Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Mayıs Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148338)

Mavera 05-02-2011 01:35

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890338)
Yav ben bu tür konularda çok hassasım hiç sevmem oldum olası bu tarz şeyleri..
Zaten bana o tarz ve tek seçenekli sorular geldiğinde hep kim bana daha çok para verirse onu diye cevaplar verdim..:)

Sana niye oy vermediğime gelince "selamun aleykum abi" diyorum "bilahare aleyküm selam derim" diyorsun...:w::w:Fena gıcık kaptım yav..Allahın selamını bile vermeye artık korkuyorum.:hihi2::hihi2::hihi2:

bende bilahare su kirli camasirlarini piyasaya süreyim :).. ben mesgul adamim seninle chatlesecek zamanim olmuyorki ;D;D

Mavera 05-02-2011 01:36

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890340)
la ne kırılcam ya...;D
vermeyen vermez...
çokta tın...

gel seninle anlasalim al gülüm, ver gülüm yoksa 0 oyla madara olacaksin gerci sen kendine oy verirsin, kendini begenmis :karizmatik:

El Emin 05-02-2011 01:39

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890341)
bende bilahare su kirli camasirlarini piyasaya süreyim :).. ben mesgul adamim seninle chatlesecek zamanim olmuyorki ;D;D

:) Ohh şimdi rahatım sen bilahare dediysen hiç olmaz..:)Bilaharelerin 99999 yılına odaklı..:)

Hem sen mehmedi görünce beni arkamdan bıçaklamıştın unuturmuyum onu..
Seninle fena davamız var abi..:)

Mavera 05-02-2011 01:40

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890343)
:) Ohh şimdi rahatım sen bilahare dediysen hiç olmaz..:)Bilaharelerin 99999 yılına odaklı..:)

Hem sen mehmedi görünce beni arkamdan bıçaklamıştın unuturmuyum onu..
Seninle fena davamız var abi..:)

dur bana memedi hatirlatma :ağla::ağla: asil bu ankette o olacakdi sen gör bak, neler oluyordu :)

El Emin 05-02-2011 01:41

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890344)

dur bana memedi hatirlatma :ağla::ağla: asil bu ankette o olacakdi sen gör bak, neler oluyordu :)

Bende özledim ya acaba ergencim ne yapıyordur şimdi..:)
Şimdi rüyasında deniz gezmişle kabeyi tavaf ettiğini görüyordur..:w::w:

İntifada 05-02-2011 02:40

ah akifim ah :)
hizmet abilerinin eve dominostan pizza söylediklerini iddia edecek kaç adam var bu hayatta...

Neşe 05-02-2011 10:01

Böyle bir listede karar vermek çok zor buyüzden ay sonuna doğru oyumu kullanacağım.

Terennüm 05-02-2011 10:17

arkadaşlar seçiminizi benden yana kullanırsanız..
vaadlerim şunlar:)

mazot almak isteyene üste para vereceğiz:)
kişi başı milli geliri kişilerin hesablarına yatıracağız:)
galatasaray küme düşmeyecek:)
fenerbahçe Türkiye kuapsını alacak:)
beşiktaşta demirören saltanatı bitecek:)
artık erkeklerde hamile kalabilecek:)
ankarayı marmara ve karadebnize bağlayacağız:)
ve bir de çılgın projem var tabi ilerleyen günlerde bunuda açıklayacam hatta her hafta pazartesi bir proje açıklayacağıım:)

sloganımız şu:

sé realista, pide lo imposible.

yani:gerçekçi ol imkansızı iste - che guavera
:D

Ukbâ 05-02-2011 10:56

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890034)
Dün itibari ile büyük bir törenle cemaate katıldım, çok mutluyum ve aşırı feyz aldım ;ı:;D

Törenden haberimiz olmadı Nusret. :) Milis kuvvetleri cemaate dail olabilmesi için hoşgörü köpüğünde banyo yapması lazım :) Ayrıca listeye baktığımızda cemaat mensupları çok geride demekki kartel basının baskıları işe yarıyor. :)

Liste çok sağlam . Karar verirken online olma sürelerini dikkate alırsak isabetli hareket etmiş oluruz.

unnamed 05-02-2011 11:00

cemaat dayanismasini kest....;D

All times are GMT +3. The time now is 21:49.