![]() |
Alıntı:
öyle sözde taraftarlik yapmayalim :) |
Alıntı:
daha kalacagim yer kesin degil belki akincilarla sahablariz ki öyle görünüyor.. ama seni iftara bekliyorum yada cumartesi, pazar ne zaman müsaitse görüselim hatta beraber gidelim ts cluba senin zevkine güvenirim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Benim adımıda listeden silin bi zahmet. |
Alıntı:
sakarya da nerede olacaksin, bende pazar günü sakaryaya gececegim.. evet bende maca gelmek isterdim ama tarih cok önceden ayarlandigi icin bileti almis, bulundum.. |
Alıntı:
|
tamam ben senin nr yi alacam persembe,cuma günü..
|
Şimdi iftar için son olarak kararlaştırılan mekan neresi?
|
bize her yer trabzon :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben senin numarayida alacagim irtibatta olacagiz insallah.. bende bilbao macinda olmak isterdim cok güzel bir atmosfer olacak ki stad dolacak gibi duruyor.. |
Bugün sabah açıklandı dün akşam itibariyle 20 Bin bilet satıldı. Dolacak inşallah :)
|
evet dolacak gibi duruyor birde orasi olimpiyat gibi degil orada güzel bir ambiyans olusturulabilir..
|
aynen öyle :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kudüs gününde beyler şakirt var diye bağıracam görürsün :hihi2:
|
Lutenes Bektaş gardaşta geliyor...
|
la şu buluşmayı pazar gününe alında bende geleyim yav...
ahım tutar bilesiniz... |
pazar süper olur yau. yani daha iyi olur :)
|
beyler alın la şunu pazar gününe bende geleyim yav:(
|
iyi olur sende gelirsin...
benim için no problem bilesiniz... |
pazar olursa ben iftara yokum...
ama iftar sonrasında neredeyseniz gelirim...:) |
arkadaslar simdi pazar günü istiyorsaniz, pazar yapalim banada uyar ben direkt sakaryaya gecerim, pazar sabahi gelir bol bol gezeriz pazarda orada kalirim..
|
evet arkadaslar ne diyorsunuz pazar olsun mu?
|
Alıntı:
|
olsun madem pazar olsun...
|
pazar günü olursa aramizda gelemeyecek arkadas var mi? ayrica pazartesi resmi tatil..
|
aynen onu bi sormak lazım...
eğer pazar olursa cumartesi gelebildiği halde pazar gelemeyen olursa onlara ayıp etmiş oluruz... ama yok pazarada herkes müsaitse alalım pazara mis gibi... hem herkes için iki ayak bi pabuça girmez... |
evet pazar bana cok uyar.. gider valizimi birakir, rahat rahat gelirim..
|
iyi o zaman herkesw görsün bu yazıyı o halde...
pazar gününe çekilirse buluşma gelemeyecek kimse var mı ? pazartesinin tatil olduğunuda katın hesaba... |
bi ibrahim abi gelemeyecegini söyledi ama mecbur gelecek yoksa bir 6 ay daha bekler :)..
pazar günü cok rahat olur is günü degil, stres olmaz ve ulasim sorunumuz olmas diye düsünüyorum.. bende valiz derdinden kurtulur direkt sakarya ya giderim hatta istanbula gecerken furkanla geceriz.. |
ben gelemem pazar akşam 9'a kadar çalışıyorum...
|
tamam seni anladik varmi baska arkadas?
|
Iftarimiza kesin katilacak yada katilmayi düsünen arkadaslar, irtibat acisindan ve iftarin yerinin bildirimi acisindan lütfen bana özelden cep telefon numaralarinizi ulastiriniz..
Tesekkürler.. |
Cumartesi mi pazar mı ?
|
haci sana pazar uyar mi.. ya simdi bekiride aramiza katmak istiyoruz ayni sekil bir kac arkadasda pazar günü katilabilecegini söyledi..
tek aksilik epivates iftara yetisemeyecek, sonrasinda bizde olacak.. senin icin pazar uygunsa pazara cekiyoruz.. |
Benim için problem yok, hatta daha iyi olur; biraz alışverişde yaparım arada :)
|
senin acindanda sorun yoksa bluemoon ve ottomandan tamam almak gerekir birde sen bayanlara sorabilecekmisin onlar icin mahsuru varmi..
|
All times are GMT +3. The time now is 11:40. |