![]() |
Alıntı:
Alıntı:
benim liste eskimiş (: ben yeniden yapam (: |
Cumhurbaşkanı: Yalçın karaca Başbakan: Ukba Başbakan Yardımcısı: Adem Etyemez Dış İşleri Bakanı : FarukArslan Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Özgün genç İç İşleri Bakanı: akıncı34 Kültür ve Turizm Bakanı: Ak kelebek Diyanet Bakanı: Hatice Milli Eğitim Bakanı: minikkelebek Maliye Bakanı: ezel Tarım Bakanı: ömer bekir Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: :::Nun::: Ulaştırma Bakanı: _kübra_ genel kordinatör bakanı : unnamed Spordan Sorumlu devlet bakanı : Erhan KARACA Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı :paradise_ Türkiye Veleybol Federasyonu Başkanı: Mahmut Özgener Milli hakem komitesi başkanı: Redyellow Körler federasyonu başkanı: Oğuz Sarvan |
Alıntı:
:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
iyi düşünmüşsün, teşekkürler. Alıntı:
Bi seneye kalmaz feneri perişan ederiz küme düşürürüz:) |
(: e adil olunca fener küme düşer tabi (:
|
Alıntı:
Kurda Kuzuyu teslimmi edilir yaw neyse kırışırız :w: Ben şimdilik meclisten bunları seçtim :)) >>> Cumhurbaşkanı: Yalçın karaca Başbakan: Akkelebek Başbakan Yardımcısı: Adem Etyemez Dış İşleri Bakanı : FarukArslan Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Özgün genç İç İşleri Bakanı: Furkanca Bakış (Kocaeliye kıyak geçsin diye :w: ) Kültür ve Turizm Bakanı: Redyellow o fotografları boşunamı çekti :w: Diyanet Bakanı: Hatice Milli Eğitim Bakanı: Adem etyemez üsttadımız kıyak geçtim 2 bakanlığı yürütsün :)) Maliye Bakanı: ErhanKaraca (kırışıcaz ya ) Tarım Bakanı: Novek Komünizm adına için çoştursun diye tarımı ;D Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Minkkelebek aile üzerine bizi boşunamı bayıltıyor forumu emeğe saygı ;D Ulaştırma Bakanı: _kübra_ genel kordinatör bakanı : Abdullah Kaç Spordan Sorumlu devlet bakanı : Ottaman Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı : (*NuSReT*) |
Alıntı:
|
Ah başbakanlıkta Akkelebek ile Ayyıldız arasında kaldım zor seçimdi :))
|
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 22:06. |