Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   bu anlaşmayı imzlayanları protesto ediyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=141148)

Mavera 11-22-2010 00:50

Alıntı:

Kafa Ayarı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834022)
Atatürk olsa Türkiye Nato'ya girmezdi Hiçbir ülke alehinde karar vermezdi Kendi işlerini kendilerini görsünler bu ülkeyi kullanmasınlar derdi ;) Neden Atatürke getirdin konuyu anlamış değilim :)

Sen büyük ortadoğu projesini araştır ;) Akp çorum millevekilini dinle youtube tan sonra gel

ne demis corum milletvekili koyda izleyelim birde anlatta dinleyelim neymis bu proje, ne ise yarar...
hani erdogan icin ikinci atatürk diyorlar ya bende birincisi ne yapardi onu merak ettim :)

El Emin 11-22-2010 00:51

Alıntı:

Kafa Ayarı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834022)
Atatürk olsa Türkiye Nato'ya girmezdi Hiçbir ülke alehinde karar vermezdi Kendi işlerini kendilerini görsünler bu ülkeyi kullanmasınlar derdi ;) Neden Atatürke getirdin konuyu anlamış değilim :)

Sen büyük ortadoğu projesini araştır ;) Akp çorum millevekilini dinle youtube tan sonra gel

Bu arada sizde biraz türkçe egzersizi yapın bence.
Alehinde değil Aleyhinde.
Millevekili değil Milletvekili
Youtube tan olmaz bir kere o ayrı yazılmaz ve yanına geldiği zaman o "-den,-dan" olur.
İsterseniz yardımcı olabilirim.:)

Kafa Ayarı 11-22-2010 00:54

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834023)
ne demis corum milletvekili koyda izleyelim birde anlatta dinleyelim neymis bu proje, ne ise yarar...
hani erdogan icin ikinci atatürk diyorlar ya bende birincisi ne yapardi onu merak ettim :)

Şu kadarını söyleyeyim abd icadı ortadoğuda kürdistan adı altında büyük israili kurma amaçlıdır bil bakalım eşbaşkanları arasında kim var ?? akp çorum milletvekili tamda bunu söyledi aç dinle gösteremeyeceğim çünkü.

Erdoğan'a 2. Atatürk demek için hiçbir neden bulamıyorum Halkçıdır sadece halkı kandıran bir halkçı

Mavera 11-22-2010 00:56

bu ak parti corum milletvekilinin partide görevi nedir cok merak ettim :).. ama erdogan seni kandiramamis neden acaba ;)

İntifada 11-22-2010 00:57

birincisi ayarcı aga bop mop kalmadı piyasada...
ikincisi mustafa kemali karıştırmayalım konuya bende şimdi lozanı musulu kerkükü filistin cephesini koyarım ortaya sabaha kadar içinden çıkamayız...
Konu füze kalkanıdır...
VE bencede yanlıştır...

Kafa Ayarı 11-22-2010 01:00

Seneye eyalet sistemine geçince kalıp kalmadığını gösteririm size

Sonuç olarak füze kalkanının bu ülkeye en ufak yararı yoktur tamamen başka ülkelerin lehine olmuştur incirlik üssünden sonra 2.facia diyorum ben buna

Mavera 11-22-2010 01:03

Alıntı:

Kafa Ayarı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834028)
Seneye eyalet sistemine geçince kalıp kalmadığını gösteririm size

Sonuç olarak füze kalkanının bu ülkeye en ufak yararı yoktur tamamen başka ülkelerin lehine olmuştur incirlik üssünden sonra 2.facia diyorum ben buna

seneye secim var belki secimden sonra olur.. hem eyalet sistemi zararli birseymiki?..
yarari olmadigini bende düsünüyorum ama ne kadar zarari oldugunuda daha kestiremiyorum, zaman gösterecek..

Kafa Ayarı 11-22-2010 01:06

2.Sevr diyorum anla

Mavera 11-22-2010 01:08

Alıntı:

Kafa Ayarı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834034)
2.Sevr diyorum anla

o kadar yani..

İntifada 11-22-2010 01:09

Alıntı:

Kafa Ayarı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834034)
2.Sevr diyorum anla

1.si hakkında ne biliyorsun da ikinci yakıştırması yapıyorsun...
sen lozanda yanlış ara bir projeden öte gidememiş ve hiç bir hukuki geçerliliği olmayan sevrde bir şey bulamazsın...

All times are GMT +3. The time now is 07:25.