Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK PARTİ Yerel Seçim (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=378)
-   -   Fakıbaba: "AK Parti trenine binmem" (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=59617)

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 15:46

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564047)
işte sizin siyasetten anladığınız bu LAF LAF LAF
laf karın doyurmuyor.İcraat gerek

icraatları anlatmak için laf yapıyoruz yoksa sizin gibii değil

Beyazgülüm 03-30-2009 15:48

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564047)
işte sizin siyasetten anladığınız bu LAF LAF LAF
laf karın doyurmuyor.İcraat gerek

sizin yaptığınız icraatlar ortada milleti dinden soğuttunuz hala icraatan bahsediyorsunuz

&eylül& 03-30-2009 15:48

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564049)
icraatları anlatmak için laf yapıyoruz yoksa sizin gibii değil

Şu söylediğin söze emin ol sende vicdanını dinlesen inanmassın.sen akp nin hangi mitinginde agız kavgası yapmadan sadece icraat anlatıldığını duydun.ben duymadım.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 15:50

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564054)
Şu söylediğin söze emin ol sende vicdanını dinlesen inanmassın.sen akp nin hangi mitinginde agız kavgası yapmadan sadece icraat anlatıldığını duydun.ben duymadım.

atılan iftiralara karşılık vermese eminimki bu sefer bakbak kabullendi cevap vermiyor demekki doğruymuş dersiniz ben inanmadığım sözleri kullanmam

xeoxxeox 03-30-2009 15:52

FAKIBABA CEKETLERİN TOZUNU ALIYOR

&eylül& 03-30-2009 15:54

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564059)
atılan iftiralara karşılık vermese eminimki bu sefer bakbak kabullendi cevap vermiyor demekki doğruymuş dersiniz ben inanmadığım sözleri kullanmam

yani sen kabullensende kabullenmesende kendini savunursun .bunun neresi doğruyu savunmak.anlamadım gitti siyaset anlyışınızı.
Birde sen miting meydanlarında agız kavgası değilde icraatların anlatıldığına gerçekten ama samimi olarak inanıyormusun?

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 15:57

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564065)
yani sen kabullensende kabullenmesende kendini savunursun .bunun neresi doğruyu savunmak.anlamadım gitti siyaset anlyışınızı.
Birde sen miting meydanlarında agız kavgası değilde icraatların anlatıldığına gerçekten ama samimi olarak inanıyormusun?

icraat anlatılan zamanda oldu öbürüde ama sende sanki tüm partiler icraat anlatıyorda bi bizimkiler laf kavgası yapıyor en az yapmaya çalışan ak partiydi çünkü icraat çoktu anlatacak

&eylül& 03-30-2009 16:00

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564071)
icraat anlatılan zamanda oldu öbürüde ama sende sanki tüm partiler icraat anlatıyorda bi bizimkiler laf kavgası yapıyor en az yapmaya çalışan ak partiydi çünkü icraat çoktu anlatacak

ewt haklısın ara sırada olsa icraat anlatıldı.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 16:02

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564080)
ewt haklısın ara sırada olsa icraat anlatıldı.

ara sıra değil
siz ve diğerleri ne yaptılar siz kendiniz düzgünleşin ondan sonra
"dinime küfreden müslüman olsa"

&eylül& 03-30-2009 16:06

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564086)
ara sıra değil
siz ve diğerleri ne yaptılar siz kendiniz düzgünleşin ondan sonra
"dinime küfreden müslüman olsa"

biz bir çizgide gidiyoruz eger o çizgi yanlışsa düzeltiriz ki yanlış değil eminiz.sizin gibi başkalarının çizidiği çizgide yürümeyiz.

All times are GMT +3. The time now is 16:50.