Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Ağustos Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=133971)

Hakan Özkan 08-31-2010 18:27

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793652)
Hakan üsdat bu Ukba yenilikler pek açık değil...oylarınızı hazmedemiyor muhterem :)
Banlamak mı :neki: açık referanduma gitsek kazanabilirmiyiz acep :)

:w::w: Bu ara bir haller var yorgun düşüyor hiç hoşgörülü değil. Şikayet ettiğimi görmesin yalnız. İki referandumu bu beden kaldırmaz Canan hanım hele birini atlatalım zaman geçmeden düşünelim bu fikri . :)

Gönülden 08-31-2010 18:40

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793655)
:w::w: Bu ara bir haller var yorgun düşüyor hiç hoşgörülü değil. Şikayet ettiğimi görmesin yalnız. İki referandumu bu beden kaldırmaz Canan hanım hele birini atlatalım zaman geçmeden düşünelim bu fikri . :)

Siz ortada yokken o atıp tutuyor üsdat bırakın görsün :) isyan var isyan :w:
Şu referandumu geçtik geçtik yoksa ikinci referandumu yeniliklere kapalı bir anayasa ile oylamaya sunamayız :) bu Yalçın üsdat bizi görevden alıp sürgüne gönderir

El Emin 08-31-2010 22:26

Hop ne oluyor! Birileri bana ve furkan'a haber vermeden isyan mı yapıyor...
Bizsiz devrim mi olur isyan mı olur..Hadi ben görmemezlikten geliyorum ama furkan görünce kızmasın. :D

Özgür Çağrı 08-31-2010 22:31

Bizsin isyan hareketi ha bu devrimcilere hakarettir :hihi2:
İsyanınızı tanımıyoruz

Asi_isyankar 08-31-2010 22:38

Adem Etyemez'e Oy'umu kullandım, şu son günde...

El Emin 08-31-2010 22:52

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793803)
Bizsin isyan hareketi ha bu devrimcilere hakarettir :hihi2:
İsyanınızı tanımıyoruz

:) Ver ateşe körüğü...

Gönülden 09-01-2010 01:57

Ağustos ayı için ay'ın üyesi anketimiz sona ermiştir...

Ayın yıldız üyesi : Ertuğrul Özgül
Ayın Ak Üyesi : Hakan Özkan
Ayın Üyesi :Minikkelebek

Bu listede olup kazanmaya hak kazanan ilk üç arkadaşımızı tebrik eder daimi olarak yorumlarıyla formumuza zenginlik katan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz :çiçek:
Anketimize katılan ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlara sonsuz minnet olsun ...
Birinci ve ikinci olan arkadaşlarımız telefon numaralarını yönetimdeki bir arkadaşımıza gönderdikleri takdirde hediye konuşma süreleri yüklenecektir...3. olan arkadaşımızın da beğenileri en kısa zamanda verilecektir....

Yeni anketimiz formumuzda son zamanlarda aktif olup yorum ve paylaşımlarıyla bizlerle olan yeni arkadaşlardan oluşacaktır...selametle

Mavera 09-01-2010 02:05

dereceye giren arkadaslari tebrik ederim.. bu arada haddime degil ama bedevi, matilla, IKRA gibi yeni nesil ak gencleride listede görmek isteriz..

Gönülden 09-01-2010 02:15

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794034)
dereceye giren arkadaslari tebrik ederim.. bu arada haddime degil ama bedevi, matilla, IKRA gibi yeni nesil ak gencleride listede görmek isteriz..

Muhterem altta düşdüğüm nota bak :utangaç:

İntifada 09-01-2010 03:24

nun reyiz...
şu mesajı taşıma olayını bana bi öğretsene...
url mi ne soruyo hep...

All times are GMT +3. The time now is 22:23.