![]() |
|
|
|
Eşref Ziya ...Kurşuna sitemm...
unnamed...akıncı..hüdaverdi...ve foruma girmeyen can arkadaşım feyzama gelsin;1 |
|
|
|
Ahmet KAYA - Kaçakçı Kurban...
|
Cem Adrina- Kan Revan İçindeyim...
Böyle olan herkese =))) |
ebru gündeş ....hani..bana gelsin :(
|
güzel bir şarkı hoşuma gitti...
beritana gelsin, canı sıkkın galiba... neşelendirsin...
|
Kolpa - Son NEfesim...
|
Ahmet kaya-metrisin önünde
Ahmet kaya severlere.özellikle asi isyankara.. |
|
Leyla ile Mecnun'u izliyorum... :) Akıncı34 kardeşime armağan olsun, işi gücü unuttuk... :) :)
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
|
tarantula ya gelsin....:güzel:
|
orhan ölmez su misali..
|
|
|
Bu saate bundan başkasını dinlemek haram..
|
saat sabah 05:06 yine anlamsız bir hırs düştü içime sinirle karışık... varsa uyanık kimse gelsin yoksa gelmesin kimseye... |
Hardcore rap budur !!! bundan sağlam bi parça yapılabilemeyecek !!! çöktü gece dert bu hece!!! kendime gelsin kendime !!! |
|
Kimseye !!!
melankoli bittiğinde savaşmanın vaktidir savaşmanın vakti demek ele geçirmek vaktini ben kolpayım sen adamsın bu kimin taktiri? hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin tek kalınan noktalarda dostları hep yanılmış mı ? kimin kalbi çalınmıştır benim kalbim alınmıştı çalınan bisikletimi çalan çocuk fanım çıktı bunun adı kazanmaktır yapana dek canım çıktı artı millet anlamıyor her karesi kan kokuyor İstanbulun yani burda herkez ağır oluyor ben ölmeyi istemiyom fakat garip hissediyom öldürterek intahar et hiç bir yerim ağrımıyor check up yaptırmaya korkuyorum madam salvodur sözel güç ahali yani what up burda herkez kolpa burda herkaz adam susarsan iyi edersin yol görünce tamam |
(Önsöz) Gülşen... severse soldan,silerse sağdan inersin hoppa...
|
Orhan Gencebay - Aklım Takıldı...
O' na gelsin... |
Şebnem ferah hoşcakal
|
pala Tayyip dinliyorum....su an..
|
İsmini duyduğumda dilim tutuluyor Kalbim deli gibi çarpıyor İçimi titreten tribündeki o FENER sesi Aklımı başımdan alıyor |
|
|
|
All times are GMT +3. The time now is 18:50. |
|