Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=222)
-   -   ^^^^Mayıs Ay'ı En Üyeleri Başlamıştır^^^^ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=100454)

Ertuğrul ÖZGÜL 05-22-2009 14:44

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 619028)
En Karizmatik Üye: .......Yalçın KARACA,Abdullah KAÇ,Kara eşref,Adem etyemez,Dolunay,Kadim,Türk_of_the_Toon,[/COLOR]
Düş Hekimi,Müjdat,Ressam

En Paylaşımcı Üye: .......Türk_of_the_Toon,K@rfez,Mechul,adem etyemez,gökmen,ümit-ak,aeo92,

Allah razı olsun kardeşim enlerinde olmak güzel....:)

DadaşAkp 05-22-2009 14:45

En Heyecanlı üye: ....... gençdadaşlar,bryan, gençdadaşlar kalpten gitcem şimdik :w:

Teşekkürler

Tarantula_ 05-22-2009 14:47

Siyah Gül ve Ak_Kelebek

En'lerinizde yer verdiğiniz için teşşekür ederim.

:gül::gül::gül::gül::gül::gül::gül::gül::gül::gül:

DadaşAkp 05-22-2009 14:47

En sevgdiğim üye:Ak_kelebek,Duyguseli,Dilek,Neşe,KaraEşref,Gönülden,AY IŞIĞI,Dilemma,Fatmanur, Feride,çilik,YALÇIN KARACA,can dostu
kısacası tüm forum

arkadaşlarım arasında ben yokum:utangaç:

Feride 05-22-2009 14:48

Siyahgül teşekkürler..:gül:

Zeynep 05-22-2009 14:49

En Kibar Üye: .......Yalçın KARACA,Canan ERDOĞAN,Siyah_gül,Turkuas,Leyal,Zeynep,Gönülden,ad em etyemez,
En Sevimli Üye: .......duyguseli,siyah gül,dilek,ay ışığı,eva,zeynep,azra,leyal,tarihsever,feyza,ferid e,çilik,nazlı,beritan

Sevgi ve saygılar bizden çok teşekkürler Ak kelebek :)

Feride 05-22-2009 15:01

Alıntı:

[En Tatlı Başbelası üye: .......duyguseli,çilik,tuğbaph,tarihsever ve feride,Neşe;D

En Daimi Üye: .......Yalçın KARACA,Siyah gül,ay ışığı,demir_ex,adem etyemez,tarantula,ümit-ak,bur-Ak,Can_dostu,Son,feride,feyza,gölge,hipermuhafazak ar,gökmen,Ruh-i zar,

En Sevimli Üye: .......duyguseli,siyah gül,dilek,ay ışığı,eva,zeynep,azra,leyal,tarihsever,feyza,ferid e,çilik,nazlı,beritan

[/I][/COLOR][/B]

Ak_kelebek canımsın. Çok saol: ) Enlerinde yer verdiğin için teşekkürler..:gül: :gül: :gül: (Daha ne yapayım bilmiyorum ki: ) )

reyAKbay 05-22-2009 16:05

Alıntı:

En Çok Rastladığınız Üye: .......Yalçın KARACA,Siyah gül,Ay ışığı,Demir_ex,tarantula,Adem Etyemez,Mecul,Gökmen,Beritan,aeo92,Yusuf Yüzlü,bryan,duyguseli,gençdadaşlar,İshak Yılmaz,Nazlı,Selsebil,Azra,ReyAKbay,dilemma

En iyi Kullanıcı Adı: ....... Abdullah KAÇ,Dolunay_kadim,düş hekimi,leyal,ReyAKbay,Morte

Teşekkür ederim:saygılar:

YuZaRSiF 05-22-2009 22:21

Alıntı:

En Çok Rastladığınız Üye: .......Yusuf Yüzlü

Arkadaşlar unuttuklarım var ise hakkınızı helal edin inanın aklıma gelen herkesi yazmaya çalıştım.

Sevgi ile...

Bu değerli mesajında bana da yer ayırdığın için çok teşekkür ederim .

Gökmen 05-22-2009 23:26

Enlerinizde yer almak ayrıcalıktır Siyah Gül ve Ak_Kelebek teşekkür ederim, Duyguseli sanada ayrıca teşekkür ederim, "Halk hak ettiği ile yaşar" siz hak ettiniz :evet:

All times are GMT +3. The time now is 10:10.