![]() |
Euro:2008-TÜRKİYE-Hırvatistan
İlk tebrik Başbakan Erdoğan'dan
A Milli Takımımızın Hırvatistan'ı penaltılar sonucu yenmesinden sonra Başbakan Erdoğan soyunma odasına indi. Terim'le kucaklaştı. A Milli takımın Hırvatistan'ı penaltılar sonucu saf dışı bırakması Viyana'da bayram havası yaşattı. Maçı tribünden izleyen Başbakan Erdoğan maç sonrası soyunma odasına inerek futbolcuları kutladı. Terimle kucaklaştı. Başbakan Erdoğan takımdan hiçbir zaman ümidini kaybetmediğini belirtirken Türkiye'ye böyle bir sevinç getiren oyuncuları tebrik etti. Fatih Terim A Milli takımın son saniyesine kadar galibiyet için mücadele ettiğini ve takıma penaltı çalıştırmadığını belirterek oyuncuları böyle bir psikoloji içine sokmak istemediğini söyledi. Terim bu takımın unutulmayacağını söyledi. |
Allah tan dennis baykıl gitmedi,yoksa afrk üstüne fark yerdik :D
Allah dualarımız kabul etti,çok şükür yendik. Viyana'yı tekrar Tek Bir sesleriyle inletmemiz çok güzeldi :'( |
Basbakanimiz ugurlu geldi zaten :-*
|
ne başbakanımız yüzündendi galibiyet nede platini yüzündendi.. galibiyetimiz ALLAHIN YARDIMI SAYESİNDE OLDU
|
hala silah atıyolar ne kafasız insanlar var >:( >:( >:( >:(
|
Alıntı:
|
Millet Taksim e akın ediyor :D :D :D Bir ben eksiğim .. :-X :-X :-X
|
Herzaman söylüyoruz bu millet düşmeden kalkmıyor. Bu milletin tek bilek tek yürek olması için ayağının bir kez tökezlemesi gerekiyor. Son maçlar kalbe zarar, birde ilk golu biz atabilsek kalbimiz rahata erecek
|
maganda kurşunu yicem diye ödüm kopuyor (allah korusun)
|
babamda kızılaya gitti beni götürmediler :'(
|
All times are GMT +3. The time now is 19:36. |