Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Zaman’ın Derdi Ne? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159206)

Terennüm 01-25-2012 22:22

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 983740)
burdan okyanus ötesine selamlar saygılar :saygılar:

"Avustralya hükümetinden Türkiye'ye sitem dolu açıklama: Lütfen okyanus ismi vererek konuşun, üzerimize alınıyoruz."

Özgür Çağrı 01-25-2012 22:24

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 983734)
yok be olum :) kursa bile gidemedim 2 gün halısaha maçında tırnağı morarttık yine o kadar yol gidemem...

anaaa başbakan zaman gazetesinin 25.yılı töreninde konuşuyor açın trt haberi

hadi yav geçmiş olsun geleydin iyi olurdu
kokuşmuş çürümüş yargı sistemini protesto ederdik :)

Özgür Çağrı 01-25-2012 22:25

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 983747)
"Avustralya hükümetinden Türkiye'ye sitem dolu açıklama: Lütfen okyanus ismi vererek konuşun, üzerimize alınıyoruz."

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...nnsylvania.png

tam olarak buraya :saygılar:

İntifada 01-25-2012 22:27

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 983751)
hadi yav geçmiş olsun geleydin iyi olurdu
kokuşmuş çürümüş yargı sistemini protesto ederdik :)

yav akşam 6 da çıkılıcak ertesi gün dönülecek nereden baksan 10-12 saat yol,havalar buzlu ve karlı...
çok vahim sonuçlar doğurabilir düz yoldu zor yürüyorum şu an o daracık otobüste felç olurum...

ama belki araba kaldıran olur :)
atlar gelirim :)

manifesto 01-26-2012 01:05

Klasik cemaat eleştirisi yıllardır aynı eleştiriler.Kendileri bir baltaya sap olamadıkları için herkesin de aynı akıbeti tatmasını bekliyorlar sanırım.
Türkçe Olimpiyatlarını bir tarikat ayini falan mı sanıyorsunuz ki orada ki öğrenciler niye peçe takmamış çarşaf giymemiş diye eleştiriyorsunuz
İnsan da azıcık dürüstlük belirtisi olacak ki muhatap olarak alabilesin

Türkçe Olimpiyatlarının dini bir kimliği yok.O adım daha çok MİLLİDİR.Bu etkinliği DİNİ bir etkinlik olarak bugüne kadar sunan bir kimseye yetkiliye rastlamadım.
Ama aklı evvellerin cemaat adına yapılan her organizasyonu bir TARİKAT ayini gibi görmek istemesi kendi problemi.

Suya sabuna dokunmayan gazete veya cemaat algısı kişiliklerin kendi su ve sabun algısından ibarettir.
Evet doğrudur didişmeyi sevmez sansasyonu sevmez agresifliği sevmez radikalliği sevmez.
Bunlar eleştirilecek yönler değil bir duruşın ve yıllardır varolan bir tavırın neticesidir.

Kendi işine bakar,çok açık eleştiriler tacizler gelmedikçe de cevap vermez.

Ammar 01-26-2012 02:09

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 983879)
Klasik cemaat eleştirisi yıllardır aynı eleştiriler.Kendileri bir baltaya sap olamadıkları için herkesin de aynı akıbeti tatmasını bekliyorlar sanırım.
Türkçe Olimpiyatlarını bir tarikat ayini falan mı sanıyorsunuz ki orada ki öğrenciler niye peçe takmamış çarşaf giymemiş diye eleştiriyorsunuz
İnsan da azıcık dürüstlük belirtisi olacak ki muhatap olarak alabilesin

Türkçe Olimpiyatlarının dini bir kimliği yok.O adım daha çok MİLLİDİR.Bu etkinliği DİNİ bir etkinlik olarak bugüne kadar sunan bir kimseye yetkiliye rastlamadım.
Ama aklı evvellerin cemaat adına yapılan her organizasyonu bir TARİKAT ayini gibi görmek istemesi kendi problemi.

Suya sabuna dokunmayan gazete veya cemaat algısı kişiliklerin kendi su ve sabun algısından ibarettir.
Evet doğrudur didişmeyi sevmez sansasyonu sevmez agresifliği sevmez radikalliği sevmez.
Bunlar eleştirilecek yönler değil bir duruşın ve yıllardır varolan bir tavırın neticesidir.

Kendi işine bakar,çok açık eleştiriler tacizler gelmedikçe de cevap vermez.

kendileri dışındaki islami kesimler hakında ne yazık ki bunları söyliyemeyiz.

ayrıca TOlar tarikat ayini olmaya bilir bir cemaat yapıyorsa islama uygun yapmakla mükeleftir. ki her insan da aynı zamanda mükkeleftir.

BeldeiTAYYIBe 01-26-2012 03:03

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 983728)
ben mi :)
bana kalsa o saydıklarının hiç birine yollamam abi :)
zaten yollamadıkta ek kontenjandan anadolu lisesine gitti...
çocuğum olsa bi yere yollamak istesem sağlam vakıflar var bildiğim takip ettiğim onlara yollarım...

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 983731)
ne demiş atalarımız büyük lokma ye büyük laf söyleme...

O cemaatler yillardir kendi alanlarinda hizmetleriyle kendilerini ispat ettiler....Allah onlardan razi olsun.

unnamed 01-26-2012 22:45

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 983379)
Komik duruma düşmek mi.Sen gibi sanırım
Gülen 28 Şubat sürecinden sonra değil bu tür toplantılar 28 Şubattan önce yaşanan olaylar,toplantılar konferanslar..
Yani nasıl bir acziyet , Ecevit ile yada Demirel ile olan fotoğrafları adeta SUÇ unsuru gibi burada paylaşmak nasıl bir BEYNİN eseridir ben anlamadım.

Hani insan Gülen'i beğenmez sevmez zorla değil ya ama böyle abuk subuk şeylerle insanların karşısına çıkmayın bozarlar sizi.

la benhur yeni gördüm yorumu...
bak başta ne demişim;D
sen esas ilgi alanına git hade bakem

http://www.kameraarkasi.org/sinema/g.../vhs_kaset.jpg

Terennüm 01-27-2012 00:34

Bu kadar yogun ve hararetli yorumlardan sonra bir tane bile silinmemesi forum adına Guzel bir olay.. Forum yönetimini tebrik ediyorum

Mavera 01-27-2012 00:47

Alıntı:

NûN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984340)
Üstat haklısınız, ama herkesin vakit o kadar dar ki :) Bu başlık da o kadar gündemdeki, hiçbirini okuyamıyorum açık söyleyeyim.
Çok şey mi istiyorum bilemem ama rahatsız olduğunuz mesajları şikayet ederseniz takip edebilir gerekli görürsem de silerim.

yanlis anladiniz, adem abi ironi yapmadi ciddi ciddi tebrik etti :)

All times are GMT +3. The time now is 01:51.