![]() |
En Çok Rastladığınız Üye: AY IŞIĞI, dilemma,ÜMİT-AK, ak kelebek,Azra,[O]bjektif,
En Sevimli Üye: Azra,ümmü seleme,neşe, :ayutandım::ayutandım:teşekkür ederim siyahgül:çiçek: |
ümit ak...siyahgül abla teşekkürler;1
|
En Aktif Üye: ishakyilmaz,FarukARSLAN,K@RFeZ,reyAKbay,adem etyemez,türk_of_the_TOON
Eyvallah sağolasın siyah gül abla :) |
sevgili siyahgül, enlerinde yer verdiğin için teşekkürler..:çiçek:
|
Alıntı:
|
KaraEsref
En Daimi Üye: .Politikacı, Siyah Gül, Duyguseli, Ak Kelebek, Ümmü Seleme, Yalçın, Feyza, Özgün İrade, Neşe, Ak Türk En Efendi Üye: Neşe, Dilemma, K@rfez, Tarantula, Dirilis.F, Demir Ex, objektif karaeşref enlerin arasında yer verdiğin için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum çok saol +1 |
ÜMİT-AK
En Yardımsever Üye: Ak_Kelebek,neşe,[COLOR=purple] En Sabırlı Üye: .......Neşe,[/I][/B]Gölge, En Kendine güvenen Üye: .......neşe,Özgün İrade En Anlaşılır üye: .......neşe,NuKeR,Ümmü_Seleme,bur-AK,Beyazgülüm,Feyza[FONT=Georgia] başkanım enlerin arasında yer almak çok güzel helede böyle güzel kategorilerde yer verdiğin için ayrıca teşekkür ederim+1 |
siyah gül
En Sevimli Üye: [COLOR=navy]Azra,ümmü seleme,neşe, canm arkadaşım enlerinde unutmayıp yer verdiğin için çok teşekkür ederim +1 |
Alıntı:
Ya özür dilerim ben bu mesajlarımı değiştirirken neden başka mesaj olarak kaydediyor bunları... :şaşkın: :ağla: :şaşkın: |
beni unuttun mechul ben bakkal manav marketteyim unutuyorsun süle bakım
|
All times are GMT +3. The time now is 18:03. |