![]() |
18 yaşıma gelsem de bir tane de ben atsam ah be ah
|
Daha oy kullanamıyorum az kaldı ama
tek cümleyle Ne Komünist Ne Milliyetçi Ne Tutucu İşi hizmet Gücü Millet olan parti AK PARTİ |
İlk kez kullanacağım oyumu genç olduğumdan değil önceki yıllarım avrupada geçtiği için.
neden AKP DİYORSANIZ İŞİMİZ HİZMET GÜCÜMÜZ MİLLET DEDİĞİ İÇİN GÜÇ BİZİZ ONLARI HİZMET ETMEK İÇİN GÜÇLÜ KILMAK BİZ MİLLETİN BORCUDUR. |
E ben Akpartiye oy vermiyorum ne olacak şimdi. Ben de neden Akpartiye oy vermediğimi mi yazsam acaaba?
|
ERDOĞANIN VE ABDULLAH GÜLÜN KİŞİLİKLERİ VE KARAKTERLERİ İÇİN DAVOSTADA YANILTMADI ZATEN...
BİRDE BAŞKA PARTİ GÖREMİYORUM OY VEREBİLECEGİM... AKP İCRAATLERİNDEN BAHSEDİYOR DİĞERLERİ İSE TAYYİP ERDOĞANDAN MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR MİSALİ... |
Alıntı:
|
nasıldı o pankart ;
OY NEKİ SANA CAN FEDA balık beyinli olmayan ve gerçekleri saklamadan yazan gazeteleri okuyanlar anlar ancak bu sözü |
Görüş ve düşünceme uyguğu için OYUM bu Seçimde ve İnşallah her seçimde AKP'ye.Allah Başımızdan Eksik Etmesin AKP'yi ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ı.
|
R.Tayyip Erdoğan / Davos Fatihi
|
Valla akparti'ye oy vermemize neden olacak durumlar günden güne artıyor.Örneğin Davos!..
|
All times are GMT +3. The time now is 18:19. |