Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Ekim Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=138813)

Ukbâ 10-07-2010 12:25

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815374)
yüz kere dedik...
Tek oy yapın diye...
Dinlemiyorlar ki...

Yönetim neden ibrahim kardeşimizi dikkate almıyorsunuz. Kardeşimizin bir bildiği vardır. Birde bu yönü ile deneriz oylamayı bakarsınız daha çok heyecan verir değil mi .

Bu arada benim oy verme kriterim yoğun şekilde aktif olmadır. Kaliteli yorum konusunda bir çok arkadaşımız zaten en zirve hali ile hizmet ediyor.

Necip Fazıl 10-07-2010 12:38

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815389)
Arkadaşlar madem yarışmayı kazanmak istiyorsunuz öyleyse yeni konular açın.

Yeni konu açmakla oluyorsa bu iş şimdi açık ara öndeydik ama ismimiz bile geçmiyor... ;1

Konu açmakla bir alakası yok sanırım bu anketin... ;1 Başlığı okumadınız sanırım... ;1

Mavera 10-07-2010 12:40

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815550)
Yönetim neden ibrahim kardeşimizi dikkate almıyorsunuz. Kardeşimizin bir bildiği vardır. Birde bu yönü ile deneriz oylamayı bakarsınız daha çok heyecan verir değil mi .

Bu arada benim oy verme kriterim yoğun şekilde aktif olmadır. Kaliteli yorum konusunda bir çok arkadaşımız zaten en zirve hali ile hizmet ediyor.

abicim balik bastan kokar hep yalcin baskanin isleri yönetimi sindirmis ondan icazet almadan kimse sesini cikaramiyor :)

İntifada 10-07-2010 12:42

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815389)
Arkadaşlar madem yarışmayı kazanmak istiyorsunuz öyleyse yeni konular açın.

bu listede kimin en çok konu açtığını biliyorsanız helal olsun dikkatli bir insansınız..

İntifada 10-07-2010 12:43

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815558)
Yeni konu açmakla oluyorsa bu iş şimdi açık ara öndeydik ama ismimiz bile geçmiyor... ;1

Konu açmakla bir alakası yok sanırım bu anketin... ;1 Başlığı okumadınız sanırım... ;1

ama sadece siviller katılabiliyor :(:(:(

Ukbâ 10-07-2010 12:45

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815559)
abicim balik bastan kokar hep yalcin baskanin isleri yönetimi sindirmis ondan icazet almadan kimse sesini cikaramiyor :)

:( Abi yapma böyle ya :). Millet despot şekilde yönetildiğimizi düşünecek. Sizde muhakkak farkındasınız ki etliye sütlüye karışmam ben. Coğunluğun kararlarına karşı Chp tarzıyla değil teslimiyet farkı ile olaylara müdahil olurum. Siz geçen günki kitap mevzusuna bir hayli kendinizi kaptırdınız. Yıllardır yanımda omuz omuza verdiğimiz stratejide saflar mı değişti ne abi derin güçler tarafından baskı altındamısınız. :)

Mavera 10-07-2010 12:48

bilemeyecegim artik yönetim icinde derin gücler mi var :).. bakiniz saydim noktalarin hatta virgüllerin efendisi tami tamina 102 kere su anketi tek secenekli yapalim buyurdu ama dikkate alan yok simdi o noktali arkadas isyan bayragi cekse haksiz mi :)

Ukbâ 10-07-2010 12:59

Yok haklıdır muhakkak . Ama ibrahim parcalanmadan yana asla tavır koymaz , olgun bir insandır kendisi .

Aslında bu oylama için üyelerin görüşleri alınabilir. İmkanda varsa tekliflerde çok ise tek secenekle de olabilir . Yalnız ben çok oy kullanmak isteyenlerin fazla olacağına inanıyorum.

Birde ibrahim kardşeimizin kızgınlığı eskisi kadar aktif değil o yüzden de listede pek başarı elde edemiyor ona kızıyor. :)

Mavera 10-07-2010 21:13

almiyle, özgün aldi basini gidiyor bu saatten sonra degisimler cok nadir olur ;)

Özgür Çağrı 10-07-2010 21:54

Listeye bak süper yav tam best of valla ben hariç hepsi yaşını başını almış üstadlar fena onur duydum yav söylemesi ayıptır :hihi2: Yarıştığım adamlara bak vay be :)

All times are GMT +3. The time now is 02:54.