket hak getire :w:

Hüdaverdi 08-30-2010 15:03

Çok çekişmeli geçiyor daha 1 gün var bakalım sonuç nasıl olacak :)

El Emin 08-30-2010 15:03

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793003)
:) Sen bu bahçenin gülüsün kardeşim :)

şimdi gitmem lazım yoksa size derin devlete dair krokiler sunardım :)

Verdin gazı kaçtın abi iyi öyle olsun ...

El Emin 08-30-2010 15:05

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793016)
Sivil dikta,ideoloji,referandum,kılıçtaroğlu,bürokrasi ...gelde dayan bu tempoya :)

Bırak Muhammed bırak derin devlete bir girerse çıkamayız vallah...konu anket hak getire :w:

:D Ya ben derin devlet falan istemiyim :D Bana bu cemaati anlatsın yeter :D Kafam karıştı şimdi.

Ben kimim ?
Siz Kimsiniz?
Hocaefendi Kim ? :D Biz Kimiz?Neyiz Neciyiz ? :hihi2::hihi2::hihi2:

Gönülden 08-30-2010 15:13

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793023)
:D Ya ben derin devlet falan istemiyim :D Bana bu cemaati anlatsın yeter :D Kafam karıştı şimdi.

Ben kimim ?
Siz Kimsiniz?

Sevgili Muhammed sen kafayı cemaate iyice taktın :)
Kim kimdir görünen köy ortada üzerine fotomontaj kaldıramayacak güzellikte hemde...onun için fazla kurcalayıp köyün ahengini bozmayalım derim Muhammed :)

Hüdaverdi 08-30-2010 15:15

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793023)

Ben kimim ?
Siz Kimsiniz?

Okuyunca aklıma Takva filminin sonu geldi en sonun kafayı sıyırıyordu adam aman haa dikkat et ;D

Bırak cemaati,gel bizim cemiyete :w:

Şarkımızda var, Flört - Cemiyette Pişiyoruz ;D

El Emin 08-30-2010 15:19

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793033)
Sevgili Muhammed sen kafayı cemaate iyice taktın :)
Kim kimdir görünen köy ortada üzerine fotomontaj kaldıramayacak güzellikte hemde...onun için fazla kurcalayıp köyün ahengini bozmayalım derim Muhammed :)

:) Benim suçum yok :) Herkes kafayı takmış ister istemez bende etkilendim :)Sevdiğim abilerime her halde bu sene farklı gözle bakacağım :D

(İşin espirisi abla yani elhamdulillah kafayı sıyırmadık :D Az ucundan takılıyorum :D )

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793036)
Okuyunca aklıma Takva filminin sonu geldi en sonun kafayı sıyırıyordu adam aman haa dikkat et ;D

Bırak cemaati,gel bizim cemiyete :w:

Şarkımızda var, Flört - Cemiyette Pişiyoruz ;D

:) Ooo sizin cemaat midir cemiyet midir beni aşar :D Benim tarzım değil ben almıyım.

Ukbâ 08-31-2010 13:23

Yeni liste hazırlıkları başlasın artık. Son gün.:)

Hakan Özkan 08-31-2010 18:13

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792983)
Bu ne şimdi üsdat :) Hakan üsdad gelince cevabını verir artıkın bilemem artık ...(Hakan üsdat sana çalışmıyorsun diyor ;D)

Hile hurda yok oylamada Hakan üsdadın ismi yetiyor oyları alamaya :) kpss falan şeffaf anketimizi karalamayın..
Burda YÖK'ün sahibi belli ahmet kardeşim müdahale falan demeyin şimdi :w:

Canan hanım bu ukba haddini aşıyor banlayın şunu. :)

Gönülden 08-31-2010 18:25

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793644)
Canan hanım bu ukba haddini aşıyor banlayın şunu. :)

Hakan üsdat bu Ukba yenilikler pek açık değil...oylarınızı hazmedemiyor muhterem :)
Banlamak mı :neki: açık referanduma gitsek kazanabilirmiyiz acep :)

All times are GMT +3. The time now is 01:36.