Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   ♥ Oku Beni Ey Kitap! ♥ (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=347)
-   -   Farklı Bakışlarla Bir Kitap... Beraber Okuyalım mı? (7. Kitabı Belirliyoruz) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=39252)

Üç mevsim 02-15-2009 05:52

Alıntı:

emine demir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512358)
hala devam ediyormu arkadaşlar bu etkinlik?katılmak istiyorum bende.cevaplarsanız sevınırım!

Evet devam ediyor. Bu anlamlı etkinliğin düzenleyicisi Fatma Hanım size yanıt verecektir...

Fasl-ı Gül 02-15-2009 12:07

Alıntı:

emine demir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512358)
hala devam ediyormu arkadaşlar bu etkinlik?katılmak istiyorum bende.cevaplarsanız sevınırım!

Sevgili Emine Hanım;

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz :gül:

Etkinliğimiz devam ediyor ve şu an itibariyle dördüncü kitabımızı arkadaşlarımızla beraber okumuş bulunmaktayız.. Beşinci kitabımız için anketimizi bu bölümden takip edebilirsiniz ve en geç Pazartesi günü anketimiz sizin tercihlerinize açılmış olacaktır inşaallah.. Kitaplarımızı belli bir süre içinde okuyup, beraber yorumlama gayretindeyiz ve her bakıştan istifade etmek niyetiyle bu yola çıktık.. Bizimle aynı yolu paylaşan arkadaşlarımızın yorumlarıyla da gücümüze güç gelecektir..

İnşaallah sesinizle gücümüze kuvvet gelecektir.. Hoşgeldiniz Emine Hanım..

Beraber Okuyoruz...

1. gönülden

2. çilik

3. oturanboğa

4. HAYATIŞIĞI

5. eddie

6. dirilis.f

7. AY IŞIĞI

8. yalçın

9. siyah gül 07

10. duyguseli

11. parabol

12.Bilgi Müdavimi

13.Enfal

14.ozgun_genc

15. Feyza

16. Müjdat

17.Eva

18.FarukARSLAN

19
.[.,.Prizma.,.]

20. dilemma

21. sergüzeşt

22.hakan11

23.şidaam

24.rukayye

25.emine demir

26.

Sizin bakışlarınızla da bir kitabı görebilmek adına... Yoldayız.. Sizleri de bekliyoruz...

selam ile..

emine demir 02-16-2009 04:19

Alıntı:

dirilis.f Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512388)
Sevgili Emine Hanım;

Etkinliğimiz devam ediyor ve şu an itibariyle dördüncü kitabımızı arkadaşlarımızla beraber okumuş bulunmaktayız.. Beşinci kitabımız için anketimizi bu bölümden takip edebilirsiniz ve en geç Pazartesi günü anketimiz sizin tercihlerinize açılmış olacaktır inşaallah.. Kitaplarımızı belli bir süre içinde okuyup, beraber yorumlama gayretindeyiz ve her bakıştan istifade etmek niyetiyle bu yola çıktık.. Bizimle aynı yolu paylaşan arkadaşlarımızın yorumlarıyla da gücümüze güç gelecektir..

İnşaallah sesinizle gücümüze kuvvet gelecektir.. Hoşgeldiniz Emine Hanım..

Beraber Okuyoruz...

1. gönülden

2. çilik

3. oturanboğa

4. HAYATIŞIĞI

5. eddie

6. dirilis.f

7. AY IŞIĞI

8. yalçın

9. siyah gül 07

10. duyguseli

11. parabol

12.Bilgi Müdavimi

13.Enfal

14.ozgun_genc

15. Feyza

16. Müjdat

17.Eva

18.FarukARSLAN

19.[.,.Prizma.,.]

20. dilemma

21. sergüzeşt

22.hakan11

23.şidaam

24.rukayye

25.emine demir

26.

Sizin bakışlarınızla da bir kitabı görebilmek adına... Yoldayız.. Sizleri de bekliyoruz...

selam ile..

hoşbulduk..İnşallah uzun müddet beraber yürürüz bu yolda.zaman içerisinde nacizane kitap tavsiyelerimi paylaşırım eminim.Selam ve dua ile.... teşekkürler! :gül:

Necip Fazıl 02-16-2009 04:33

Alıntı:

emine demir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512931)
hoşbulduk..İnşallah uzun müddet beraber yürürüz bu yolda.zaman içerisinde nacizane kitap tavsiyelerimi paylaşırım eminim.Selam ve dua ile.... teşekkürler! :gül:

inşALLAH... bekleriz bu konuda ve diğer konulardaki paylaşımlarınızı... ;1

emine demir 02-16-2009 18:19

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512932)
inşALLAH... bekleriz bu konuda ve diğer konulardaki paylaşımlarınızı... ;1

dj arkadaş radyoyada katılımım olacak ama,bı cozebılsem nasıl ısım alacağımı.:utangaç: yardımlarınızı bekliyorum.....

emine demir 02-21-2009 18:24

[quote=dirilis.f;512388]
Sevgili Emine Hanım;

arkadaşlar henüz anket açılmadımı yoksa başka bir sayfadamı?banı bilgilendirirmisiniz?

Fasl-ı Gül 02-21-2009 19:34

[quote=emine demir;516446]
Alıntı:

dirilis.f Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512388)
Sevgili Emine Hanım;

arkadaşlar henüz anket açılmadımı yoksa başka bir sayfadamı?banı bilgilendirirmisiniz?

Kıymetli kitap dostları;

Anketimize bu sayfadan ulaşıp tercihinizi belirtebilirsiniz..

Emine Hanım, ilgi ve alakanız için teşekkürler..

selam ile..

Mücahidim_ben 04-01-2009 23:57

selamün aleyküm bu etkinliğe can feda igra kitap ismini belirleyin okuyalım arkadaşlar anliz edelim

Fasl-ı Gül 04-03-2009 22:18

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz mücahidim_ben nickli arkadaşım.. :gül:

Okuma faaliyetimize inşaallah daha hızlı bir şekilde devam edeceğiz.. Son günlerde derslerimdeki yoğunluk, tez vs. sebeplerle (bahane üretmek istemem ama durum da bu :() konuyu biraz ihmal ettik.. En son okuduğumuz Yürek Devleti hakkında da yorum eklemekte hayli geç kaldım.. Okuma serüvenimiz tüm arkadaşlarımızın katkısıyla devam etse de Yürek Devleti kitabımızda bu sesler soluklaştı malesef.. Ümidimizi şudur ki, yeni kitabımızı belirlerken daha çok arkadaşımızın sesiyle karşılaşırız ve okumalarımızda böylelikle daha heyecanlı geçer..

Yeni kitabımızın belirlenmesi için okuma iştiyakında olan tüm arkadaşlarımızdan tavsiye kitap isimleri bekliyoruz..

Yolda isek adımlarımızın sesi duyulsun kitap dostları....

selam ile..

Beraber Okuyoruz...

1. gönülden

2. çilik

3. oturanboğa

4. HAYATIŞIĞI

5. eddie

6. dirilis.f

7. AY IŞIĞI

8. yalçın

9. siyah gül 07

10. duyguseli

11. parabol

12.Bilgi Müdavimi

13.Enfal

14.ozgun_genc

15. Feyza

16. Müjdat

17.Eva

18.FarukARSLAN

19.[.,.Prizma.,.]

20. dilemma

21. sergüzeşt

22.hakan11

23.şidaam

24.rukayye

25.emine demir

26.Mücahidim_ben

27.

serefgur 04-04-2009 15:07

çok güzel olur arkadaşlar

All times are GMT +3. The time now is 20:15.