Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Beyin Fırtınası (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=217)
-   -   AYIN EN ZEKİ BEYİN FIRTINASI YORUMCUSU ANKETI SONUCLANMISTIR.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=28920)

Necip Fazil 05-19-2008 14:42

AYIN EN ZEKİ BEYİN FIRTINASI YORUMCUSU..

Demokrat, Lugat ve Benide_Kapatın diyerek oylarımızı kullandık, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

VesseLam

Kırık_Çocuk 05-19-2008 14:43

diğerlerinin de katılması olayı değiştirmez kanımca.Zaten fikirleri yorumları puanlamak eğer onlardan birşeyler çıkartamıyorsak boştur.Bilemiyorum belki yanlış ama neyse fazla uzatmayım :)

Demokrat 05-19-2008 14:44

Alıntı:

Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
diğerlerinin de katılması olayı değiştirmez kanımca.Zaten fikirleri yorumları puanlamak eğer onlardan birşeyler çıkartamıyorsak boştur.Bilemiyorum belki yanlış ama neyse fazla uzatmayım :)

o zaman secimlerde sana göre bostur, sonucta secimlerde de halk siyasilerin fikilerine oy veriyor ;)

Saltuk Buğra Han 05-19-2008 14:57

Demokrat, lügat ve jonathan 749 farklı görüşlerimiz olsa bile oturaklı ve tavizsiz yorumları ile her zaman beğenimi kazanmışlardır.

Kırık_Çocuk 05-19-2008 15:03

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

o zaman secimlerde sana göre bostur, sonucta secimlerde de halk siyasilerin fikilerine oy veriyor ;)

Fikir boştur hemşerim..Kimse ben bu partiye verdim rejimi kuracak demiyor..Millet;ben iradesizim, toplumda huzursuzluk çıkarıyorum, beşer şerefli yaratılmış adi mahluktur, ve biz birbirimizi idare edemiyoruz.. bunlar bizim değerlerimizi korusun ve aramızdaki adaleti sağlasın der.. Ve seçim yapar.o yöneticilerinde hepsi birer küçük tanrıcıktır..Hepsi tanrıyı oynuyor burada o ayrı bir konu..Tamam devlet hayvanlaşan insanı kontrol etmekte iyi bir araçtır mecburidir şu halde,ama devlet insanı sömürmemeli onun insanca yaşamasını sağlarken hayvan yerine koymamalı..konu nereye geldi ya aa :D Sonuçta birgün herkes üstinsan modeline ulaşabilirse ne devlete ihtiyaç kalır nede Tanrının koyduğu kurallar dışındak ibaşka bir kurala...

Demokrat 05-19-2008 15:04

dur ben yalcin abiyi sana yönlendireyim bizim frekanslarimiz senle uyusmuyor 8)

Demokrat 05-19-2008 15:04

Alıntı:

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Fikir boştur hemşerim..Kimse ben bu partiye verdim rejimi kuracak demiyor..Millet;ben iradesizim, toplumda huzursuzluk çıkarıyorum, beşer şerefli yaratılmış adi mahluktur, ve biz birbirimizi idare edemiyoruz.. bunlar bizim değerlerimizi korusun ve aramızdaki adaleti sağlasın der.. Ve seçim yapar.o yöneticilerinde hepsi birer küçük tanrıcıktır..Hepsi tanrıyı oynuyor burada o ayrı bir konu..Tamam devlet hayvanlaşan insanı kontrol etmekte iyi bir araçtır mecburidir şu halde,ama devlet insanı sömürmemeli onun insanca yaşamasını sağlarken hayvan yerine koymamalı..konu nereye geldi ya aa :D Sonuçta birgün herkes üstinsan modeline ulaşabilirse ne devlete ihtiyaç kalır nede Tanrının koyduğu kurallar dışındak ibaşka bir kurala...

bu üstinsan kime ve neye göre üstad?

EpiVaTeS 05-19-2008 15:06

konu değişik bir şekilde amacından uzaklaşmıştır...
black senin son yazdığım yoruma katılmak bi kenara dursun kanlı bıcaklı bile olabiliriz...

Necip Fazil 05-19-2008 15:09

Feysefe yapayım derken ayarı kaçırmamak lazım ! ;)

VesseLam

EpiVaTeS 05-19-2008 15:10

felsefe felsefe diye kafayı yiyecek gibi duruyor zaten
bu yorum benimle onun arasını baya açar bi açıklama yapmaz ise...

All times are GMT +3. The time now is 01:53.