![]() |
abi dönemiyorum mesaj kutusu dolmuş boşaltmadan cevap yazamıyorum telefonla silme işini beceremiyorum dediğin konuyla ilgili benim bir bilgim yok ben açmıyorum
|
ben zaten haydarpaşadan direk eminönüne geçtiğim için no problem .
zaten o gün sabahtan gelip fatihe gideceğim :) |
ben geceye kalamam...
ertesi gün iş var malum 12'de ayrılırım sizden...:) |
abi nasil yapacagiz söyle bir durum var ben saat 10 da sabiha gökcende olacagim oradan servisle bayrampasaya gececegim, valizleri dayima birakacagim 12 gibi senle bulusmamiz lazim hem senin su teli kaydederiz hemde bir kac alisveris yapariz aksamda beraber geceriz tabiki sana uyarsa..
|
Ben çalışıyor olmasa idim, sizi misafir edebilirdim...
|
bekir pazar günü calisiyormu.. pazar günüde istanbulda olacagim gelmisken, onuda görelim..
belki pazar günüde görüsürüz yada hep beraber su akincilarin gittigi kudüs gününe gideriz hatta ben simdiden sakal birakayim ki ortama uysun :).. sonra orada bu adam sakirt diye beni hedef göstertirler :D |
panpa ben cumartesi izinliyim...
pazar çalışıyorum... cumartesi 4 5 gibi buluşabiliriz seninle... |
hatta daha erken bulusuruz 2-3 gibi olabilir ben seni arayacagim.. dayimin eve valizi birakacagim, ev gecen geldigin yerde kartaltepe de.. bir metro duraginda bulusur takiliriz..
|
hadi bakalım :)
Ne bu baş başa kalma isteği anlamadım ya neyse Parolada telefonu kayıt ettirmek Nereye ceksen gelir yani :) |
Alıntı:
Kartaltepenin neresi la :) |
metro durağıda ilginçmiş yer altı falan hmm
|
Alıntı:
|
Alıntı:
aslinda senin isin yoksa senide arariz, sende takilirsin bizle öyle gizlimiz, saklimiz yok :) |
forumistanbul'da buluşak...
|
Not; Herkesten birer tane muhabbet guşu bekliyorum yüzsüz şekilde haberiniz ola ;D Yoksa valla güvercin kovalarım oralarda ;ı:
|
Alıntı:
Ziya Şark da yemekde yedin mi :) |
ben takılmayayim ya :)
Size iyi takılmalar yanlış hatırlamıyorsam beyazıtta bi ts clup var oradan alırsın ne alacaksan |
Alıntı:
|
Alıntı:
Birbirimizi görmüş olabiliriz :) Yukarı lunaparkada çıktın mı :) |
ibrahim abi asagidakilerden hangisi yakin bize oraya gideriz..
TSCLUB İSTANBUL İSTANBUL CD. AKIN İŞ MERKEZİ NO:22 BAKIRKÖY / İSTANBUL TEL:0 212 542 64 61 TSCLUB MECİDİYEKÖY PROFİLO AVM YANI GÜLBAHAR MAH.CEMAL SURURİ SOK FATİH İŞ MERKEZİ NO:4 MECİDİYEKÖY / İSTANBUL TEL:0 212 272 43 64 TSCLUB PENDİKDOĞU MAH. NAMIK KEMAL CAD. NO:23 İSTANBUL TEL:0 216 511 29 36 TSCLUB GÜNEŞLİ EVREN MAH.GÜLBAHAR CAD.ATAHAN NO:2 GÜNEŞLİ/BAĞCILAR/İSTANBUL TEL:0 212 651 61 55 |
Alıntı:
ama bayrampasa cok güzeldir.. belki dayimi tanirsin kendisi bayrampasada emekli imamdir, gecen secimde sp bayrampasa belediye baskan adayiydi ve eski ilce baskani.. |
Alıntı:
beyazitta bir magaza var ama direkt ts club degil oralarda fazla cesit olmuyor.. bagcilara gideriz nede olsa epinin mekani :) |
Alıntı:
Muhtemelen afişlerini görmüşümdür ;) Parkadada iyidir... Meleklerin resmini çektiğim yerde ora idi :) |
epinin evi nere güneşli nere yav :)
|
güzel bir yer bayrampasa.. ayrica hüseyin bürge ninde Allahi var cok güzel yapti sehiri simdi milletvekili olarak hizmet veriyor..
sirin, muhafazakar ve samimi bir yer ama ne bileyim gaziosmanpasa icin ayni seyi söylemem.. |
Alıntı:
|
Kartaltepedeki metro Mecidiyeköye gitmez :)
Önce kabataş, sonra ordan füniküler ile taksim, ordanda metro ile Mecidiyeköy :) |
ben o kadarini bilmem :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Zaten kartaltepedeki metro kabataşada gitmez ;D;D Önce zeytinburnu veya aksaray, ordan tramvay ile kabataş ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende geleyim mi la :D
burası leş gibi hamsi kokuyor diye bağırırım ;D dayak yemek orucu bozar mı ;D |
Alıntı:
|
ahmet abi istanbul'da nerede kalacaksın özelden bi yaz bana iftarda olmasa bile başka bi zaman kesin görüşelim : )
|
Alıntı:
|
Arkadaslar evim ulu camiye de foruma da ziya sarka da yakin buralarda oturan arkadas varsa bulusuruz
|
oyş şimdi tırstım la bu ne böyle lost gibi herkesin bağlantısı çıkıyor bir yerlerden..
|
Daha önce de yazdım.. Uygun bir iletişim telefonu ve yerin tayinini tam olarak özelime gönderirseniz gelmekten büyük bir onur duyarım dostlar..;)
|
Gelecek olupta,ismi listede olmayan varsa bildirsin.
|
All times are GMT +3. The time now is 00:21. |