![]() |
öyleymis :)
|
Ukbayı bire bir yapabilmişsin abi tebrik ederim..:)
Ama benim taklidimi yapamamışsın lakin şu kısıma bittim ; "artık sana inanmıyorum hep vaat hep vaat ben görmek istiyor artık icraat!" Bu son kısım çok sansasyonel ; "tamam o zaman yavuzu değil beni dinlenme tesislerine çağır, o zaman eskisi gibi olabiliriz" ;D Bu ukba yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı erkekliğimize bile nerdeyse laf gelecek.. Sayın karaca artık bırakın şu sıcak mesajları bu forum bu kadar şaibeyi kaldırmaz..;D Ya beğeni ile yazdığına bakar mısınız? "Alemsiniz siz vaktim kısıtlı o yüzden cevap yazamıyorum bu sıcak mevzulara." :D yeter artık ama çok oldun efendi...Bu ne böyle sıcakta sıcak.. Aaaa :D Bildiğin diyarbakırın safkan delikanlı erkeğiyiz ben yavuz gibi öyle dinlenme tesisi falan gelemem..;DMavera gibi sahillerde bir erkekle dolaşamam...;D |
Bu arada ayşe berrayı sanki bir yerden tanıyorum sohbetimiz olmuştu herhalde ondan oy vermiştir...Karışmayın eski üye işte..:)
|
Türk Demokrasi tarihinde Yavuz ve El Emin gibi dava adamlarını görmek güç, yeryüzüne bir kaç adet serpiştirilen bu güzelim insanlara sahip çıkalım.
Altı üstü bir yarışmaydı ne hale sokmuşsunuz mevzuyu :) sahil kenarında gezinme Mavera yani Ahmet hocamın fikri idi. Tesisde buluşma Yavuzun bir çok bahanesinin içine ekilmiş zoraki mekan olarak kabul edildi. Sıcak soğuk demeden ak hizmetlerin gönüllere işlenmesi için zaman harcayalım . Rahat bırakın beni :) |
Desene abi senin bu vaziyetine sebep olan hep ahmet abi..:)
Sahil kenarı falan hiç iyi fikir değil.. Şimdi gitar çalıp mustafa ceceliden bekle şarkısınıda söylemiştir..:) Ben bu forumdan fena tırsttım..Yarından itibaren girmiyorum..:) Yavuz abiye söylediklerim; "Tesis,Çorba...Hiç iyi bir şey gibi gelmiyor.. Mesele yemek olsa adam burjuva ahtapot yedirir..:) Neden çorba..Neden sıcak bir yemek.. Ve neden tesis.. O kadar lüks lokanta restoran varken.." |
Alıntı:
|
Alıntı:
Her gün yeni biri ortaya çıkıyor.. Çok sansasyonel...;D |
muhammed adam sıcak beden arıyor...
ortak noktası olan insan arıyor :) maverada nurcu değil ki ortak noktaları ne acaba... |
Alıntı:
Sen ortak noktanın az olmasından yırttın bende nurcu olmaktan.. Ahmet abi kaldı yine..:w::w::w::w: |
mavera hizbullaha katılacakmış diye duyduk :p
|
Alıntı:
|
|
Yalçın abi böyle sıcak bir konunun üstüne beğeni puanı gibi soğuk bir hediye gitmiyor.
Mazallah üşütürüz..Kontör isterük...:) |
ne oluyor la burda bu el eminin oylar nasil artiyor.. bu arada yalcin abi su sahil olayini niye söyledin bakalim :)
|
bu oylar ne iş yav(:
|
Zekten getirdiklerimi unutmayın ordum darbe yapacaktır ;D
Zek-Der |
oyum zaten belliydi beklemeye gerek yok dedim ve kullandım...
akıncı34 kardeşime... |
1 oy daha geldi şükür :w:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
dimdik ayaktayız.. Sevilmek için sahile falan gitmeyede gerek yok :) |
sahil ne iş la;D
|
akıncı hadi iyisin...ne ikram ediyorsun gelenlere....
|
sahil deyince benden izin almanız gerekir...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Pek masum bir şeyler çağrıştırmıyor..:) Bu kavramları yoldan geçen beş kişiye söyle nakit üçü kaçar veya saldırır.. Yani çok masum ama ne olsun işte..:) |
mavera muhammed yakaladıya bi yerden seni daha bırakmaz :)
|
Alıntı:
-Sayın Mavera size sahilde hangi parçayı çalıp söyledi? -Mustafa ceceli-bekle... Yok aralarında geçen muhabbetide aktarırdımda..Lanet gelsin şeytana diyor yazmıyorum..:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada istersen sana gitar calmasini ögretirim, simdilerde de saza merak saldim yavas yavas tingirtmaya basladik.. |
denize falan girmediniz değilmi ağabey ?
|
Alıntı:
Ukba dünya ahiret abinde uzayda yakalarsan ne olacak.. Tabi sende işini biliyorsun malum uzayda hayat başlayacak ya ...ahh senin kedi canını.. Abim diyenleri çok gördük biz..:) Alıntı:
Off saz çalmaya başlarsan artık sayın karacaya erkan oğurdan yarim senden ayrılalı parçasını söylersin o zaman tam tadından yenmez.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Açık ara önce giden akıncı:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Biz bu sahil olayını çözelim hele..:) |
Alıntı:
|
biz resimleri koyduk, yorum kamuoyunun ama bende sana dair bomba haberler var :)
|
Alıntı:
Sahilde göz göze diz dize pozlarım yok rahatım...:) |
All times are GMT +3. The time now is 16:05. |