![]() |
***Nisan ayi icin Enler baslamistir***
oguz teşekkür ederim ;) +1
|
oguzcum teşekkürler :-*
|
enlerinde bana yer veren vermeyen arkadaşlar teşekkür ederim
saygılarımla |
teşekkürler oguzcuğum
saolasın.... |
Oğuz saolasın kardeşim...
|
Oğuz teşekkür ettim.
|
Konunun yarısı teşekkür (:
|
Alıntı:
Oğuz teşekkür ederim..Sayende açtık msneyi.. ;D enlerine layık gördüğün için teşekkür ettim ablacım.. :) :) :) |
Oğuz saol kardeşim ;)
|
Alıntı:
|
oguzdesouza +1 versem mi vermesem mi :D
hadi vereyim vereyim geveze seni :D |
Oğuz kardeşim çok teşekkür ederim, varol...
|
Teşekkürler oguzdesouza kardeşim (+) |
oğuz ablası çok teşekkürler. canım kardeşim :)
|
Alıntı:
|
oğuzdesouza teşekkür ederim
|
ha_lee,duyguseli,mavera,efser,LüGaT,Ümmü_seleme,og uzdesouza ve Dolunay Kadim başkanım hepinize sonsuz teşekkürler...
|
Oğuz enlerinde banada yer verdiğin için teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
enlerinde yer veren vermeyen arkadaşlar
teşekkürler |
mavera abi sağol
|
En İyi Aktif Üye: tayipleyiz,romakudüs,KAmusalmışş,
En İyi Yardımsever Üye:Dolunay Kadim En İyi Ciddi Üye:Abdullah Kaç,Necip Fazıl En İyi Şair Üye:Ayşe Berra,Necip Fazıl,Ngereklinsan,Hüdai,Hoge Mera,Nazende En İyi Çok Rastladığınız Üye:dildade,Black Metal,jonathan749, En İyi Sevdiğiniz Üye:(Herkezi seviyorum ama bunlar başka)Ayşe Berra,Ümmü Seleme,Dolunay Kadim,Abdullah Kaç,ismihan,bayonet,Nazende,sümeyra,RDönmezs,duygu seli,Faruk abi,romakudüs, En İyi Fanatik Üye:Oğuzdesouza,duyguseli,ümmü seleme En İyi Geveze Üye:duyguseli, En İyi Kibar Üye:suskun prenses En Kaba Üye:fatih44 En İyi Daimi Üye:kelebek, En İyi Hızlı Paylaşım Üye:nusret En İyi Sinirli Üye:ümmü seleme En İyi Kültürlü Üye:yalçın abi En İyi Bayan Üye: Ayşe Berra,fütüvvet,Nihal.1990,gül_34,dilek,Türkiye için Ak parti,Ümmü Seleme,ismihan,Hıfz-ı Lisan,bayonet,Nazende,sümeyra,duyguseli,tugba_007, nagihan, EnİyiErkekÜye:RDönmezs,Faruk abi,romakudüs,oğuzdesouza,Black Metal,Yavuz Ertürk,tayipleyiz,Benide Kapatın,oturanboğa,akparti Selçuklu, Bazı arkadaşlar aklıma gelmemiş olabilir.Lütfen kusura bakmayın... |
Alp çok teşekkür ettim ama sen benden daha gevezesin.. :P ;) ;D
|
Alıntı:
|
oğuz teşekkür ederim Allah razı olsun :)
|
En İyi Ciddi Üye:Necip Fazıl,Lügat,Nusret,yalçın
En İyi Çok Rastladığınız Üye:gülsima,lal85,Türkiye için Akparti,politikacı,KaraEşref ozgun_genc (Her an her yerde rastlıyorum ya :) ) En İyi Şair Üye:Necip Fazıl,Ayşe Berra En İyi Sevdiğiniz Üye:Yeniden,eddie,Türkiye için Akparti,politikacı, Mavera,ozgun_genc En İyi Karizmatik Üye:Mavera,ozgun_genc En İyi Kibar Üye:hıfz-ı lisan, Ümmü Seleme En İyi Bayan Üye:sümeyra,duyguseli,Ravza Rüveyda,parabol En İyi Erkek Üye:Mavera,ozgun_genc,Necip Fazıl,Nusret,Alemdar,Engineer,Hüdaverdi,Lügat En İyi İmza:[color=navy]Alemdar En İyi Rumuz:[color=navy]Mavera,hipermuhafazakar_sağlıkçı [color=black](En iyi rumuzda sırasıyla üç şeyi dikkate aldım. Farklı olacak,kulağa hoş gelecek,anlamı güzel olacak.) En İyi en yarışmacı üye:[color=navy]Black_metal, ozgun_genc En İyi en erkek sanılan üye:politikacı,eddie En İyi en kafa açan üye:yalçın En komik üye:KaraEşref |
Teşekkür ettim Enfal hanım.. ;)
|
Alıntı:
eee en iyi erkek sanılan üye diye bir seçenek varmıydı :D :D |
Aksavaşçı ve Enfal teşekkürlerimi sunarım... ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sen gitmiyo muydun?.. Bu ay yapmam belki enleri. Yaparsam da 'en iyi geveze üye' yi çıkaracağım listeden. İnsanın psikolojisi bozuluyor kendini orda görünce. Bu şıkka geçen enlerde duyguseli'ni yazmıştım, kendisinden özür diliyorum. Başına gelince anlıyo insan :)
|
Alp teşekkürler ablası ;) ;)
Enfal teşekkür ederim. ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Enfal...saolasın çok mutlu oldum...Abine örnek göstermek lazım seni (:
|
enfal teşekkür ederim..onur duydum listende olmaktan
|
Aksavaşçı, t[color=blue]eşekkürü bir borç bilirim... :)[/color]
|
En İyi Aktif Üye: mavera,özgüngenç,engineer,ümmüselme,benide kapatın,ak kelebek,hüdaverdi,duyguseli,tayyipleyiz,RDönmezs, birbaşka
En İyi Yardımsever Üye: acizene44,access En İyi Ciddi Üye: necip fazıl En İyi Şair Üye: karaeşref En İyi Çok Rastladığınız Üye: politikacı,hüdaverdi,özgüngenç,mavera,ümmüseleme,b enide kapatın(faremi çevirdiğim heryerdeler :) ) En İyi Sevdiğiniz Üye: az da olsa muhatab olduğum herkes En İyi Fanatik Üye: hüdaverdi,RDönmezs,oğuzdesouza,oturanboğa,politika cı,illegal En İyi Tatlı Başbelası üye: politikacı,findukgüzeli ,türkiye için akparti En İyi Geveze Üye: ben sanırım:) En İyi Karizmatik Üye: parabol,birbaşka En İyi Kibar Üye: yalçın,tayyipleyiz En Kaba Üye: oturanboğa En İyi Komik Üye: oturanboğa,hüdaverdi En İyi Daimi Üye: ümmüseleme,mavera,akkelebek En İyi Paylaşımcı Üye: benide kapatın,mavera,hüdaverdi,ümitlibekleyiş,hasretim,n usret En İyi Sevilen Üye: dolunaykadim,duyguseli,mavera,benide kapatın,hüdaverdi(hemen her listede isimleri var) En İyi Sevimli Üye: politikacı,badeesna,duyguseli,findukgüzeli,birbaşk a,türkiye için ak parti En İyi Sinirli Üye: RDönmezs En İyi Sabırlı Üye: yalçın,mavera,dolunaykadim En İyi Sakin Üye: yalçın,enfal En İyi Bayan Üye: bu alanda pot kırabilirim :) En İyi Erkek Üye: bu alanda da... :) En İyi İmza: oturanboğa,hüdaverdi,politikacı bir de ben:) En İyi Nick: romakudüs,oturanboğa,benide kapatın En İyi Efendi Üye: en hanımefendiler: ayşeberra,enfal, En Muhalefet üye: rikopaşa En Bilimsel üye: özgüngenç En iyi en küçük üye: politikacı listede ismini görmek isteyip de göremeyen varsa affola |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 10:09. |